Yelloz lafıma ne kadar takılan olmuş? Yahu kadının yaptığı resmen yellozluk işte..
Cinsellikle işi götürmeye çalışıyor.. Sanki striptiz kulübünde çalışana yelloz diyorum!!..
Striptiz kulubünde çalışan en azından dürüstce ekmeğinin peşinde ve gizlisi yok.
Bu aynı olayı iki yüzlülükle elde etmeye çalışıyor.
Nasılsa türk erkekleri açlık sınırın altında yaşıyor.. Gideyim motorun üzerinde bir kaç
cinsel içerikli figürler yapayım, milletin ağzının suyunu akıtıp takipçiyi milyona dayayayım.
Kızın yaptıklarının motorculuk kültürüyle ne alakası var?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Şu hanımefendilere kimse gidip yüzüne "yelloz" diyemiyor ya da demiyorsa yine aynı şekilde buradan bu şekilde bir kişiye yelloz denilmesi o kadar sığ görüşlülüğü ifade eder benim gözümde.
Şu hanımefendi dediğiniz foto da ki kişi herhalde o fotoları fb gibi ortamlarda kendi hesabında kullanmak için arkadaş ortamında
çekilmiştir, diye tahmin ediyorum.. Ama siz o bayanın izni olmadan burada yayınlayabiliyorsunuz.. Belli ki bayanı
giyiminden ötürü yargılıyorsun.Benimde ona yelloz diyemiyeceğimin hükmünü veriyorsun.
Niye karışayımki farklı türde giyinen birine? Üstü kış altı yazsa bu kendini ilgilendirir.. Arkasından gıybetini mi yapayım yani?
Motorlu Rus'a gelince,
Kız zaten fenomen olmak, kalablık kitleye ulaşmak için o pozları veriyor.. Kendisinden izinsiz fotoların kullanımı söz konusu değil.
Yani fotoların beğenilmesini bekliyor.. O kız bal gibi de biliyor ve hatta istiyor ki cinsel dürtülerini,fantazilerini en açık şekilde ifade
edecek bolca mesaj patlaması yaşansın.. Yani kendini teşhir edenin karşılığında evlatlık teklifi alması mümkün değil.
Ben kızın cinsel mesajlar vermesine takmış değilim. Sadece motorla yaptığı hareketler sahtekarca, iki yüzlüce..
Yüzü güzel diye, fiziği güzel biri sahtekarca hareket edemez mi? Gerçi fizik tamam ama güzellik çok sıradan..