Arkadaşlar örtüyü aramızdan bir arkadaşımıza verdim. Güle güle kullanır inşallah.
Tskr ederim arkadasim tanisdigima memnun oldum
Arkadaşlar örtüyü aramızdan bir arkadaşımıza verdim. Güle güle kullanır inşallah.
ben gelemicem nedeni çok özel sorumlusu selo
arkadaslar bu motolastikten alisveris yapan oldumu hic.lastik tarihleri yazmiyoda sitede. veya istanbulda michelin veya metzeller satan uygun yer varmi
ben sadece on alicam.senin lastikler yeni tarihlimiben ordan bı takım metzeler lastik aldım. adamlar ilgiler memnun kaldım haberin olsun. 20 liraya gönderiyorlar istanbula..
arkadaslar bu motolastikten alisveris yapan oldumu hic.lastik tarihleri yazmiyoda sitede. veya istanbulda michelin veya metzeller satan uygun yer varmi
bende veriyorum o zaman siparisi 2.75 17 on lastik dimiBen de sıkıntısız alışveriş yaptım. Lastik tarihi açısından sıkıntı olmadı, 2 aylık lastik geldi.
.Apache saglam güçlü kronik sorunu olmayan ve az yakan bir motordur.Titreşim olayıda şöyle ki kullanıcının hissetmesi için baya bir devirli kullanması gerekir ki ben 15000 km oldu rahatsız edici bir titreşim hissetmedim ve artçım da hissetmedi bu motoru devirli kullanmazsan titremez kardeşim mesela cbr 125 r devirli kullan o da titriyor ama honda o titresede titremez
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
Biz pazar günü çatalcaya mangala gitmeyi düşünüyoruz gelmek isteyenler katılabilir.
Abıcım yarın için bilgi verirmisin bi tel bırakırsan ararım.
bende veriyorum o zaman siparisi 2.75 17 on lastik dimi
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
bide seyi sorucam benim motor yokus inerken veya duz yolda gaz vermeden gidince egzoz cok patliyo.orjinal egzoz varken sikinti olmuyodu patlama sesi ama simdi cok ses cikartyo.apachelerde normal mi bu egzozdan pat pat ses cikmasi
600 km sonra zaten bakimi var.ona baktiririm.arkadaslara da tavsiyem su mevsimlerde motor sureceklerse harcamalarini kissinlar lastigi ihmal etmesinler.ben öne 3.00 17 aldım. 2.75 çok ince kalıyor.. orjinal egzozdada alda olsa patlama olur fakat susturucu onu absorbe eder sende anlamazsın..ama bu egzozla patlamanın önune geçebilmen biraz zor. karbüratörü bi ayarlattır bide subap ayarı ceksınler..
odometre nedir anlamadım?
Arkadaşlar Yağ konusunda bi sıkıntım oldu.İyi olarak düşünüp aldıgım motul 300 v yağın pek bi farkını görmedim aksine yağ 1000 km de bir çarpı aşağı düştü .Bundan önce 5100 kullanmıştım 2500 km de hiç bir değişiklik olmamıştı.Motulun 300v serisini alıcak arkadaşlar hiç girmeyin o işe önermem diyorum.Bazı yerlerde 300v yarış yağıdır kullan at diye okumuştum doğruymuş demek .Yağın yeşil rengi daha değişmedi ama eksiltiyor.Bundan sonraki yağ değişimde 7100 ü deniyecem büyük ihtimalle o tam istedigim kıvamda olucak![]()