Yani -bana göre- diyor ki: "
Depoda kalan üretim tarihi eski, kimsenin yüzyüze alışverişte istemeyeceği son lastiği iade ile falan uğraşmazsınız diye size kakalamaya çalıştık ama yemediniz. Gönderin bize, başkasına kakalamaya çalışalım." Tabi bu benim anladığım, yanlış da anlamış olabilirim.
Zira stoklarında olmayan lastikte arkadaş nasıl bir yanlışlık yapabilmiş de eski tarihli yeni lastik yaratıp size gönderebiliyorlarmış? Yapılan hatanın "stajyer çocuk yapmış yeaaa.." diyip işin içinden çıkılması bu olay

Çokça görüyoruz heryerde.
Şimdi dışmihraklardan bağımsız Polyanna'cı bir arkadaş benim bu çevirime cevaben derse ki: "Bu arkadaş sipariş verdiği zamanda stoklarında vardır da, sonrasında yine yeni bir sipariş gelmiş ve stokları bitmiştir".
Benim de buna cevabım cevabım : "He arkadaşım he.." olur . Burası Türkiye, öyle bişey denk gelme ihtimali en iyi %5 falandır sanırım. ticaret olaylarında birçok şeyde olduğu gibi ileri gideceğimize geri gidiyoruz ne yazık ki, Hindistan'a az kaldı.
Hiç uğraşmayın, iade isteyin. İade olayında kargo ücretini kesebiliyorlar, ona dikkat edin, sanırım iade nedenine göre. Onu bir araştırın.