Tüvtürk motosikletleri fark edin stikırı

Merhaba arkadaşlar İstanbul avrupa yakasındaki Tüvturk Maslak motosiklet muayene istasyonu çok güzel 10x10 cm boyutumda motosikletleri fark edin stikırı yaptırmıştır.Muayene ya giden tüm motosikletlere ve isteyen herkese ücretsiz veriyorlar muayene istasyonundaki personelin verdiği bilgiye göre tüm İstanbuldaki motosikletleri bunlarla donatmakmış.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Çok güzel bir uygulama.. Keşke araçlara da yapıştırıp örnek olunabilinse... :cat:

Harika bir uygulama sağolsunlar. Umarım tüm TÜVTÜRK istasyonlarına yayılır bu uygulama. Yada direkt Türkiye çapındadır.

Geçenlerde bir arabanın arkasında gördüm. Ağlamaklı oldum :mrgreen:

Kendi arabamda kullanıyorum. Ama sürekli çekemeyenler tarafından yırtılıyor. Her seferinde yenisini yapıştırıyorum. Bir çok motorcudan da korna yoluyla selam aldığım oldu. Güzel bir şey. Yayılmasını umuyorum

Kendi arabamda kullanıyorum. Ama sürekli çekemeyenler tarafından yırtılıyor. Her seferinde yenisini yapıştırıyorum. Bir çok motorcudan da korna yoluyla selam aldığım oldu. Güzel bir şey. Yayılmasını umuyorum

nerden temin etmiştiniz bende motoruma ve arabama hatta babamın akrabalrımın araçlarına yapıştırmak isterim.

Güzel bir uygulama. Bunu otomobil sürücülerine anlatıp araçlarına yapıştırmanın da bir yolu olsa keşke.

ben bir de hatta fotosu yanımdadır "motosikeltleri fark ediyorum" diye bir etiket görmüştüm. arabalara gerilla usulü bundan yapıştırsak fena olmazdı :) tabi çıkanından.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
öküzcükler koca motosikleti görmüyor 10*10 etiketi mi görecekler...
gene de güzel uygulama...:cat:

1 m2 çapında olması lazım.Diğer türlü yine çarptıktan sonra fark ederler.

Şekli nasılmış, oraya yolum düşene kadar görsek iyi olurdu. :)

Super Moderator
TUVTURK'ü tebrik ederim, güzel bir uygulama.
Motosiklet muayene istasyonlarında dağıtılan stickerlar aşağıdaki gibi.
İsteyen arkadaşlara gönderebiliriz, MT iletişim sayfasından bizim ile bağlantıya geçin.
MT stickerlarından da isteyenlere gönderiyoruz.

tuv.jpg

Merhaba arkadaşlar İstanbul avrupa yakasındaki Tüvturk Maslak motosiklet muayene istasyonu çok güzel 10x10 cm boyutumda motosikletleri fark edin stikırı yaptırmıştır.Muayene ya giden tüm motosikletlere ve isteyen herkese ücretsiz veriyorlar muayene istasyonundaki personelin verdiği bilgiye göre tüm İstanbuldaki motosikletleri bunlarla donatmakmış.

motosikletleri donatacaklarına 4tekerli araçları donatsınlar. her aracın arka camına yapıştırma zorunluluğu olsa, muayeneden çıkarken bunu söyleyipte direk yapıştırsalar ne güzel olur.

aslında tüm benzincilerin pompalarının olduğu yere yapıştırmak lazım. Nasıl olsa her aracın oraya yolu düşecek ve bu etiketi eninde sonunda görecek.

iletişime yazdım bakalım nasıl elimize geçecek?istanbul dışında zor böyle şeylere ulaşmak...

öküzcükler koca motosikleti görmüyor 10*10 etiketi mi görecekler...
gene de güzel uygulama...:cat:

pazartesi günü kadıköy de ışıklarda en önde dururken, yeşil ışık yandı ve kalktıktan 5 sn sonra küt diye gelen ses ile sağ a çektim.
renault clio marka araç arkadan çarptı bana. şoför e sorduğumda nasıl oldu, önündeydim dururken ışıklardan kalktık dedim, aldığım cevap şu oldu; "Seni görmedim".
yahu arkadaş önünde duran motosiklet i nasıl görmezsin, trafik akarken olsa neyse diycem ama ışıklarda önünde duran motosikleti nasıl görmezsin??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar