Arkadaslar, biraz olsun mantikli olup asagidaki ruh halinden kacinmamizda cok buyuk fayda var bence. 100km yapan bir scooter ile kapisan ve onlari sIkIstIran araba suruculerinin (benim de maksimum 130 yapan bir runner 200um var) ne kadar psikopat oldugunu gectik, altinda 1000rr ile araba suruculerini taciz etmeye calisarak onlarla kapismak hic de mantikli degil.
Oncelikle kapasite olarak porsche ya da ferrari ile esdeger bir arac ile mesela bir peugeot gti'i gecmek egonuzu ne kadar tatmin eder sorusu var, ikincisi de arabalari taciz ederken kucuk bir hata sonucu kendi hayatini sonuna kadar taciz edebilirsin, karsi tarafa birsey olmaz. Bunun yaninda yollarda manyak cok olunca insanlar cileden cikabiliyorlar (ozellikle motor suruculeri), ama iki teker ile buna karsilik vermek delilik, ancak birgun bir damperli kamyon alip seni taciz edenleri teker teker bulup karsilik verirsen arkandayim
Bazen benim commuterle otururken öne doğru yatıyorym kendimi racing motorcu hisstmek istiyorum.buda benim racing sever olduğumu gösteriyor.
bana 100 km. geçmeyen motorumla hava atan araba sürücülerinede eğer binlik bir honda elime geçerse sözüm olacak hepsine arkamda nal toplatacağım ve beni taciz etmenin hesabını soracağım.
ışıklarda dahi beni taciz eden sevgili öküz araba sahiplerinede bazen tekteker kalkışımla ve 1.ci vitesteki müthiş sesimle karşılık vereceğim.
abicim beni taciz edeni bende taciz ederim hertürlü!
yani benim elime Allah bir honda 1000rr verirse arabaların benden çekeceği var!
Asagidaki mesaja arkadas garip diye baslamis ama asil garip bu yazilanlar bence.
cok garip..
sokakta aklıbaşında kime sorarsan RACE motor almak ister..
> avrupa ya da amerikadaki adamlar akilsiz demek ki, benim gordugum akli >basinda insanlar (ciddi tecrubeli ya da bu isi kuralina gore yapan SScilerden >bahsetmiyorum) genelde touring ya da enduro aliyorlar. Tabi ki bizim Turk >milletinde herkes en akilli sanar kendini...
alırda ister şehir içi isterse şehirler arası ..
isterse sırf hava atmak için alır kimene..
şehir içinde rahatsızsa kullanmak onun sorunu..
>bu dogru...
şehirlerarası sen 6 cı vites 150 km. hedefine kaç saatte gidersin ..
bir RACE motor kaç sniyede gider bilinmi..
> bu cumleyi tam olarak anlamasam da, galiba sen maksimum 150 ile hedefine > ne kadar zamanda gidersin, SS ile kac saniyede gidersin demek istenmis.
> Bostanci-Besiktas arasini 6-7 dakikada gecen insanlar biliyorum, ama acele >giden ecele gidermis diyorum. Bir de sen o hizda maksimum 150 kilometre >giderken (zaten her tarafina agrilar girmis olur) millet dunya turu yapiyor >baska motorlarla.
sen kardeşim caddede bir scooter mı dikkateini ceker yoksa egzostu 2 km.den duyulan bir RACE motormu dikkatini ceker..
rahatsız olan bakmasın duymasın..
> evet rahatsiz olan gozunu kapayabilir ama kulak tikaci mi dagitacaksin >herkese? Bu tamamen (ne yazik ki) medeniyet seviyemizi gosteriyor, saka >gibi, ne desem bilemiyorum. Ayrica atabiliyorsan havani yaptiklarinla,
> basarilarinla at, altindaki motor guzel olabilir ama ustundeki...
ben RACE motor kullanmaktan mutluyum sen scooter al bin banane..
> oyle yapiyorum zaten