Ok dir ,e-5 in teki yamalardan zaten hizli gitmek imkansiz ama TEM den gidelim diyorsan bana o da uyar.
Bu arada hangi fazer 270 yapiyormus ben cok merak ettim. Yenimi cikmis bu model? FZ6 nin son hizi 225 cunku.
ben mesela 240 goruyorum.![]()
Hadi iyi bir rodaj ile onu kabul ediyorum , Fabrika verisi 225 diyo ortalama aliyor cunku. Ama 270 biraz ucuk bir idaa ,
Karacaddy kimse 200 ile gitmeye niyetli degil zaten oyle bir yolda , gorende bizi Moto GP yapacaz sanar yolda. Bu kadar konustuk yaa kesin benim sansim, trafik olur Cumartesi sabahi yolda 60 i gecemeyiz![]()
Pyro evet Cumartesi aksam gec vakitte bile olsa donuyoruz. Acikcasi bulutsuzluk ozlemi konseri sonrasi aktivite nasil olur bilmiyorum duruma gore gece bile olsa donecez ama. Yazdim sizide
Ben yine tekrarliyorum 500cc+ motorlu katilimcilar Cumartesi Gunu sabah 8:45/9:00 arasinda Carefour un onundeki motosiklet satis magzasinin onunde toplaniyoruz. 9 gibi yola cikacaz.
Ok, teşekkürler bende akşam dönmeyi planlıyorum, eğer uyarsa dönüşüde beraber yapabiliriz. Gündüz etkinlik alanı hareketli olmazsa Bursa'ya gidip iskender yemeyi planlıyorum:cherry:
ben mesela 240 goruyorum.![]()
Arkadaşım...Ben bulurum yolu tek başıma.. Senden gelecek yardım plakadan gelsin daha iyifestival boyunca 'GKN nin hayratırıdır' die bi tabela yı boynuna asıp dolaşıcaksan neden olmasın :cherry:
Uygun yol ve hava şartlarında fazerler 250 km yapabiliyorlar.
Denedik geçti beni...![]()
Hadi iyi bir rodaj ile onu kabul ediyorum , Fabrika verisi 225 diyo ortalama aliyor cunku. Ama 270 biraz ucuk bir idaa ,
Karacaddy kimse 200 ile gitmeye niyetli degil zaten oyle bir yolda , gorende bizi Moto GP yapacaz sanar yolda. Bu kadar konustuk yaa kesin benim sansim, trafik olur Cumartesi sabahi yolda 60 i gecemeyiz![]()
Acikcasi Bursaya gecmem, gercekten cok kotu olursa aynen geri donerim ama umarim olmaz. Bu arada bursaya gideceksen Cali vardir balikesir yolunda cok guzel mangal et yapilir. Tavsiye ederim.