Tüm Site Müdavimlerine Çağrı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topiği saat 20,52 itibariyle okuyan 226 kişiden sadece 19 cevap gelmiş... yani 207 kişi bu topiği es geçmiş... Bu es geçenlerden herhangi biri dürüstçe çıkıpta burası beni şunun için ilgilendirmiyor diyebilir mi??? var mı böle bi delikanlı bizde sorunları çözmeye burdan başlayalım

@hondaxl belki haklısın ama AB uğruna bu bütünlük bozulamaz ben sessiz kalamam şahsen, dingonun ahırımı yakıp yıkıyolar ne yani sağ duyu diye elimizi kolumuzu bağlayıp olaylara sessiz mi kalalım bunların hesabı sorulacak

@okulyolu haklısın bu konuda ben daha fazla ilgi beklerdim ama sessiz kalmakla nereye kadar bakalım illa birinin canımı yanmalı ve bu şerefsizlerin tek artısı it sürüsü gibiler tekken sesleri çıkmaz ama toplanınca nasıl çakal sürüsü çokken aslana saldırır aynen öyleler ama ben inanıyorum ki o kadar akan kan boşa değil bu ülkeyi öyle kolay kolay bölmez teslim etmeyiz son vatansever ölene kadar

Moderatör (forrap)
LaCiVerTSaRi' Alıntı:
Hepinizi çok seviyorum kardeşlerim..... BU ÜLKENİN SON EVLADI ŞEHİT OLMADAN BU BAYRAK YERE İNMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ.

Arkadaş kısa ve öz olarak tam belirtmek istediğim şeyi söylemiş...İnanın bana belki saçma belki gençlik ateşinden kaynaklı gelicek size ama 2 gecedir kafamdan geçenleri tahmin bile edemezsiniz...Aslında herşey hemen hemen ortada yani olayı kimlerin ne amaçla yaptığı ve istendikten sonra bu olayları düzenleyenlerin nasıl bulunacağı herşey ama herşey...Allah beni yoldan çıkarmasın eğer günün birinde telleri yakarsam inanın bana cennetten vazgeçmiş ama başkalarına huzur sağlamak için elimden geleni yapan birisi olucam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu 207 sessiz kişiden cevap gelmiyorsa bu işte, bu milliyetçilikte bir sorun var arkadaşlar... Sanırım sokaklarda gördüklerimizde bunun yansıması... Bir nevi anket burası
skulcuğum kızacak belki ama kızarsa kızsın... Bu vatan onunda vatanı.. Eğer bu topiği okuyupta 1-2 satır yazmadan geçen biri olursa onun da Türk'lüğünden şüphe ederim ben.. **********I*********.. Hadi bakimm şimdi de yazmadan geçin de görüm sizin vatan,millet,sakarya, namus kavramınızı...
BU TOPİĞİN 274 TE 274 OLMASI LAZIM

Garb'ın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar;
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
ULUSUN,korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar
"medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar?

arkadaşlar kusura bakmayın, tüm gün stjdayım,uçakların arasında hangarda. gündemi 3 haftadır doğru düzgün takip edemiyorum ne oluyor allah aşkına, hiç bir şeyden haberim yok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
SEN YIRTTIN İLNAPOLİ.. bu kadar katılman bile yeter li !! :rendeer:

tüm bunlar televizyondan gördüklerimiz...birde bilemediklerimiz var,her gün duyamadıklarımız var...biz hep söyledik memleket elden gidiyor diye,biyerlerimizi yırttık...kimse sallamadı....haydi buyrun bakalım bunlar şimdi sizce süprizmi....
aklı başında adam bu olacakları çoook önceden tahmin etmişti...ama bizim ipimiz malesef bizim elimizde değil...avrupanın,amerikanın eline vermişler birkere...
Amaçlarına yavaş yavaş erenler,Türkün belinin bükülüşünü seyredenler...kına yaksınlar biyerlerine... :jocolor:
Kuru milliyetçi değil gerçek milliyetçi olalım...

ne oluyo ya, biri bana özelden durumu açıklasın lütfen delirecem, sanki ülkem elden gitti gibi konuşuyosunuz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
250-MaCiT,
Kuru milliyetçi değil gerçek milliyetçi olalım...
dostum biz lafa geldi mi mangalda kül bırakmayız...********I********.. neden biliyo musun çünkü senin benim gibi milliyetçilerin bu vatanı yine kurtarıp kendilerine hediye edeceğimizi sanıyolar... **************... Yok öle 3 kuruşa 5 köfte... skulun yerine ben olsam bu topiği hangi ip lerden girilip okunduğunu ve hangilerinin cevap yazıdığını açıklarım.. Ama o da haklı müşteriyi de korumak gerekiyor...

****************UYARIDIR...!********************
-Bu şekilde devam ederse bu topic kilitlenecektir lütfen daha terbiye sınırları içinde kalalım.
*********************I*************************

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar yapılmak istenen kanımca şudur ; Türk ve Kürt ayrımını yapmak. Unutmayın bu ülkedeki insanların hürriyeti için yeri geldiğinde Türk ve Kürt omuz omuza cephede çarpışmış, savaşlara katılmış ve zaferler kazanmıştır. Bir grup insan çıkıyor "Biz Kürtüz" diyor ve Pkk aleyhine sloganlar atıp Türk bayrağı açan insanlara saldırıyorlar. Yapılmak istenen bu ülkenin bütünlüğünü beraberliğini bozmaktır. Bizler bu hayasızların yapmak istediklerinin tersine şu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Tük ve Kürt kardeştir bu vatanda her ikisininde kanı akmış ve hürriyeti için her ikiside savaşmıştır. İşte şimdi birlik olma zamanı, işte şimdi tek vücut olma zamanı, TÜRKİYE bizim ve hep öyle kalacak ...

'' Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!''

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

ATAM, VERDİĞİN VAZİFELERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM!!!!!!!!!! :rendeer:

Arkadaşlar bu kadar duyarlı olduğunuz iin yürekten kutluyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bedaliza,
Arkadaşlar bu kadar duyarlı olduğunuz iin yürekten kutluyorum
olay sanıdğın gibi değil dostum... bi topiği okuyan sayısına bak, birde cevap yazan sayısına.. Sonra TV de o görüntüleri nasıl yaşadığımızı anlayacaksın.. Orda da burda olduğu gibi MAL MAL bakıyoruz.. Bu gece saldırıyorum ama kimse üstüme gelmiyo yaw... :pr: :pr: :pr:

Yaw powwerbyaydın adaşım.. bi topic açıp ortadan kaybolmuşsun... Senin topiği kurtarmak bana düştü heee
bana ne yaaa, ben alırım tek delikliyi.. çıkarım evin balkonuna.. gelen ağam giden paşam.. ben mi kurtarcam bu memleketi tek başıma bu kadar şerefsizden... (daha ağır ne yazabilirim ki)

adaş biz yazacağımızı yazdık anlayan anladı, katılan katıldı
sessiz kalma hakkını kullanmak isteyen arkadaşlar unutmayım bu cennet vatan varsa tarihi altın harflerle değil kanla yazılı bir geçmişimiz var analar, babalar, cenkler, mehmetçikler, efeler ve nice kahraman bu güzel toprakları vermemek için kan döktü savaştı yılmadı bunları göz ardı etmeyin; şuan nefesimizi özgür alabiliyorsak özgürce yaşıyorsak kimseye boyun eğmiyorsak özgürlüğü için canından olan şehitler kahramanlar sayesinde bu günlerdeyiz
1071'de yazdığımız destanı aldığımız toprağı ana yurdumuzu ite köpeğe vermeyiz bu böyle biline

Belki basite almışım gibi görünecek, itiraf ediyorum bir haftadır ülkede neler olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Bunu çok üzülerek söylüyorum ama öğrenmeye zamanım yok emin ol. Evet bende sizler kadar biz gençlerin bazı değerlere gereken önemi göstermediğimizin farkındayım. Genel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın. Siteyi açtığımda okuduklarım beni çok duygulandırdı. Ben göçmen biriyim Kafkas Türk'üyüm ve ait olduğum topraklarda yaşadığım için çok mutluyum. Ve Vatanımda bişeyler oluyorsa elimden geleni yapmaya hazırım, ama şunuda biliyorum ki buraya bişeyler yazmaktan başka bişeyler gelmiyor elimden :salut: İnsanlar ya yaşamadıkları ya araştırmadıkları yada işlerine öyle geldiği için çok duyarsızlar ve özür dileyerek söylüyorum bu duyarsızlıktan çok bir TÜRK olarak utanıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
powerbyaydin,
1071'de yazdığımız destanı aldığımız toprağı ana yurdumuzu ite köpeğe vermeyiz bu böyle biline
Adaşım şimdi sen böle deyince malum sol görüşlü arkadaşlar gıcık kapacak bu olaya... Hatta ortada görünenlerde.. Fenerli cimbomlu beşiktaşlısı da... Ama ben hep şöyle zannederdim.. Sakin kendi halimizdeyken biz sağcı oluruz, solcu oluruz, fenerli cimbomlu beşiktaşlı oluruz, ama yeri geldiğinde de tek vücut olmayı biliriz.. Milli Takımı tutarız.. Hatta hepimiz cimbomlu oluruz (süper kupa gecesi gibi) Sanırım yanılmışım... Bakış açım bu gece çok değişti çokkkkk... eline sağlık sayende bazı şeyleri daha ii kavradım bu gece... Demekki her koyun kendi bacağından asılıyor.. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın olayı .. tıpkı O dünya devi Osmanlı'nın son günleri gibi...

adaşım hepimiz kardeş değilmiyiz
sağ yada sol diye birşey yok burda amaç Türkiyenin bütünlüğü
sanki 1071de kapıları açanlar tek bir ırkmıydı hepimizim kanı aynı değil mi ?
asıl kaybımız budur işte aydınlık yolunda tek vücud olmalıyız kimse ayrı ırk yada vatandaş değil bu ülkede yaşayan herkez kardeş
belki burda yazanlar yok ama gazateci Tahsin nasıl sıktıysa kurşunu, Sütçü İmam nasıl namusumuzu koruduysa yeri gelince herkez gazeteci Tahsin yada Sütçü İmam olucaktır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ayrıca burda ayırım taraf arayanlar burayı es geçin eğer bu konuları aşamadıysanız bu topraklarda ki herkezin amacı tektir ÖZGÜRLÜK BAĞIMSIZLIK 'TEK BİLEK TEK YÜREK'

Bayrağımızı kanlarıyla kırmızıya boyayan atalar hepimizin..

eğer abye girmemiz demek bazı değerlerimizi yitirmemizle doğru orantılı ise biz istemeyiz bööle birlik.
provokasyonlara gelmeyin bu olaylar ab ye girmemizi engellyici tahriklerden ibaret diyolar ama bunlara ses çıkarılmamsı demek bazı dayatmaların , hakaretlerin kabul edilmesi anlamına gelir. ve bu hakaretlere karşı dik durmaya çalışıyorsak ,bayrağımızın onurunu savunuyorsak ve bu mücadelemizde bizim aralarına katılmaya çalıştığımız birliğin üyeleri bize destek değil köstek oluyorlarsa bazı komplo teorisyenleri haklı demektir.
biz bayrağımıza , atalarımıza , vatanımıza laf söyletmeyiz söyletmemeliyiz.
ab fotoğrafı çekilirken hatırlarsınız başbakanların nerede durmalarına ilişkin bayrak resimleri yerlere koyulmuştu ve bizim orada buluna temsilcimiz bu bayrağı yerden alarak dosya içine koymuştu (sağcı solcu hangi partinin başkanı olsa aynı hareketi yapardı bence çünkü bu saygı bizim kanımızda var), ama diğerleri için bu hareketin bir anlamı yoktu bence alık alık bakmalarında belliydi zaten
bu nedenle de bizim bu olaylar karşısında gösterdiğimiz tepkiler bazıları tarafından doğru karşılan mıyor. varsınlar kendi istedikleri gibi düşünsünler
bizdoğru bildiğimizden şaşmayalım. vicdanı rahat eden de sussun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar