havalar soğudu artık tam sentetik 10w40 yada 10w50 öneririmS.a tvs kullanıcıları nasipse yakında aranıza katılıyorum aklımda bi soru var. Sizler ne dersiniz fikirlerinizi almak isitiyorum .
İlk yağ degişimini 500 km de yapmayı planlıyorum vede tüm motorlarımda kullandığım mobil 1 4t racing 15-50 yağını kullanıcam full sentetik olduğu için debriyajda kaçırma yaparmı ?
Yağ filitresi diğer commuterlerde yok tvs lerde olması + özellik bence ...
Bende bütün motorlarım tam sentetik kullanırım Kitapçıklarda yarı sentetik öneriyor nedeni serilik mi?
apachenin kitapçığında yarı sentetik yazmıyor ki hatta kaç numara viskozite olduğu bile yazmıyor ben ilk castrol 10w40 koymuştum sonra serviste motul 10w40 koydular ama hem titreşim arttı hemde vitesler kemik gibi oldu mobilin 10w40 tam sentetiği olsa ondan şaşmazdım ama şimdilik castrole devam
bende yeni modellerde bilgi eklemişler sandımBen apache nin kitapçığını kastedmedim. Bende yağımdan memnunum devam mobil 1 e![]()
Haklısın tabi motorun stock hali cok elverişlide tabi lastikleri büyütmek lazım falan tvsde acayip cevher varda türkiye distribütörü belliki bunu göremiyor.
Abi bu harika bi haber eger 130a kadar sürtmüyorsa stock 110du deilmi ?
Bu arada karar vermiş oldum kararsızlık sona erdi kısmetse fuarda bende tvs kullanıcısı olacagım![]()
bende yeni modellerde bilgi eklemişler sandım15w50yi ben yazın kullandım gayet iyiydi aslında castrol 10w50ye dönmeyi düşünüyorum ben yaz kış sürekli yağ değiştirmek iyi bişey değil
lastiğin 130a kadar yolu var sürtme yapmıyor
S.a tvs kullanıcıları nasipse yakında aranıza katılıyorum aklımda bi soru var. Sizler ne dersiniz fikirlerinizi almak isitiyorum .
İlk yağ degişimini 500 km de yapmayı planlıyorum vede tüm motorlarımda kullandığım mobil 1 4t racing 15-50 yağını kullanıcam full sentetik olduğu için debriyajda kaçırma yaparmı ?
Yağ filitresi diğer commuterlerde yok tvs lerde olması + özellik bence ...