Türkiye'de Kıymeti Bilinmeyen Motosiklet Markaları

Sizce Türkiye'de kıymeti bilinmeyen motosiklet markaları nelerdir?

• Ducati

Oy: 8 11.4%
  • Triumph

Oy: 27 38.6%
  • Harley Davidson

Oy: 2 2.9%
  • İndian Motorcycle

Oy: 10 14.3%
  • Ural

Oy: 7 10.0%
  • Moto Guzzi

Oy: 12 17.1%
  • Victory

Oy: 2 2.9%
  • Aprilia

Oy: 21 30.0%
  • Royal Enfield

Oy: 15 21.4%
  • Mv Agusta

Oy: 15 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    70
Benelli (qjmotor). Sağlamlığa oynayan ve kullanıcısını arızayla falan pek uğraştırmayan bi marka, hintlilerle denk veya daha iyi seviyede motorları var ama maalesef satışlarını geçtim markayı bilen dahi az.

Triumph markasını takip ediyorum da bajajla anlaşıp scrambler 400 çıkarmışlar adamlar her pazara girmeye çalışıyor, ingiliz firma olduğu için hindistanla çalışmaları çok doğal zaten ama ülkemizde pek satılmamış. Daytona 675 gibi birşey tekrar çıkartırlarsa satılacaktır. Onun dışında, street triple varken Trident 800 çıkarmışlar mt9a rakip gibi gözüküyor da bizim insanımız Yamaha varken güvenip de almaz. Tur yapan tayfa da tiger sport 800ü çok beğendi ama sayılarda gerideler. Japonya'dan gelen motorlara ek vergi kaldırılsın kimse Triumph adını bile anmaz.

Son düzenleme:
SÖZ MİLLETİN!, Oyum Moto Guzzi ve Mv Agusta! 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suzuki kesinlikle hak ettiği yerde değil bence. parça kalitesi mekaniği çok beğeniyorum.
Şu inazuma tam bir felaket, v-stromda tasarım trendlerinin gerisinde kaldı. Super sport da salladı ama diğer kategorilerde problem.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benelli (qjmotor). Sağlamlığa oynayan ve kullanıcısını arızayla falan pek uğraştırmayan bi marka, hintlilerle denk veya daha iyi seviyede motorları var ama maalesef satışlarını geçtim markayı bilen dahi az.
Rakkasenin pazarladığı benekli.
Benekli.jpg

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Ben suzuki derim. Honda ve yamaha ile karşılaştırıldığında eksiği yok fazlası var ama işte underrated.
Valla ben niye underrated gördüm. Yetkili servisi benim inazumaya yağ değişimi için 5000 lira istedi.

Hani yeni tork anahtarı alacaklar da benden mi çıkarıyolar anlamadım.

2 litre yağ için 5k bence çok :)

Hepsinin kıymeti bal gibi de biliniyor ortada kıymet bilmemezlik falan yok. Az satılmasının temel sebebi parça fiyatlarının pahalı olması ve servis kalitesinin rezalet düzeyde kalması Ben de dahil pek çok kişi bu yüzden genel olarak japon motorlarına yöneliyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Valla ben niye underrated gördüm. Yetkili servisi benim inazumaya yağ değişimi için 5000 lira istedi.

Hani yeni tork anahtarı alacaklar da benden mi çıkarıyolar anlamadım.

2 litre yağ için 5k bence çok :)
Yetkili servisler müşteriye süpriz olarak bakımları işlemediklerine şahit oldum. 5000 TL çok ama para algımda kalmadı, yoldan geçerken herhangi bir dükkana girip "merhaba, kolay gelsin" dediğim an 1000 TL lik oluyorum. Bir tane daha sıfır atılma vakti geldi.

Kardeşim saydığın markalar kıymet bilinmiyor değil pahalı 😁 Triumph dediğin markanın en ucuz motoru 694 bin. 100 bin daha koyar eski kasa Opel Mokka yada Chevrolet Trax alırsın. SUV biniyoruz diye havan olur😁 Saydığın tüm markalar gerçekten kazık araba parasına motor satıyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Rakkase umrumda değil, montajı halen çinde yapılıyo. Ha keşke bireysel olarak gelseler şu markalar, distribütör değil de kendileri sistem kursalar çoktan japonları geçmişlerdi türkiyede.
Adamlar kitabını yazmış bu işin. Vardır elbet bir bildikleri.
‘Savaşmadan kazanmak en büyük başarıdır.'
savas-sanatia8233f5349351cfd9837dc471e6f49b9.jpg

Dünyanın en kalabalık ülkesi ama 10da 1 nüfuslu ve topraklı ülkelere savaşlarda yenilen bi ülke. Çok da şaapmamak lazım bence bunların yazacağı savaş kitabını 😅

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Dünyanın en kalabalık ülkesi ama 10da 1 nüfuslu ve topraklı ülkelere savaşlarda yenilen bi ülke. Çok da şaapmamak lazım bence bunların yazacağı savaş kitabını 😅
Kime yenilmişler mesela? :unsure:

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Geçmişte yapılan oylamalar ve bundan anladığım Triumph düzgün bir distribütörün eline geçse ya da doğrudan Türkiye'ye kendileri giriş yapsa satış patlaması olacak sanırım. Ben de Triumph'ı çok başarılı buluyorum ama işte malum sebepler...

@cbr1100 xx 'in şu mesajda paylaştığı geri çağırma listesine baktım geçen gün, sonra ChatGPT'ye analiz ettirdim. Merak eden buradan bakabilir.

Özet: İlgili siteye göre en çok geri çağırması olan marka Honda olmuş. Listede Honda'nın diğer Japonlara göre 3 katı geri çağırması olduğu görünüyor. BMW, KTM ve Ducati'nin de 3 katı. Enteresan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honda üretim adet fazlalığından olabilir ve hata payı fazlalığından ......

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Sürücü güvenliğini ciddi derecede etkilemediği ve bu tarz geri çağırmalar çok olmadığı sürece aslında kötü bir şey değil.
Marka kusurun farkına varmış ve sorumluluk alarak bedelsiz bir şekilde bunu düzeltmek için müşteriyi çağırıyor.
Ben de @Cyan 'a katılıyorum. Dünya pazarının 1/3'ünü elinde bulundurna bir marka olarak geri çağırma sayısının fazla olması normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar