Türkiye'de Adres Soran Tanechka Ozolina Gündem Oldu!

Rus fenomen Tanechka Ozolina motosikletiyle Trabzon'da yol sordu, sosyal medyada olay oldu!

Temmuz ayında motosikletiyle Türkiye seyahatine çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tanechka Ozolina bu anları sosyal medyadan paylaştı. Karadeniz kenarında verdiği pozlarla dikkat çeken Ozalina'nın o anları sosyal medyada oldukça ilgi çekti.

Ünlü isim Tanechka Ozolina, sosyal medya hesabından Türkiye gezisinden görüntüler paylaştı. Rus sosyal medya fenomeni Tanechka Ozolina'nın motosikletiyle birlikte Trabzon'a yaptığı seyahat, sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni Ozalina, Temmuz ayında motosikletiyle birlikte Türkiye seyahatine çıktı. Trabzon'a gelen genç kadın, burada bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Fenomen güzel, 3 kişiye adres sorduğu anların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

cpq448.jpg

1QBKpK.jpg

rE8IH5.jpg

B3JSDo.jpg

hUsI23.jpg

gXSn4u.jpg

ecQNXo.jpg

[insta]B2tmowhI_7_[/insta]

[insta]BWAxYK4A7Rc[/insta]

[insta]BmDs0yLBwRa[/insta]

[insta]B18RBolokEE[/insta]

[insta]B2Zn-HEIonn[/insta]

Ekli dosyalar

• tanechka-ozolina.jpg
    tanechka-ozolina.jpg
    80.7 KB · Görüntüleme: 32,352
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Henüz yok.
bu fenomen ise ben niye tanımıyorum ve bizimkiler ruscayı çok iyi bilir bir güzel tarif etmişlerdir.

Motosikleti
D400
Acıkcası "fenomen" bu insanların "tık" arttırmak icin ülkeleri kullandıgını düşünüyorum. Sadece Türkiye değildir elbet ancak, Amanda Cerny olayını hatırlayın. Türkiye ile adı gectiği anda türk kullanıcılarının yarısı takip etti kalan yarısı da stalkladı.

İstanbul'da sahneleri olan 007 James abinin filmi ülkemizde gereksiz bir ün kazandı.

Rus ablamız da bunun bilincindedir, zaten kendisi mal varlığı ve motoru ile ülkemize gelecek gücü bulmus ise yol sormak bahane, motor (!) ise şahane.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bayağı esnek...

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Haberin içeriğinden çok kadının fotoğrafı var :).

benimde memelerim olsa bende fenomen olurdum arkadaşlar, farklı bir özelliği yok :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
egzozun yarısı yok, plaka katlanır plaka.

onu bunu bırakın da şimdi bakın durduk yere niye bizim erkeksi dürtülerimizle oynuyorlar, yani canımız çekiyor yazıktır günahtır yapmayın böyle şeyler.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Karadenizde adres sormak!
Ne biliym

Büyüklerim hep derdi şans olsa kız doğardık nakoyim

O eskiden di artık tıp ilerledi. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Büyüklerim hep derdi şans olsa kız doğardık nakoyim

benimde memelerim olsa bende fenomen olurdum arkadaşlar, farklı bir özelliği yok :)

Sadece göğüsler mi bu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Admin bekar ve yalnız diye tahmin ediyorum :)

F54

AYNI HAREKETLERİ biz yapsak apache diye topa tutarlar :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar