Buyur ihtiyar halen bu bozukluğu savunan, bu gidişattan kendisine pay çıkaran Genelkurmay Başkanımızın dahi açıkca dillendirdiği bu konuya asıl düşüncelerini gizleyerek zarar vermeye çalışan, ortamı güllük gülistanlık gösterme peşinde, benim açıkca düşman tarafında gördüğüm şahıslar var. Açık ve net konuşuyorum topla, tüfekle değil ama çok daha etkili silahların konuştuğu kültürümüzün yokedilmesi amaçlanan bir savaştayız. Düşmanları iyi bellemeliyiz. Bu yüzden bu sitede sabit bir Atatürk konusu istemiştim boşlukta olan, tatlı sözlere, rahatlığın verdiği gevşekliğe kapılan o kadar genç var ki, yazmayı dahi beceremeyen genç insan belki o konuyu okur ve damarlarındaki asil kanın farkına varabilirdi. Elif isimli kardeşimize bakın ne halde olduğumuzu görün, uzakta değil hemen gözümüzün önünde. Asıl üzüldüğüm onun bu hali değil bu halini kabullenmesi artık bu noktadayız tepki vermedikçe daha ilerisi ''mandalığı'' topluca kabul etmektir. Herşey kişilik özgürlüğü değil arkadaşlar bazı konular Toplumun özgürlüğü ile alakalıdır ve gerekirse yaptırım gücü bile uygulanmalıdır. Bu konuya hassas olan, ciddi önlemler almayı düşünenler 25.000 kişinin bu yola başkoyduğu imzamdaki adrese bir göz atsınlar.