Tüm Site Müdavimlerine Çağrı

bu vatanı savunmak allahıma, bizim rahatımız için ölenlere, vatanıma karşı hayatımdaki en büyük ve asla ödeyemeyeceğim borçlardan biridir.

kişisel fikrim bu vatanı karıştırırsa cehalet karıştırıcak..

Allah vatanımın birliğini ve beraberliğini bozmasın.(amin)

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************

Süper Moderatör (BBRR)
okulyolu,
ne yapalım fikrimizi belirttik bu arada gerekli yerlere mail atıp acil bir karşı yürüyüş tertiplenmesini talep ettik topiği buraya açmaya karar verdik yapılacak her eyleme gönüllü katılacağımızı hatta organizasyon için yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını sorduk antalyada ki arkadaşlar ciddi bir hazırlık içindeler onu öğrendik bence sende gerekli yerlerle yazış ve karşı bir yürüyüş tertiple kimle uğraştıklarını anlasınlar milyonlar yürüsünki 3-5 tane şerefsiz konuşamasın
tecrite hayır mış bencede tecrite hayır koyun bakayım onu kartala ne kadar yaşayacak ordu sadece adamı linçedilmekten koruyor..... bende katılıyorum tecrite hayır hatta serbest kalsınki bizde nasiplenelim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Arkadaşlar fazla gaza gelmesek diyorum, çünkü yapılmaya çalışılanda bu zaten. Milleti gaza getirip ortalığı karıştırmak. Bahanesinin ne olduğunun önemi yok, önemli olan bu huzur ortamını karıştırmak istiyorlar. Bizde şu an onların istediklerini yapmak üzereyiz, lütfen daha sakin...

Motosikleti
Su Motoru
Eyong, "sustukca sıra sana gelecek" diye bir söz vardır bilmem bilir misin? Bu insanlar TÜRK bayrağını alaşağı edecek, sancağı aşağı çekecek bizde susacağız öyle mi? Yok kardeş buna sen "gaza gelmek" diyorsan biz gaza geldik. Huzur ortamını daha ne kadar bozacaklar? Daha ne kadar ortalığı karıştıracaklar? Zamanında dağdan inmeyenler bu gün ortalığı boş buldular ve şehre kadar indirler. Fazla bilinçli davranmak bazen ters tepki yapabilir. Bir şarkı vardı ; BİZ BURADAYIZ GİTMEYİZ ÜLKEMİZİ BEKLERİZ, KARŞI ÇIKAN OLURSA AN ...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tarihimizde ki kargaşalar ve kavgalar hep bu yüzden çıkmıştır MeTaL kardeş. Polisimiz var Askerimiz var, ve çok şükür ki teknolojileri var. Sanmayın ki o eylemler sırasında suskun bekleyen güvenlik güçleri hiçbirşey yapmıyor, ertesi günden itibaren o şahıslar tek tek toplanıyor merak etme. Yine söylüyorum, işte o şerefsizlerin yapmak istediği bu. İnsanlarımızı birbirine düşürüp karışıklık çıkarmak istiyorlar, bunu daha önce çok kez denediler ve çoğunda da başarılı oldular.

Eyong' Alıntı:
Tarihimizde ki kargaşalar ve kavgalar hep bu yüzden çıkmıştır MeTaL kardeş. Polisimiz var Askerimiz var, ve çok şükür ki teknolojileri var. Sanmayın ki o eylemler sırasında suskun bekleyen güvenlik güçleri hiçbirşey yapmıyor, ertesi günden itibaren o şahıslar tek tek toplanıyor merak etme. Yine söylüyorum, işte o şerefsizlerin yapmak istediği bu. İnsanlarımızı birbirine düşürüp karışıklık çıkarmak istiyorlar, bunu daha önce çok kez denediler ve çoğunda da başarılı oldular.

Katılmamak elde değil, diğer söylenenlere de öyle. Ama Eyong son derece haklı, sakin olmalı bu vatanda yaşayan her insan evladı.

Bence, motosiklet.net olarak, bir motosikler kulübü olarak belli birşey yapılabilir ses duyutmak için. Yanlış anlaşılmasın lütfen, kesinlikle illegal bir olaydan söz etmiyorum. Örneğin; çeşitli yayın organlarında duyurulması sağlanarak tüm motorcuların ufak da olsa Bayrak asması sağlanabilir diye düşünüyorum.

Öyle değil mi sayın yöneticiler?

evet bu başlığı ben açtım ve davamın arkasındayım sonuna kadar
polis madem sessiz kalıyor bu adilere neden peki hakkını arıyan Türk vatandaşına memuruna her eyleminde elinde jopla karşılık veriyor
yada neden benim verdiğim vergiyle alınan yapılan düzene mallara yağma yapılınca eli kolu bağlı bekliyorlar
halk galyana gelmesin sağ duyulu olun deniliyor ama inanın bana deli olucam Benim ülkemde Benim Bayrağımın altında başka bir liderin resmi ve bayrağıyla serbestçe geziyorlar
amaç müzakereler öncesi kargaşa ise Türk halkı sessiz kalmıyacaktır elimiz kolumuz bağlı bekliyemeyiz yada ben beklemem Vatanımı satamam başkasına
ben gerekli yerlere mail yolladım ve görüşmeler içerisindeyim ve sizden ricam nasıl Türk bayrağına saygı yürüyüşü yapıldı ise böyle bir organizasyon yapmak eğer sesimizi duyurabileceğimize inandığınız makamlar varsa bu yazıyı okuyan her duyarlı kişinin mail atmasını istiyorum :cat:

Arkadaşlar yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Şu bir gerçekki tarihimiz boyunca hep yumuşak karnımızdan kaşınmışız. Şeyh sait ayaklanması, çorum olayları, sağ sol olayları, sivas katliyamı şimdide pkk lütfen duyarlı olalım onların istediği bizi birbirimize kırdırmak. Biz öyle 3-5 çapulcuya papuç bırakacak bir millet değiliz. Bunu o adilerde çok iyi biliyor herkes biliyorki biz bir :cat: ölür bin doğarız. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

LOZAN BARIS ANLASMASINDAN SONRA GAZI MUSTAFA KEMAL'IN BIZE IMZALATILMAK ISTENEN DIGER ANLASMALARLA KIYASLAMASIDIR:

KÜRDİSTAN
Sevres'de: Fırat'ın doğusunda ve Ermenistan, Irak ve Suriye arasında kalan bölge için İtilâf Devletleri temsilcilerinden kurulacak bir komisyon özerk bir yönetim şekli hazırlayacaktır.
Antlaşmanın imzalanmasından bir yıl sonra bu bölgenin Kürt halkı Milletler Cemiyeti Meclisi'ne başvurarak Kürtlerin çoğunluğunun Türkiye'den ayrı bağımsız bir devlet kurmak istediklerini ispat ederse ve Meclis de bunu kabul ederse, Türkiye bu bölgedeki her türlü haklarından vazgeçecektir.

Mart 1921 teklifinde: İtilâf Devletleri, şimdiki durumu gözönünde tutarak, bu konuda Sevres taslağında değişiklik yapılmasını dikkate alma eğilimindedir. Şu şartla ki, özerk yönetilen bölgelerle Kürt ve Asuri - Geldani çıkarlarının yeterince korunması için tarafımızdan kolaylıklar gösterilsin.

Mart 1922 teklifinde: Söz konusu edilmemiştir.

Lozan'da: Elbette söz konusu ettirilmemiştir.

istanbulda yaşanan bu olayları şiddetle kınıyor ve Türk milleti olarak,şerefsizlere karşı harekete destek verdigimi bildirmek istiyorum.Güzel yurdumuzu sahipsiz bırakmayalım arkadaslar bu konuda yapılacak her türlü faaliyetlere yürekten gönüllüyüm(araclarımıza ve evlerimize bayrak asmak,sokaklarda bu tip serefsizlere rastladımız zaman destek değil köstek olmaya,Atatürk düşmanlarını düşman ilan edip v.s.) canımızı ortaya koyarız gerekirse ''Ne Mutlu Türküm diyene''
saygılarımla...

AB uğrunda uyutulup kalelerimiz bir bir zaptedilirken oturduğumuz yerden klavyeyi tuşlamaktan daha fazlasını yapmamız gerekmez mi? Örneğin Motorcular Bağdat caddesinden bir geçiş düzenleyip olanları ve gidişatı kınayamamaz mı? Hep susuyoruz. Daha beklersek zaten sesimizi duyuracağımız ne bir yerimiz ne de halimiz kalacak. Bence topluca bir arada tepkiler verme zamanı. Şimdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu serefsizlere bu millet eninde sonunda cevabını verecektir. Ama öle ama böle ve o kadar sehitin kanı yerde kalmayacaktır.
35.000 sehit verdiğimiz yaklasık 120 milyar dolar dışborca girmemize sebep olan vatan hainlerine bu ülkenin basbakanı kürt sorunu diorsa yazıklar olsun denmezde ne denir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************

Bir cogumuz diger sitelere de uye.. Oralarada yazar sayiyi arttirabiliriz. Bunu bu hafta hatta CUMA aksami yapabiliriz. (Onlarda bu eylemleri icin Cumayi secmezlermi hep!! :jocolor: )

Arkadaşlar motorum yok ama boyle bir olaya mutlaka katılmak isterim. Organize olabilirsek artçı olarak biriniz beni alın. Olmazsa arabamla peşinizden gelirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
bagdat caddesi gecişi

cUmartesi acıbadem mc donald cıkıslı bir org. vardı. trigger kardesimin organize ettiği. onada zaten bu organizasyonu cuma aksamına alması için ricada bulunmustuk. ordaki ve cumartesi cınarcık gezisi katılımcılara özellikle seslenioruz..
Arkadaslar gün birlik beraberli günüdür. alın bayraklarınızı gelin cuma aksamı bagdat caddesi gecisine..bu topiği acan arkadasdan da rica edelim toıplantı topiği olarak değişiklik yapıp bu serefsizlere motosiklet.net müdavimleri olarak cevabımızı verelim.. :bestmt:
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"....

Haydi!!! cuma milli egemenliğin gücünü göstermek için türk bayraklarıyla bağdata...

dier motosikler siteleri ile kontaa geçip çok daha buyuk bir organizasyon olmal1 bu bence ses getirmeli ve bogazici koprusunden gecmeliyiz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar