kusur arayanlar bi tek hafif bi vibrasyonu BÜYÜTÜYORLAR. ne yapsınlar işte başka kusur yokBencede o kadar abartılacak kadar değil,
Deneme şansım oldu, benide rahatsız etmedi.

merhaba mutluhan.
sorularına gelince;kırmızı olan eski kasa,sarı olan da yeni kasa.dikkatli bakarsan motor blokları farklı renk.2011 lerde siyah.sana yeni kasaların eskiden farkını sıralayayım:
-en önemli farkı,arka maşanın 4 cm. daha uzun oluşu.bu viraj,denge ve oturma alanına etki eder,
-ön çamurluk,aynalar,gidon,km.saati(digital ve akıllı),depo yanlarında kulak diye tabir edilen grenajlar var,motor rengi farklı,ustamızın dediğine göre,egzozu,karbüratörü ve silindir üst kapağı teknik olarak daha iyi,altta rüzgarı yönlendirerek,motora extra bir hava akımı sağlayan sakal var,sürücü ayak koyma yerleri eskiden 10cm.daha geride,sürücü ve yolcu ayak koyma peglerinin bağlandığı yerleri farklı (daha kaliteli),led stop var,arka çamurluk farklı,yenilerde zincir o-ring'li(kendini sürekli yağlı tutan ve sessiz çalışan),jantlarda kırmızı şerit var,sinyaller beyaz,ön disk papatya,arka yolcu tutacakları farklı.
-ben,1 lt.ile 44 km. yol yaptım.(90-110)
-bir kere deneme amaçlı 136 yı gördüm.(hafif eğimli yol ve yatarak)
-16 lt.lik deposu ile,son damlasına kadar kullanarak 705 km.yol yaptım.
-yol,hava,rüzgar,üstündeki kişi sayısı, şartlarına bağlı olarak 100-120 arası gidebilirsin.
umarım bilgilendirebilmişimdir.
2011 den sonrası aynıdır dostum 2011 ile 2012 arasında fark olmaz piyasadada vardır 2012 bulursan al.
Çok teşekkür ederim sorduğum sorulara çok güzel cevaplar verdin ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Büyük bir ihtimal Apachi alıcam ama 2012 model sorusu hala cevaplanmış değil umarım bu soruyu da başka biri cevaplar.Gerçekten emeğine sağlık bütün bilgilerini paylaştın .
fotoğraflar nefis.
güzel fotolar çekmişsiniz,elinize saglık...
Fotoğraflar iç açıcıozgurkayihan neredesin bilmiyorum ama İzmir'de ruhsat plaka 200 tl ye haziran ayında yaptırdım. Aldığın bayiye vekalet vereceksin, en az 100 lira komisyon ekleyip 300 TL ekstra ücret çıkar tahminim. En iyisi biraz bu işlerden anlıyorsan kendin trafiğe gidip, kağıtları bi takipçide hazırlatıp dosyayı elden vermendir.
Heyecanı sen motoru alınca görürsün, daha şimdi böylesin :cherry:
hadi hayırlı olsun diyelim o zaman. motor geldiğinde resimleri beklerizherşey dahil 4100 e anlaştım ben ruhsat plaka sigorta...200e filan gelior da komisyon ücreti nedir? hiç öle bişiyden bahsetmedi herif yada içinde söledi başkada istesede vermem valla son kuruşa kdr tükettik![]()