Turda kullanabileceğim kask önerisi 🚨

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
2010 da ilk motor aldığımda Zeus almıştım. Birde Airoh kullandım. 2016 dan sonra paso Schuberth ten gidiyorum. Hiç kullanmadığım Schuberth C5 aldım kask kamerası ve interkomu yok diye kullanmadım halen. Sony kask kamerası için aparatını bulamıyorum. İnterkom içinde karar veremedim. Sezon bitecek neredeyse. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2010 da ilk motor aldığımda Zeus almıştım. Birde Airoh kullandım. 2016 dan sonra paso Schuberth ten gidiyorum. Hiç kullanmadığım Schuberth C5 aldım kask kamerası ve interkomu yok diye kullanmadım halen. Sony kask kamerası için aparatını bulamıyorum. İnterkom içinde karar veremedim. Sezon bitecek neredeys. :)
schubert c5'in kendi üzerinde interkom tesisatı var, ona özel marka interkom takması kolay diye görmüştüm kask araştırırken.

Benim ilk ve tek kaskım shoei neotech 2. 3 yıldır severek kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını da yaşamadığım için kazanan kadro bozulmaz hesabı neotec 3 ile de devam ederim diye düşünüyorum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Bende 15 yildir Arai ve Shoei kullanicisiyim, bir airoh ve bir de schubert denedim. gecen sene HJC aldim yedek r12 ve hayran kaldim kasina. ben boyle fiyata bu kalitede bir urun beklemiyordum. suan shoei yeden kaskim oldu. bundan sonra HJC devam, yeni cene aciliri da gelmis, denemek gerek. Ben siddettle shoei ve schubert tavsiye ederim. Ama ses konusu biraz cetrefilli, hava alsin istiyorsan ses te alacaktir.
Pardon HJC demek istedim. SHOEI fiyatlari alinacak gibi degil artik, muhtemelen iki shoeiye sifir scooter alinir. Ama HJC hem kabuk yapisi, testleri ve fiyati ile dusunulur bir kask olmus. @espresso bende NXR 2 var, daha oncede gt air serisi vardi, adi uzerinde hep air :) ben kapandigina inanmiyorum, gozume toz falan da girmisligi var o kadar paradan sonra :) arazi cok bozuk idi.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
schubert c5'in kendi üzerinde interkom tesisatı var, ona özel marka interkom takması kolay diye görmüştüm kask araştırırken.
Evet onu gördüm. Önceki de shubertin kendi interkomunu almıştım o zamanlar cardo cihazını kulllanıyordu. Şimdi sena cihazı kullanıyor. Paraya kıyıp kendi interkomunu alacaktım şimdi piyasa da yok. Kaskı geçen sene ya da bu sene başlarında 27 bin'e almıştım 3 ya da 4 taksitle nasıl olsa alacağım gelecek zamanlarda fiyatı artar diye. Şimdilerde 40 küsüre çıkmış.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim ilk ve tek kaskım shoei neotech 2. 3 yıldır severek kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını da yaşamadığım için kazanan kadro bozulmaz hesabı neotec 3 ile de devam ederim diye düşünüyorum.
ben de her kask alışımda shoei neotec serisini kafama deneyip sonra paraya kıyamayıp almıyordum, geçen kış Almanya'ya gittiğimde orada mağazada denedim, ama uçakta bagajda çok yer kaplay diye almadım, sonra geçen Mayısda eşimle yunanistan'a arabayla gittik sırf ekipman alışverişi yapmaya, neotec3 kaskı 610 euroya bulunca kendime de aynısından almış bulundum, iki kask, tax free'yi de geri alınca tanesi 25bin liraya gelmiş oldu o zaman. Artık ekipman alışverişlerinde Türkiyeden almamaya çalışıyorum.

Kasktan çok memnun kaldım, daha önce yine severek kullandığım caberg duke 2'den güya gramaj olarak daha ağır ama çok daha konforlu, çok rahat bir hissi var. Ama eşime aldığımız onun kafa yapısına uymadı, L bedeni çok aşırı büyük gelmişti, M bedeni aldık, mağazada 10dk denediğimizde tamam demişti ama ilk turumuzda 1-2 saat motorla gidince kafamı ağrıttı, üst taraftan bastırdı dedi, o kask şimdi çocuklara kaldı.
Kışın tekrar yurtdışına çıkınca Louis mağazasından bu sefer onun için schubert markasına bakacağız, olmadı başka marka olur, ama bu sefer mağazaya ilk girişte kask kafana tak mağazada en az yarım saat dolaş kask kafandayken tam denemiş ol diyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar