Eskiden pazar günleri sabah 10 da TV8 de motokeyf vardı kaldırdılar şimdilerde böyle bir proğram yok olsun da hafta sonu hafta içi ona sonra ayar çekilir önce adam akıllı bir proğram olacak eğitici ve öğretici hatta trafik kazmalarını bilgilendirici olacak,gençleri tek tekere özendirme yerine bilinçlendirecek ,motosiklet kültürünü yediden yetmişe her topluma, züppe işi olmadığını,doğayı ve çevreyi koruyan trafiği rahatlatan bir araç olduğunu vurgulayacak bir program istiyoruzzzz içimi döktüm elimde değil sizleri seviyorum
Sizce bir motosiklet Tv programı hangi gün ve hangi zaman diliminde yayınlanmalı Lütfen ankete katılımlarınızı esirgemeyin.:cat:
Bu konuya 43 cevap yazıldı 429 kere görüntülendi
Açıkçası bizleri bu kadar yakından ilgilendiren ,sesimi duyurabileceğimziz ve kendimizi tanıtabileceğimiz bir konu için bu kadar az katılım olması beni şaşırttı.ale:
Katılımları kesmeyelim arkadaşlar devam:cat:
Dostum demekki aramızdaki 16 dk lık zaman dilimi içerisinde ankete katılım olmuş ben baktığımda 43 tüYanlış bilgilendirmeyelim lütfen arkadaşım...:wiinkk:
Ankete katılan 85 üye oy vermiş.:silent:.......
Mesaj sayısı bence önemli değil..:bounce:
Çünki üyelerin mükerrer mesajı var... (misal benim mesajlar.)
Tabi bu katılım (85 oy ) sitedeki üyelerimiz oranında hiçte sevinilecek bir rakam değil..
Hadi arkadaşlar oy kullanalım...
bence en ideali pazar öğleye doğru yayınlanması..
cuma gecesi beyaz war
cuamrtesi koca kafalar war
pazar günü izlemem
perşembe günü kavak yelleri war
çarşamba günü avrupa yakası - genç bakış
pazartesi salı bişey yok o gün olsun saati farkmaz![]()
haftada bir gün olacaksa cuma günü akşam olmasını isterdim.
aaa yanlış şıkkı işaretledim![]()