cidden böyle bir makinaya cok cok kötü bir boya olmuş,üzerinde biraz düşünseydiniz daha iyi şeyler çıkardı,sanırım aceleye geldi.boyayı yakın zamanda değiştirmeniz dileğiyle
konuyu ilgilyle takip ettigin belli, elbette tr de ilk defa boyle bir hardtail cevirimini gormek nasil yapildigini ogrenmek memnuniyet verici, ancak dikkat ettim konuyu birkac kere hijack ettikden sonra boyanin cok kotu oldugunu, uzerinde dusunulmedigini, aceleye geldigini yaziyorsun. o tek resimden boyle bir kaniya varabiliyorsan kimbilir motoru sahsen gorsen ne fikirler verbilirsin bobbercycle'a.
Eger hakikaten yapici bir elestiri yapmak istiyorsan (olumlu/olumsus) kendisine ve bize neden boyayi begenmedigini, neden aceleye geldigini , ve uzerinde nasil dusunulebilecegini yazarsin. Aksi takdirde insanlar yorumun sadece kiskanclikdan kaynaklandigini dusunecekdir.
sevgiler,
not. bu arada bence renk cok guzel, ancak benim tarzim daha eski oldugundan ben pastel ve sade, fazla desen olmayan renk kombinasyonlari tercih ederdim.
Stripe olayi yaris havasi veriyor, 60'li yillarin muscle car larinda ozellikle Z28 camaro , ve Le Mans cobra 427 larda cok severim.