Tvs 110 vs spacy 2013 28bin

Arkadaşlar tvs 110 sıfır alacağım diğeriyse klasik spacy sizce hangisi almak daha mantıklı acaba bilgi verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Spacy gerçekten temizse sıfır tvsden daha uzun götürür muhtemelen. Ama işte 12 yıllık motorun ne 28bin kmde olduğuna inanılır, ne de iyi kullanıldığına. Kurye çıkmasıysa 228 binde bile olabilir. Sonuçta 99 binden sonra sıfırlıyor. Ben tvs alırdım. @Ged yine kuralı çiğnedik

Spacy gerçekten temizse sıfır tvsden daha uzun götürür muhtemelen. Ama işte 12 yıllık motorun ne 28bin kmde olduğuna inanılır, ne de iyi kullanıldığına. Kurye çıkmasıysa 228 binde bile olabilir. Sonuçta 99 binden sonra sıfırlıyor. Ben tvs alırdım. @Ged yine kuralı çiğnedik
Benimde aklım çok karışık çok küçük bir ilçede yaşıuorum 28 binde olmasını normal karşılayabilirim ama sonuçta motor yorgunluğuda var tvs mantıksal olarak daha yakınım ama cidden bilmiyorum fikrini belirttiğin için çok teşekkür ederim size.

Motosikleti
Forza 250
Bu tarz şeylerde genelde sıfırı seçerim ama,spacy o klasmanın harbi başka bi motoru yani.Eli yüzü düzgünse en kötü ihtimal motor yaptırırım diyip spacy tercih ederdim muhtemelen sonra da kafa rahatlığıyla 100k km binerdim.

Bu tarz şeylerde genelde sıfırı seçerim ama,spacy o klasmanın harbi başka bi motoru yani.Eli yüzü düzgünse en kötü ihtimal motor yaptırırım diyip spacy tercih ederdim muhtemelen sonra da kafa rahatlığıyla 100k km binerdim.
Muhtemelen öyle yapacağım tvs 110 önde diskte yok galiba küçğk bir ilçedeyim zaten ama hondanın direk bayisi var benim için daha iyi olur

özellikle tvs jupiter 110 zaten honda activa 110 ile aynı altyapıya sahip gidipte 28.000 de ağır bakımları gelmiş spacy almanın anlamı yok. femboyları dinle fanboyları dinleme.

2013 spacynin 28 binde olması bence imkansız, 0 tvs alırdım ki öyle de yaptım :D 10k kmdir biniyorum tık yok maşallah, grenajlarda montaj hataları olabilir UMA getiriyor sonuçta ama motor varyatör kısmı taş gibi, ışıklarda kuryelerle de konuşuyorum 50k 70k kmlerdeler, kurye değilsen uzun yıllar gider dediler hep, tek sıkıntısı motor sola devrilirse hava filtresi yağ doluyor hızlı kaldırıp boruyu açarsan o da olmuyor, sağa devrilince oluyor mu bilmiyorum ben hep sola deviririm :D Önün kampana olması biraz can sıkıcı ama olası riskli durumlarda fren yerine kaçacak yere bakıyorsun sürüş dinamiğini arttıyor :D Japona lafım yok hele o spacyler ölümsüz resmen ama 2013 28k biraz işkinlendirici, bu arada tvs 110un Block ve varyatör bildiğim kadarıyla activa 110 ile aynı

Motosikleti
Forza 250
Eğer ki değer kaybı arkadaşın umrunda değilse,daha sonralarda da başka motor değiştirip bu motor sabit kalacaksa zaten spacy almak mantıklı dedim.Km’si önemli değil ki parçası ekmek fiyatında bakkalda satılıyor neredeyse artık.Bugün bile eski fizyker activalar hala sokaklarda sapasağlam gidiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama tabii ki daha sonralarda bu motoru satıp vs yükselticekse tvs daha mantıklı,ben kapıda bir ömür binilecek eşek olur gibisinden baktım olaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar