Güzel bir haftasonu oldu..
Eğlendik , güldük , coştuk , yeri geldi gerildik

))..
Geçen sene de Yalova Motofestte bulunduğum için bir çok arkadaş gibi organizasyon beklentisine girmedim.. Aktivitelerin çoğunun hikayeden olduğunu biliyorduk..
"Alın şu 10 YTL yi bizi 3 gün eğlendirin" demek komik olurdu.. Ekip hazırdı kendi şamatamızı kendimiz yaptık..
Onuray konseri yarım kaldı ona üzüldüm.. En güzel yerinde kalkmam gerekti

Yeni arkadaşlar tanımak en güzel kefyti..
750 (tahmini) kişilik bir toplu sürüş yaptık , Yalova'lıların ilgisi görülmeye değerdi..
Bulutsuzluk yine muhteşemdi...
Deniz bugüne kadar dinlediğim en güzel performansını gerçekleştirdi.. Konserin sonuna doğru
Berke'nin davul solosu enfesti..
Loft'un bizim grubu gaza getirip, tam
Grup Enduro sahneye çıkmışken konser alanında lastik yakmasıyla ortalık birbirine girdi :mrgreen: Bizim 4 motor tüm alanı çılgına çevirdi :mrgreen: motorunu kapan geldi lastik yakmaya.. Custom Chopper lar dan tutun Ybr 125 lere kadar herkes deli gibi lastik yaktı.. Bir Chopper vardıki lastik yakarken ön taraftan 4 kişi iman gücüyle tutuyordu motoru
YMSK'ya böyle güzel bir ortam hazırladıkları için tekrar teşekkürler.. Bu kadar motorcu ile yan yana olmak güzel..
Bir arkadaş daha bahsetmiş , Çınarcık'ın neresine gitseniz bir grup motorcu görüyordunuz.. Buda çok keyf vericiydi..
Kırmızı, siyah kurtlar ve diğer chopper gruplarına ait tayfanın , bu dağları biz yarattık tavrı ile ortalıkta dolanmaları bile canımızı sıkmaya yetmedi.. Yinede daha az Amerikan filmi ve daha az alkol öneriyorum arkadaşlara..
Herkese çok teşekkürler..