ikinci el durumu nedir ki acep? çok iyi olduğunu düşünmüyorum..
ikinci el durumu nedir ki acep? çok iyi olduğunu düşünmüyorum..
eray motorundan memnunmusun..
kaç bindesin, sorun sıkıntın oldu mu
görüntüsü sınıfının en iyisi bence
Benimde sormak istediğim birşey var.Benimkinde de soğukken saçmalama var.Isınıncaya kadar gaz yemiyor.Boğuluyor,dur kak yapıyor.5 dk ısıtıyorum aslında kalkmadan.Ancak 3-4 km gideceğim alet ısınacakta kendine gelecek.Bundan sonra sıfır sorun.Kronik bir rahatsızlıkmıdır.Sanki sibop ayarımı istiyor acaba.Bir saçmalık var yani olayda.Isınıncaya kadar öksüre öksüre gidiyor,gaz kesiyor boğuluyor.Benzer sorunlar yaşayan oldumu,olduysa nasıl çözdünüz.
Ayrıca garantili motorsiklette lastik değişimi garantiyi etkiler mi ? Etkilerse yandık yani![]()
Aralarda kayboldu mesaj yahufikri olan varmı.
Aralarda kayboldu mesaj yahufikri olan varmı.
Gunaydin arkadaslar suanda 11 bin km yaptigm ates kirmizisi tvs apachemi satis a cikaricam 2012 model olup hicbir zikintisi yoktur. Motor arka teker taktirmistm duratrace + full karbon perf. Egzosu mevcut spor aynalar + depo ustunde karboblar mevcut yarin sahinden e ilan vericem hayirli gunler herkese ;-) istegm fiyat 3400 tl . Umarim bolelikle ufak bi modifiyemide begenirsinz ;-)
hocam bir arkadaşım almak istiyor, kendisine ileticem. sahibindene falan ilan verdin mi görmemiz için?
karbüratör diyaframı delik. 50lik sıkışmış karbüratöre. eminim son kararım
teşekkür ederim üstadım... böyle kullnasam belli bir süre daha büyük bir sorun yaşatırmı zaten 40 km yi geçmiyorum şehir içi kullanıyorum günde 10 km![]()
hadi geçmiş olsun