Türkiyemin Güzel Yolları!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karayolları duduyonmu sesimizi işte bu motorcuların sesi alooooo :queen::queen::queen:

İstanbulda da durum pek farklı değil !:pale:

hele ki o çukurlara lastiği küçük bir scooterla giriyorsanız vay halinize ben artçı olduğum zaman 60 kmh hızla giderken girmiştim ki abartmadan söylüyorum havaya zıpladım :mrgreen: ayaklarım neredeyse ayaklığı terk edecekti çukurlar çok tehlikeli hele ki scooter için

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla türkiyenin neresine giderseniz gidin her memlekette bozuk yollar vardır tamirat bakım onarım gibi nedenler yada ağır vasıtalar yüzünden bozulan asfalt biz sürücüleri çok rahatsız ediyor çok değil birkaç sene sonra türkiyemin bütün yolları kaymak gibi olacaktır..

inanmak başarının yarısıdır..

İstanbul-Tekirdağ arasındaki yolda bu tarz çukur mu artık hendek mi ne denir ondan var Range Rover la girdik araba bile etkilendi 80 km le gitmemize rağmen ki bu araba 2.5 tonluk araba ve çukur set şeklinde yani yuvarlak değil 2 şeritli yolda sağ şeridi tamamıyla kaplıyor boydan boya.racing bi motor oraya hızlı girse 200+ gibi bi hızla parçalarını Çanakkale den toplarız

Forumdan Uzaklaştırıldı
nalet olsun buranın yolu daha berbat hee bu arada burası çorum seçimden seçime yüzümüz gülüyoo ozamanda dozerler istila ediyor tirafiğin pirensi olmazsa olmazı tabi burası için geçerli (tııı raaakk törrrr)artık 10dk yol 25 dk oluyor biranda...olsun yıkılmadık ayaktayız motorumla başbaşayız belediyeye zalim traktörlere dozerlere yenilmedik buradayız yeaahhhh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar