Girişte çıkışta basıyon o kadar
bende 2011 rtr 150 ile aranıza katıldım arkadaşlar 3,750 ye aldım 13000 de motor çok temiz..bunda önceki motorum cbr 125 r dı açıcası korkarak aldım ama iyi ki de almışım ::)))
ya ultra olup olmadığını tam hatırlamıyorum ama sorar öğrenirim.. filtre ile beraber 30 tl verdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
memnunmusun bari cbr dan sonra![]()
ramazan kardeşim merhaba ismim selami motorun ben aldım merak etme gözüm gibi kullanıyorum kurye falan deyilim işe gidip gelmede kullanıyorum bu arada geçmiş olsun ameliyat geçirmissin askerliğn ne kadar kaldı seninle tanışmak isterim izet dayıyla tanıştım çok iyi bir insan çok sevdim babana slm söyle kendine iyi bak hayırlı teskereler.
herhehehheheheh cbf ler anca apache nin dumanını yutar....motor alanlara hayırlı olsun bugün 3 adet cbf haşat ettim rodaj döneminde yediğim tokatların intikamını alıyorumhihohayy:flower:
Çantaya 6 kilo persil koydum 2 kiloda ıvır zıvır ve unuttum eve doğru yola çıktım 2 saat sonra dreksıyon bırden yalpaladı tek elle kullandıgımda bayada salladı tırstım nedenini bulamadım bi 1km kadar sonra aklıma geldi rahatladım cbf deilde onlara alıştım artık mct baydım dün bir heybetle geçti yanımdan korktum vallahi noluyo bakım dedim yapıstım arkasına xenon u caktım baktım gidemiyor attım ayaklarımı koruma demirlerine genelde cbf e tokadı basarken yaparım adam motorun üstüne yattı birden rüzgar almasını engellemek için ne güldüm ama
herhehehheheheh cbf ler anca apache nin dumanını yutar....
rüzgardandır. veya vitesi değiştirdiğin devire göredir.ama 5. viteste bazen uzamıyor yani 3 ve 4. vitesteki gibi devirlenmiyo bazende sanki 3.vitesdeymiş gibi devir hız yükseliyo bi anda bu olayı çözemedim rüzgar falan diyorum ama pekde öyle gelmiyo 5de bazen yemiyo boğulup kalıyo. diğer viteslerde yapmıyo keçi gibi uzuyo. şimdiye kadarki en yüksek gördüğüm sürat 131 kmh.
dayımda c4 var yanlıştır len bunun göstergesi dedi bi deneme yaptık onunki yanyana giderken 2 km fazla gösteriyodudayı senin göstergeler çakma çıktı fazladan yazıyo çin malımı bu falan takılıyorum
mutlu ediyo bu motor sahibini:thumleft:
açılır daha 10bin kmye doğru açılıyor motor benimkisi arap atı gibi açıldı. sübaplar alışmış ses var azcık ama makine iyi gidiyorbence rüzgardan değil karbüratörle oynamak lazım gibime geliyor ama tırsıyorum oynayamam bulgurumdan olmıyım sonraaçılıcak daha abisi açılıcak daha 1300km de. ellerinizden öper.
tam km veremicem ama 7 8 binden sonra daha iyi gibi sanki, düz yolda yatmadan 120 125 sabit gidebiliyorsun ve bu hız 150cc için iyi bencebu motor tam olarak kaç km de açılıyor. benim motor 1250 km de. 1000 bakımında 90-100 ü fazla geçme dediler.