Şu inazuma tam bir felaket, v-stromda tasarım trendlerinin gerisinde kaldı. Super sport da salladı ama diğer kategorilerde problem.suzuki kesinlikle hak ettiği yerde değil bence. parça kalitesi mekaniği çok beğeniyorum.
Rakkasenin pazarladığı benekli.Benelli (qjmotor). Sağlamlığa oynayan ve kullanıcısını arızayla falan pek uğraştırmayan bi marka, hintlilerle denk veya daha iyi seviyede motorları var ama maalesef satışlarını geçtim markayı bilen dahi az.
Valla ben niye underrated gördüm. Yetkili servisi benim inazumaya yağ değişimi için 5000 lira istedi.Ben suzuki derim. Honda ve yamaha ile karşılaştırıldığında eksiği yok fazlası var ama işte underrated.
Yetkili servisler müşteriye süpriz olarak bakımları işlemediklerine şahit oldum. 5000 TL çok ama para algımda kalmadı, yoldan geçerken herhangi bir dükkana girip "merhaba, kolay gelsin" dediğim an 1000 TL lik oluyorum. Bir tane daha sıfır atılma vakti geldi.Valla ben niye underrated gördüm. Yetkili servisi benim inazumaya yağ değişimi için 5000 lira istedi.
Hani yeni tork anahtarı alacaklar da benden mi çıkarıyolar anlamadım.
2 litre yağ için 5k bence çok![]()
Rakkase umrumda değil, montajı halen çinde yapılıyo. Ha keşke bireysel olarak gelseler şu markalar, distribütör değil de kendileri sistem kursalar çoktan japonları geçmişlerdi türkiyede.Rakkasenin pazarladığı benekli.
![]()
Adamlar kitabını yazmış bu işin. Vardır elbet bir bildikleri.Rakkase umrumda değil, montajı halen çinde yapılıyo. Ha keşke bireysel olarak gelseler şu markalar, distribütör değil de kendileri sistem kursalar çoktan japonları geçmişlerdi türkiyede.
Adamlar kitabını yazmış bu işin. Vardır elbet bir bildikleri.
‘Savaşmadan kazanmak en büyük başarıdır.'
![]()
Dünyanın en kalabalık ülkesi ama 10da 1 nüfuslu ve topraklı ülkelere savaşlarda yenilen bi ülke. Çok da şaapmamak lazım bence bunların yazacağı savaş kitabınıAdamlar kitabını yazmış bu işin. Vardır elbet bir bildikleri.
‘Savaşmadan kazanmak en büyük başarıdır.'
![]()
Kime yenilmişler mesela?Dünyanın en kalabalık ülkesi ama 10da 1 nüfuslu ve topraklı ülkelere savaşlarda yenilen bi ülke. Çok da şaapmamak lazım bence bunların yazacağı savaş kitabını![]()
@cbr1100 xx 'in şu mesajda paylaştığı geri çağırma listesine baktım geçen gün, sonra ChatGPT'ye analiz ettirdim. Merak eden buradan bakabilir.
Özet: İlgili siteye göre en çok geri çağırması olan marka Honda olmuş. Listede Honda'nın diğer Japonlara göre 3 katı geri çağırması olduğu görünüyor. BMW, KTM ve Ducati'nin de 3 katı. Enteresan.
Üretim model ve adet fazlalığı mutlaka bir etkendir.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Honda üretim adet fazlalığından olabilir ve hata payı fazlalığından ......
Suzuki model olarak hep kısıtlı kalıyor ....Hayabusanın GT versiyonunu ve bagger versiyonunu üretmek zorunda....suzuki kesinlikle hak ettiği yerde değil bence. parça kalitesi mekaniği çok beğeniyorum.
Ya yenilmişlerse ?Kime yenilmişler mesela?![]()