Tunca beldesi ve civarı(belgesel tadında bir gezi-27.03.2011)

VIA

Yazın fırsat bulursam karadenizde iki şehir arası mesafeyi; yalnızca dağ yollarını ve hatta yol olmayan güzergahları kullanarak aşmayı düşünüyorum , varmısın böyle bir geziye :)

Yazın fırsat bulursam karadenizde iki şehir arası mesafeyi; yalnızca dağ yollarını ve hatta yol olmayan güzergahları kullanarak aşmayı düşünüyorum , varmısın böyle bir geziye :)

varım tabi, kaçar mı. güzel bir organizasyon olur. başkaları da gelir duyurusunu yaparsak. bomba bir enduro gezi olur.trabzon Rize arası olabilir.hatta kaçkarlardan trabzon olabilir. ağustosa dek gelirse gelemem yalnız.ağustosta askere gidecem.

VIA

varım tabi, kaçar mı. güzel bir organizasyon olur. başkaları da gelir duyurusunu yaparsak. bomba bir enduro gezi olur.trabzon Rize arası olabilir.hatta kaçkarlardan trabzon olabilir. ağustosa dek gelirse gelemem yalnız.ağustosta askere gidecem.

Yıllık iznimi temmuz ayında kullanmayı tasarlıyorum, inşallah bir aksilik çıkmazsa temmuz ortalarında oralardayım.

Resimler süpermiş, eline sağlık. özlemişim memleketi, bende Fındıklılıyım. Oralarda yaşasam kesin bi kros alırdım bende ama şehir hayatı izin vermiyor maalesef. Sırf yazın oralarda gezmek için bitane alacam ama kafaya koydum. :)

tekteker ramço, teşekkürler.
VIA, temmuzda bekliyoruz o zaman
ToeX, sizi de bekliyoruz yazın buraya. Fındıklıdan yukarı yaylalara da gideriz

Yusuf ne deyim bilemiyorum:). Süper bir gezi olmuş:cat:

Bu arada:
DSCF6801.jpg

Sırf şu keçi için bile oralara gidilirdi beaa. Dogadan çok uzak kaldık çoook::xcrying:

gene güzel bir gezi yapmışsın boş durmak yok deyip düşüyorsun yollara tekerine sağlık :D

teşekkür ederim herkese. gökhan al bi enduro yav, bu keçilerin alayını hatta ayıları bile göreceğiz:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar