TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yok Kaskların 2 side Nitro Siyah olan 99 Benimki 129. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Tabi Olabilir Müsait Bir Zamanda Sen Cesaretini Kazan Yaparız Bir Şeyler... :)
bu arada lastikleriniz orjinal mi bendekiler kuru havada bile acayip kayıyor

arkadaşlar B eliyetim var aralıktaki A2 sınavına yetişmem için yrn a kdr ehliyet numaramı bulmam lazım ama ehliyetim kayıp,int den bi yerden öğrenilio mu? yrn iş de var vaktim olmayacak... Bildiği bi yol olan var mı? tşk ler

arkadaşlar B eliyetim var aralıktaki A2 sınavına yetişmem için yrn a kdr ehliyet numaramı bulmam lazım ama ehliyetim kayıp,int den bi yerden öğrenilio mu? yrn iş de var vaktim olmayacak... Bildiği bi yol olan var mı? tşk ler
bursada randevulu yapmışlardı ehliyet çıkarmayı ve 10 dk sonra veriyorlar ehliyeti sizin buludunğunu emniyet müdlüğünde aynıysa bir şansınızı deneyin

Adana İl Temsilcisi
mehmet_gemli kardeş,resimler ve canavarlar çok güzel görünüyor.gemlik hep görmek istediğim yerlerden biridir.resimlerden az da olsa görme fırsatımız oldu.umarım bir gün gerçekten görmek nasip olur.teşekkürler.

mehmet_gemli kardeş,resimler ve canavarlar çok güzel görünüyor.gemlik hep görmek istediğim yerlerden biridir.resimlerden az da olsa görme fırsatımız oldu.umarım bir gün gerçekten görmek nasip olur.teşekkürler.
abi resimlerdeki yer burgazın altıntaş tarafından girişi ve mudanya yıldız tepe gibi duruyor

bu arada lastikleriniz orjinal mi bendekiler kuru havada bile acayip kayıyor

Evet Orjinal Lastiklerimiz O Kadar Kaymıyorda Yağmurlu Havada Tam Bir Felaket...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Tabi ki Bora Abi Beklerim Ne Demek :) Bizde Gezdikçe Her Seferinde Farklı Yerlere Gidiyoruz Oralardan Fotoğraflarla Forumu Süslüyoruz... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

abi resimlerdeki yer burgazın altıntaş tarafından girişi ve mudanya yıldız tepe gibi duruyor

Yok İlk Resimler Güzelyalı Girişi Diğeri De Tam Yıldız Tepe

Evet Orjinal Lastiklerimiz O Kadar Kaymıyorda Yağmurlu Havada Tam Bir Felaket...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

Tabi ki Bora Abi Beklerim Ne Demek :) Bizde Gezdikçe Her Seferinde Farklı Yerlere Gidiyoruz Oralardan Fotoğraflarla Forumu Süslüyoruz... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

Yok İlk Resimler Güzelyalı Girişi Diğeri De Tam Yıldız Tepe
valla bendekiler acayip kayıyor iki kere oldu birazda ondan korkuyorum trafiğe çıkmaya bundan önce ss hyo vardı ondan alıştım motoru yatırmaya fazla geliyor herhalde motora para biriktiriyorum şimdi bir çift lastik alıcam michelin

fren hidroliğini tamamen nasıl boşaltırız bilen var mı castrol dot4 koyayım dedim birde ön takımın yağını kalınlaştırıcam bunuda nasıl boşaltırım 10w yeter mi yoksa 15w mu koyayım

fren hidroliğini tamamen nasıl boşaltırız bilen var mı castrol dot4 koyayım dedim birde ön takımın yağını kalınlaştırıcam bunuda nasıl boşaltırım 10w yeter mi yoksa 15w mu koyayım

Belki biliyorsundur, ama ben yine de söyleyim. Hidrolik yağını boyaya dökme. Dökülürse hemen sil, boyayı kaldırır.Başıma gelmişti.

arkadaşlar kışın bişey yapılmıyor soğuktan dolayı.bende şöyle oturup yerimde hayal kuruyorum biraz :santa:
diyorumki yazın temmuz ayı gibi şöyle bi doğu turu yapayım.trabzon-erzurum-diyarbakır-gaziantep-belki adana (forumdan birçok arkadaş bulunuyor, o kadar gidipte uğramamak olmaz :)
ne kadara mal olur bana. ona göre bi birikim yaparım gezerim bir güzel...

senin motor zaten neredeyse 1 yıldır ilanda duruyor. bi ara bende alacak olmuştum ama indirim yapmamıştın :):):) fiyatı o zaman 2900 mu neydi 2500 değildi.
kardeş o zaman sıkıntım yoktu şimdi acil nakit ihtiyacım war yoksa satmam zaten ama hayat işte.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

senin motor zaten neredeyse 1 yıldır ilanda duruyor. bi ara bende alacak olmuştum ama indirim yapmamıştın :):):) fiyatı o zaman 2900 mu neydi 2500 değildi.
kardeş tanıdığın alacak olan varsa satalım acilll yardımcı olursan sevinirim....

arkadaşlar bi sorum olucak,şimdi ben bu hafta içinde en geç haftaya almış oluyorum motoru,bu durumda 2011 yılının 6 aylık vergisini de yatırmam gerekicek mi? motoru almak için 2012 yi beklesem mi daha mantıklı olur yoxa ? fikri olan var mı?

vergiyi her türlü sana ödetiyorlar maalesef. almadan önce pazarlık yaparsan, anlaşırsan belki öderler.

kardeş o zaman sıkıntım yoktu şimdi acil nakit ihtiyacım war yoksa satmam zaten ama hayat işte.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------

kardeş tanıdığın alacak olan varsa satalım acilll yardımcı olursan sevinirim....
benim motorumda aynı yerde ilanda :) bende satamadım daha

arkadaşlar bi sorum olucak,şimdi ben bu hafta içinde en geç haftaya almış oluyorum motoru,bu durumda 2011 yılının 6 aylık vergisini de yatırmam gerekicek mi? motoru almak için 2012 yi beklesem mi daha mantıklı olur yoxa ? fikri olan var mı?

Tam bilmiyorum ama zaten vergisi 40 tl birşey 2 ay beklemeye değimez . Yılbaşından sonra motora zam gelmeyeceği ne malum . İşi şansa bırakma derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar