Benim ilk ve tek kaskım shoei neotech 2. 3 yıldır severek kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını da yaşamadığım için kazanan kadro bozulmaz hesabı neotec 3 ile de devam ederim diye düşünüyorum.
ben de her kask alışımda shoei neotec serisini kafama deneyip sonra paraya kıyamayıp almıyordum, geçen kış Almanya'ya gittiğimde orada mağazada denedim, ama uçakta bagajda çok yer kaplay diye almadım, sonra geçen Mayısda eşimle yunanistan'a arabayla gittik sırf ekipman alışverişi yapmaya, neotec3 kaskı 610 euroya bulunca kendime de aynısından almış bulundum, iki kask, tax free'yi de geri alınca tanesi 25bin liraya gelmiş oldu o zaman. Artık ekipman alışverişlerinde Türkiyeden almamaya çalışıyorum.
Kasktan çok memnun kaldım, daha önce yine severek kullandığım caberg duke 2'den güya gramaj olarak daha ağır ama çok daha konforlu, çok rahat bir hissi var. Ama eşime aldığımız onun kafa yapısına uymadı, L bedeni çok aşırı büyük gelmişti, M bedeni aldık, mağazada 10dk denediğimizde tamam demişti ama ilk turumuzda 1-2 saat motorla gidince kafamı ağrıttı, üst taraftan bastırdı dedi, o kask şimdi çocuklara kaldı.
Kışın tekrar yurtdışına çıkınca Louis mağazasından bu sefer onun için schubert markasına bakacağız, olmadı başka marka olur, ama bu sefer mağazaya ilk girişte kask kafana tak mağazada en az yarım saat dolaş kask kafandayken tam denemiş ol diyeceğim.