[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

mavi 636 mıydı o :p
Millette bizi bekliomuş lastik yakmak için :p Bi girdik göz gözü görmüyordu.. Bi ara lastiğim alevlendi sandım valla :p
Ve bi karar aldım ..Irk ayrımı yapmadan hangi renk olursa olsun herhangi bir wolfun olduğu ortama girmicem :p

Bu arada akşama fotoğraflar geliyor.. Yer yerinden oynayacak valla :p

Bu Katılım topiği zaten.. Durum bildirmek için buraya not düşeyim dedim.. Hadi açalım Festival topiğimizi de orada yapalım kritikleri.. Merakla fotoları bekliyorum.

Tahminen 500 motor vardi gezi esnasinda ben ortalardaydim ve numaram 220 idi. 1000 kisiden fazlasi oldugunu pek sanmiyorum acikcasi. ama su bir gercek Adapazarindaki festivalden cok cok daha ii ve istanbula yakin olarak en duzgun festival bu festival. Ulasim cok rahatti. Konsere kalamadik ama Yalcin dostumuz ile guzel gezdik sohbet ettik. Murat arkadasimizin kosk bozmasi cadiri da bizim esyalara ev sahipligi yapti tum gun. Bence guzeldi. MC Turkiye halen en tertipli ve kendini belli eden bir gurup. Tebrik ederim. Bulgar arkadaslari da ayrica tebrik ediyorum istanbulun bir cok motorcusu kalkip gelmeye usenirken onlar Bulgaristandan buraya geldiler.

Cuma gecesinden orda olup gecenin karanlıgında hiç kurmadığımız cadırı kurduk biraz gecekondu misali oldu ama iyiydi...
Evet festival biraz sönüktü cumartesi günü öğlen 12 de sahneye çıkan vatandaşın (evet etkinliklerimiz devam ediyor eğlence devam ediyor)
sözleri ardından gece 23.00 e kadar müzik bile çalmadı..
Mutlumuyduk evet orda olmak,güzel sohbetler,yeni insanlar,bol kahkaha,heltyum gazı eşliğinde yeşil canavar rolanın işi :p
Alperin 10 kişinin altında kalması falan süperdi...
Bulgaristandan gelenleri söylemiş bi arkadaş evet istanbuldan katılım daha çok olabilirdi..
Ama daha uzaktan gelen vardı..(M.Ali ve mustafa) 5000 motor bi ütopyaydı ama olsun yinede güzeldi...

Tahminen 500 motor vardi gezi esnasinda ben ortalardaydim ve numaram 220 idi.

Sohbet edemedik ama bizim çadıra yakındınız ve sanırım gezi öncesi monster ın egsozlarını söktünüz...:p

Takmak için çok ugraştınız yanlış hatırlamıyosam.:silent:

Bu Katılım topiği zaten.. Durum bildirmek için buraya not düşeyim dedim.. Hadi açalım Festival topiğimizi de orada yapalım kritikleri.. Merakla fotoları bekliyorum.

Eski tencere Ümit :D valla bende katılamadım sabırsızlıkla fotoları beklemekteyim .....

mavi 636 mıydı o :p
Millette bizi bekliomuş lastik yakmak için :p Bi girdik göz gözü görmüyordu.. Bi ara lastiğim alevlendi sandım valla :p

Motorun kafa grenajından 3 kişi tutuyordu hayırdır frenler zayıf galiba :queen:

Sendekileri rapide atmazsan ALIRSIN sen resimleri merak etme :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Eski tencere Ümit :D valla bende katılamadım sabırsızlıkla fotoları beklemekteyim .....

3-5 tane ortam var zaten böyle.. Onları da kaçırmamak gerekiyor..

Marmok ve Emok Yıllık izin sorunu nedeniyle yalan oldu.. Bunu kaçıramazdım..

Keşke gelmiş olsaydın..

Tek başına çıkıp gelenler ve yeni insanlarla kolay iletişime geçemeyenler çok fazla sıkılmıştır kesin..

Ama sen gelmeyerek çok şey karçırdın.. Bizim grup sağlamdı.. İstanbul Mt clublara ayar veriyodu mesela :p

İyice canını sıktık şimdi :queen:

Bu arada Tencere öldü :) Yaşasın Ümit :bounce:

3-5 tane ortam var zaten böyle.. Onları da kaçırmamak gerekiyor..

Marmok ve Emok Yıllık izin sorunu nedeniyle yalan oldu.. Bunu kaçıramazdım..

Keşke gelmiş olsaydın..

Tek başına çıkıp gelenler ve yeni insanlarla kolay iletişime geçemeyenler çok fazla sıkılmıştır kesin..

Ama sen gelmeyerek çok şey karçırdın.. Bizim grup sağlamdı.. İstanbul Mt clublara ayar veriyodu mesela :p

İyice canını sıktık şimdi :queen:

Bu arada Tencere öldü :) Yaşasın Ümit :bounce:

Allah rahmet eylesin iyi tencereydi az kaynatmadık onunla :p

Sendekileri rapide atmazsan ALIRSIN sen resimleri merak etme :queen::queen::queen:

Bende Foto yok ki.. Sadece Eylem'in çektiği fotolarım var.. Bulutsuzluk Özlemi ile Kuliste :cherry: İstersen atayım onları sana :)

Pınar kendi rapidleyecekmiş bu akşam gelmedi ondan da foto.. Hasan'la Tequ'yu bekliyoruz şuan..

Allah rahmet eylesin iyi tencereydi az kaynatmadık onunla :p

Yine kaynatırız Emincim , Ümit'te iyi adamdır seversin kesin..:p

Son düzenleme:
Sohbet edemedik ama bizim çadıra yakındınız ve sanırım gezi öncesi monster ın egsozlarını söktünüz...:p

Takmak için çok ugraştınız yanlış hatırlamıyosam.:silent:

Uzun zamandir sokmemistim , takmayi unutmusum acikcasi ama geziye mahsus soktum , normalde yapilacak bir sey degil cunku oyle bir gurultu cevreyi cok rahatisiz edebilir ama oyle bir gunde ana amac motor ve motorcu ruhu oldugundan her turlu mekanik ses hos karsilaniyordu. Benim Monsterin da sesi malum Red wolf grubunun morali bozuldu duyunca. Harley ler sonuk kaldi yanimda:) Hatta gezi donusu bir daha soktuk video kayiti yaptilar biraz alev cikardik egzozdan. O gun cocuklastik iste :cat:

Bende Foto yok ki.. Sadece Eylem'in çektiği fotolarım var.. Bulutsuzluk Özlemi ile Kuliste :cherry: İstersen atayım onları sana :)

Pınar kendi rapidleyecekmiş bu akşam gelmedi ondan da foto.. Hasan'la Tequ'yu bekliyoruz şuan..

Yine kaynatırız Emincim , Ümit'te iyi adamdır seversin kesin..

Allahın medyatik maymunu :queen:
Fotograf makinesi gordummu direk sekilden sekile giriyorsun birde makinesiz geziyorsun :queen:
Bahsettigin adamlar da sanki ulasılmaz dunya yıldızları :queen:
Guzel insanlar evet ama cok ulasılamaz birilerinden bahsediyorsun sanki :queen:

Umit mi iyi adamdır :silent:
pek sanmıyorum ama gorecegiz bakalım :silent:

Allahın medyatik maymunu :queen:
Fotograf makinesi gordummu direk sekilden sekile giriyorsun birde makinesiz geziyorsun :queen:
Bahsettigin adamlar da sanki ulasılmaz dunya yıldızları :queen:
Guzel insanlar evet ama cok ulasılamaz birilerinden bahsediyorsun sanki :queen:

Umit mi iyi adamdır :silent:
pek sanmıyorum ama gorecegiz bakalım :silent:

Seni Fazer600 ve Tequ'nun merhametli kollarına bırakıp çekiliyorum aradan.. Uğraşamayacağım seniylenn :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar