[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizimki de 500 cc üzeri ama sevmiyor benim motor hızı, tabi sahibi de :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ok dir ,e-5 in teki yamalardan zaten hizli gitmek imkansiz ama TEM den gidelim diyorsan bana o da uyar.

Bu arada hangi fazer 270 yapiyormus ben cok merak ettim. Yenimi cikmis bu model? FZ6 nin son hizi 225 cunku.

ben mesela 240 goruyorum.:)

ben mesela 240 goruyorum.:)

Hadi iyi bir rodaj ile onu kabul ediyorum , Fabrika verisi 225 diyo ortalama aliyor cunku. Ama 270 biraz ucuk bir idaa ,

Karacaddy kimse 200 ile gitmeye niyetli degil zaten oyle bir yolda , gorende bizi Moto GP yapacaz sanar yolda. Bu kadar konustuk yaa kesin benim sansim, trafik olur Cumartesi sabahi yolda 60 i gecemeyiz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi iyi bir rodaj ile onu kabul ediyorum , Fabrika verisi 225 diyo ortalama aliyor cunku. Ama 270 biraz ucuk bir idaa ,

Karacaddy kimse 200 ile gitmeye niyetli degil zaten oyle bir yolda , gorende bizi Moto GP yapacaz sanar yolda. Bu kadar konustuk yaa kesin benim sansim, trafik olur Cumartesi sabahi yolda 60 i gecemeyiz:)

:)) trafikte ne olacağı belli değil ama Kadıköy den İçerenköye her gün gidip geliyorum 70 in altına düşersem ezeceklermiş gibi geliyor bazen, mecburen hız artırıyorum ama istemeden :pale:

Arkadaşlar,gidenlerden ortam hakkında fikir verecek olan varmı? Ben az sonra yola çıkıyorum.Umarım erken değildir,ve umarım ortam ısınmaya başlamıştır

Pyro evet Cumartesi aksam gec vakitte bile olsa donuyoruz. Acikcasi bulutsuzluk ozlemi konseri sonrasi aktivite nasil olur bilmiyorum duruma gore gece bile olsa donecez ama. Yazdim sizide

Ben yine tekrarliyorum 500cc+ motorlu katilimcilar Cumartesi Gunu sabah 8:45/9:00 arasinda Carefour un onundeki motosiklet satis magzasinin onunde toplaniyoruz. 9 gibi yola cikacaz.

Ok, teşekkürler bende akşam dönmeyi planlıyorum, eğer uyarsa dönüşüde beraber yapabiliriz. Gündüz etkinlik alanı hareketli olmazsa Bursa'ya gidip iskender yemeyi planlıyorum:cherry:

Ok, teşekkürler bende akşam dönmeyi planlıyorum, eğer uyarsa dönüşüde beraber yapabiliriz. Gündüz etkinlik alanı hareketli olmazsa Bursa'ya gidip iskender yemeyi planlıyorum:cherry:

Acikcasi Bursaya gecmem, gercekten cok kotu olursa aynen geri donerim ama umarim olmaz. Bu arada bursaya gideceksen Cali vardir balikesir yolunda cok guzel mangal et yapilir. Tavsiye ederim.

valla çadır sayısını bilmiyorum ama en az 30 çadır alır herhalde.belki dahada fazla alır.motorsikletlerinizide çadırınızın yanına alabilirsiniz.bunun için haber saldım.aksi takdirde beni bulun ben çözerim işinizi.akşam alper_tim tayfasını ben karşılayacağım zaten.sizi ben götürecem.fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..görüşmek ümidiyle :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uygun yol ve hava şartlarında fazerler 250 km yapabiliyorlar.
Denedik geçti beni...:)

ben o kadar bıle cıkamadım,ınanılır gıbı degıl.

270 km hız banada yalan gıbı gelıyor.:)200 km bıle bana yeter dostum.:)

Son düzenleme:
yarın sabah yola çıkıcam gideceğim yer hakkımda hiç bir fikrim yok pendikten hızlı feribotlar yalova seferi varmış pendikte nerede onuda bilmiyorum :) içerenköy carrfourdaki buluşma yerine geleyim en iyisi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Acikcasi Bursaya gecmem, gercekten cok kotu olursa aynen geri donerim ama umarim olmaz. Bu arada bursaya gideceksen Cali vardir balikesir yolunda cok guzel mangal et yapilir. Tavsiye ederim.

Sabah Carfura gelmezsem anlayınki pendik köprüsü altında soteye yatmışımdır :) kornaya basmayı ihmal etmeyin :) uykuya dalmış olabilirim:queen:

iyi eğlenceler arkadaşlar askerde olmasam gelirdim 1 ağustos da geliyorum istanbul a

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar