Türkiye'den bir R1 manzarası

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bir numara göremedim, kamerandan öyle gözükür, normal birşey.

Sizde depoya kamera koyup normal sürüşünüzü daha sonra izleyin, kendinizden korkarsınız.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben keyifle izledim.
Özlemişim Bursa'yı.:)

Yorumlardan anladığım kadar motor varmış.
Ben Bursa'ya bakacam diye motoru görmemişim.:p

Du bir daha izleyeyim şu videoyu.:mrgreen:

İstanbul'u uyduran arkadaşları da ayrıca tebrik ederim.:pr:

Uhhh seyrederken kasıldım valla.:cyclopsan
İnsan kullanırken bukadar kasılmıyorda seyrederken nedense çok kasılıyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
şahsen kötümsemiyorum gayet güzel ve başarılı bi video olmuş bunun yaptıklarını forumdakı racing ciler yapmıyomu bırakın Alla Aşkına sadece kötü yorum olsun maksat... siz trafıkte aralardan gecmıomusunuz ön kaldırmıyomusunuz? basmıyomusunuz nesi kötü bunun?

eger benım motorum r1 olsun bole hareketler yapıp hem kendımı hemde motorumu tehlıkeye atarsam adam degılım...ne gerek var bu hareketlerı yapmaya ben anlamıorum...sonra gereken saygı bıze gosterılmıor dıoruz bole yapanlar oldukca bız cok saygı goremeyız acıkcası...hıc hos bı durum deıl ve ayrıca ovunulecek bısıde yok

çok sağlam makas sallıyo abi ii pilot

Ben bir numara göremedim, kamerandan öyle gözükür, normal birşey.

Sizde depoya kamera koyup normal sürüşünüzü daha sonra izleyin, kendinizden korkarsınız.:p

sen bana deli makasa giriyosun diyosun abi :queen:

bak sana adam bende dötümün yemiyeceği makaslara giriyo gerçi altındaki makinaylada orantılı ama olsun

Son düzenleme:
bu nedir ya.. ben hiç beğenmedim..
adam hiç bişey yapmamışki (izlediğim diğer videolara kıyasla ) youtube "istanbul tour" yazın bide onu izleyin

Ya dünyaya bi kere gelindiğini unutmuş,yada bu reankarnasyon olayına aşırı şekilde sarmış:pr:

şahsen kötümsemiyorum gayet güzel ve başarılı bi video olmuş bunun yaptıklarını forumdakı racing ciler yapmıyomu bırakın Alla Aşkına sadece kötü yorum olsun maksat... siz trafıkte aralardan gecmıomusunuz ön kaldırmıyomusunuz? basmıyomusunuz nesi kötü bunun?

Abi elbette bizde yapıyoruz,kimse sütten çıkmış değil fakat bu kadarda deli cesaretiyle bu tür atraksyonlara girmiyoruz,o arkadaşın yerinde ben olsaydım o girdiği makasların çoğuna girmezdim:)

Son düzenleme:
evet bunu yapan arkadasa bır sıkımlık diş macunu :mrgreen: kendısını basarılarından dolayı kutluyorumm...

bu nedir ya.. ben hiç beğenmedim..
adam hiç bişey yapmamışki (izlediğim diğer videolara kıyasla ) youtube "istanbul tour" yazın bide onu izleyin

istanbul değil bursa tarafları sanırım

her ss kullanıcısının yaptığı hareketler kamerayı koyunca biraz aralara girmiş,

aye nin dediği gibi kendi motorunuza kamerayı monteleyin normal kullanıp daha sonra izleyin şaşırırsınız:cat:

arattım youtubeta istanbul tour u onamı süper diyosun ... bu noktada boş bulunup saçma sapan bişey yaptığım için yanlış anlaşılmalara fırsat verdiğim için kendimi kınıyorum :)(senin.. neyse)

Son düzenleme:
Başta şunu diyeyim..Yaptığı hareketler asla örnek alınmaması gereken davranışlar.Buraya katılıyorum.ama eminimki o arkadaşta bunun farkındadır..Burdada kimse bu davranışları örnek alın demiyor..kendini bilen adam zaten yapmaya kalkışmaz...Ama öte yandan adamın sürüşü güzel..Kimse bunu kötülemesin((DERİM BEN)).Yaptıkları çok hassas denge isteyen hareketler..Bi o kadar da cesaret ister..Özet olarak yaptığı doğru bir davranış değil falat bu cesaretten dolayı da tebrik ederim...:)

video'larda araçlar arası mesafe olduğundan daha da yakın görünüyor ama her ne olursa olsun diğer araçların küçücük bir dikkatsizliği motoru kullanan kişinin hayatına mâl olabilir.. Bence Azrail'e fazla yakın uçuyor..

arattım youtubeta istanbul tour u onamı süper diyosun ... senin.. neyse

ben o video süper manyak harika diye bişey dedimmi? sadece iki video da youtube daydı,benim söylediğimi daha çok beğendim ve bide ona bakın dedim olay bu...
ayrıca yazdıklarında biraz daha seviyeli ol. "... senin.. neyse" falan...
sana söylenmesini istemediğin lafı başkasına söyleme ona göre...

boş iş bunlar. kaza yapip ölüdügü zamanda ahlayip vahliyoruz burda.:silent: ne geregi var sur adam gibi tekerlerin yere duz bassin git istedigin yere kadar:silent::silent::silent:
bu arada bu ne bole ...senin neyse filan? ii artik herkes boyle mi kufur etmeye basladi birbirine. arada modlara filan da sallamaya baslarlar ... senin neyse die.. ilginc:farao::farao::mrgreen:

arattım youtubeta istanbul tour u onamı süper diyosun ... senin.. neyse

SENİ ESNEFLE KINIYORUMMMMMMMMM:farao::farao:
bence yorumlarınnızda daha dikkatli olun yoksa ban ban ban
ve arkadaşlar lütfen bakın yarın öbür gü hepimişz yüzyüze bakıcazz lütfen daha dikkatli seviyeli olalım

Metagold "senin...." yazarken eminim küfürlü bir söz kastetmemiştir.. Ama dışarıdan okuyunca insan her türlü anlam çıkarabiliyor..

Metalgod özür dile bakem :bounce:

Metagold "senin...." yazarken eminim küfürlü bir söz kastetmemiştir.. Ama dışarıdan okuyunca insan her türlü anlam çıkarabiliyor..

Metalgod özür dile bakem :bounce:

icini kimse bilemez metalgod arkadasimizin fakat burasi forum sitesi buyuk harfle yazilsa bile bagirmak anlamina geliyor.. kaldiki boyle heryone cekilen ve direk sahsa yapilan nokta noktali cumlelerin kullanilmasi yanlis :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar