Tüm Site Müdavimlerine Çağrı

Burda bir sey belli olursa ben Motordelisine de yazacagim. Lutfen bir an once kararlastirip diger uye oldugumuz sitelere de bildirelim!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ben baska sitelere uye degilim..uye olan arkadaslar lutfen organizasyon konusunda bilgilendirsinler dicem ama hala saat ve yer konusu belli degil.
sevgili powerbyaydin
lütfen bu konuda acil müdahele lütfeeen.. :queen:

bence yer kadıköyde stadyumun orada salı pazarının kurulduğu yer (cuma günü orada pazar kulurmuyorsa) saat ise 19.00-20.00 arası olmalı ki iş çıkışı da arkadaşlar gelebilsin; 20.00 veya 19.45'te de oradan caddeye hareket ederiz.

@zuhputaşa ilgin için çok sağol :cat:
arkadaşlar çoğunluk İstanbulda inanın sizinle beraber olup bayrak açmayı çok isterdim :salut:
benim fikrim duyurularda başlık açılması ben burdan yönlendirme yapacağım herkezi ve sizden ricam yada önerim lütfen arkanızdaki artıçılara bayrak verip bir geçiş düzenlemeniz ve belli bir bölgede saygı duruşu ve istiklal marşımızı söylemeniz inanın site dışı kişilerde size katılıcaktır :cat:
Zuhputpaşa ve diğer arkadaşlar umarım güzel bir organize yaparsınız tüm dualarım sizinle yanınızda olup beraber bir organize yapmayı çok isterdim :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
sevgili Eyong (olcay) fikirlerine değer verdiğim vede sevdiğim bir arkadaşım ama burda ona katılamıyorum sağduyu bazen olmaz el uzatılan bayrak yani namus bu konuda sağduyulu olmak olmaz itler hırlarken kıçına tekmeyi basmak lazım yoksa ısırmak için çaba sarfedecek gücü bulacaklar bence neyle ve kimle uğraştıklarının farkına varmalarının tam zamanı :bounce:

arkadaşın biri köprüden geçelim demiş.
eğer köprüden geçilirse nerede toplanacağız...
bu arada cuma günü kadıköyde pazar kuruluyor mu???????????

Motosikleti
Su Motoru
Antakya'da PKK'lıları Türk bayrağı ile protesto eden bir kişi, GÖZALTINA alındı

Antakya'da, Atatürk Anıtı önünde Türk bayrağı açarak PKK yandaşlarının son günlerde artan gösterilerini protesto eden ayakkabı ustası, gözaltına alındı.
(7 Eylül 2005 Çarşamba)

Elinde Türk bayrağıyla Cumhuriyet Alanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne gelen 33 yaşındaki ayakkabı imalatçısı Cemal Kemal Karakuş, "Dağdaki eşkıyalar şehre inerek, Türk Askeri'ni öldürüyor. Biz insanız, onlar gibi cani değiliz. Türkiye'yi kimse bölemez. Allah için soruyorum, bunlara kim destek veriyor. Şehitlerimizin üstüne basılıyor, buna izin vermeyeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Karakuş'u uzun süre ikna etmeye çalıştı. Ancak Karakuş, çevredeki vatandaşlara, "Susmayın, şehitlerimizi öldürüyorlar. Vatanımızı koruyalım" diye bağırdı.

Emekli başçavuş olduğunu söyleyen Cemal Kemal Karakuş, daha sonra polisler tarafından gözaltına alındı. (İHA)

kaynak:www.nethaber.com

bu sitede başta eyong , gurzan ve powerbyaydin olmak üzere bir çok kardeşimle ciddi gurur duyuyorum . hepiniz Allah'a emanet olunuz . tüm www.motosiklet.net

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1003586

BU LİNKTEKİ MAKİNAMIN TÜM GELİRİNİ ''MOTOSİKLET KULLANICILARI'' ADINA NİJERDEKİ COCUKLARA BAGIŞLAYACAĞIM.

makbuzunu'da jpg formatinda konu dışı bölümünde yayınlayacağım.

lütfen konuyu ve link'i diger motosiklet sitelerine de taşıyın.

kimsenin kafasinda kusku kalmasin diye, arkadaslarla bulusup, bankaya beraber gidip yatıralım.

lütfen herkes bir seyler yapsın...

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1003586

Forumdan Uzaklaştırıldı
Agır konuscam arkadaslar kusura bakmayın Köpekler geceleri motor pesine kosar gündüz ise yemek vermen icin aynı köpek yalakalık yapar bunlar onlar işte artık yemek verip bunların karaktersiz ve haysiyetsiz davranıslarına gün içinde izin verenler geceleri bizi kovalayacaklarını biliyolar bence besleyenleri bulmak lazım onlar köpek her dönen tekere saldıracaktır.. dimi.. neyse sevgilerle.. daha agırına girmiycem bu dag kackını insanların cezasını devlet de vermeyecekse ben sonuna kadar vermeye hazırım... cıkarım bir gün cıkacasın yola motora atacaksın heybeyi yanllarına tüfek falan takacaksın gördügüne sıkacaksın.. atın iceri o zaman gururla yatarım.. öteki dünyada bunun hesabınıda sorarım... :jocolor:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet arkadaslar. Maalesef cuma günü salı pazarının oldugu yerde pazar var. Bu nedenle buluşma yeri olarak Söğütlüçeşme tren istasyonunun yanınd, Kadıköy Belediye Baskanlıgı binasının karsısındaki otoparkı öneriorum saatde 19,30 buluşma ve 19,45 hareket olsun derim..

S&S

o otopark paralı değil mi yahu.
bi de diğer sitelerden insanlar olursa onlarla da iritibat kurmak lazım.
bugün bitti 1 gün kaldı cumaya. acele edelim, 10-15 kişi toplanıp gezeriz yoksa...
Bu konuyu diğer sitelere aktaran oldumu olduysa bizi bilgilendirsin lütfen...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bahçeli oyunun büyüklüğünü gördü
Ülkücülere, 'PKK yandaşlarının karşısına çıkmayın' emri veren Bahçeli; 'Büyük oyun var, Projeler santim santim gündeme geliyor, MHP olarak biz bu tuzağa düşmeyeceğiz' dedi

OYUNA GELMEYECEĞİZ:
Milliyetçi hareket ve Ülkücü gençlik, hiçbir şart altında bu büyük oyunun bir aktörü haline getirilemeyecektir. Biz MHP olarak, buna asla müsaade etmeyeceğiz.

BELADAN KAÇACAĞIZ:
Olaylar sırasında, Van ve Diyarbakır teşkilatlarımız kapatılmıştır. Bütün teşkilatlarımıza talimat gönderdik. "Terör yandaşlarının provakasyonlarına karşılık vermeyin" dedik.

DEVLET NEREDEYDİ?
Diyarbakır'dan bölücübaşının posterleri ve bayraklarla otobüse binenler, Bursa'ya kadar bin 604 kilometre yol geldiler. Bu bin 604 kilometrelik yolda devlet yok muydu?

ÜLKE BÖYLE Mİ SEVİLİR?
Çocuklarla eyleme kalkışma denemelerinin yaptırıldığı bir dönemde, 6-7 Eylül olaylarıyla bazı yağmalara da yol göstermek, acaba hangi ölçüde ülkeyi sevmektir.

PKK'YI AB KULLANIYOR:
AB'nin Türkiye'ye yaptığı dayatmalarla, PKK terör örgütünün temel amaçları örtüşmüştür. AB, Türkiye'den taleplerini, PKK'yı koz olarak kullanarak istemektedir.

BOZÜYÜK'E DİKKAT!
İnegöl'den geri döndürülen bazı PKK militanları, Bozüyük'te kurtuluş bayramının kutlandığı bir sırada aşağı inip, halka güç gösterisinde bulunmak istedi.

Tuzak uyarısı

Bahçeli, tuzağa düşmeyeceklerini söyledi: Milliyetçi hareket ve Ülkücü gençlik, hiçbir şart altında bu oyunun bir aktörü haline getirilemeyecek.

MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK ve yandaşlarının çeşitli illerde şiddet eylemlerine girişmesi üzerine, partisinin ülke çapında teşkilatını "Etnik tuzak içerisinde kardeş kavgasına fırsat verdirmemeliyiz" diye uyardı. "Milliyetçi hareket ve ülkücü gençlik, hiçbir şart altında bu büyük oyunun bir aktörü haline getirilmeyecek, buna müsaade edilmeyecektir" diyen MHP lideri, TAKVİM'e son olayları değerlendirdi. Bahçeli, Apo posterleri ve bayraklarla Diyarbakır'dan kalkan otobüslerin hiçbir sorunla karşılaşmadan Bursa'ya kadar gelebilmesine tepki gösterirken "Bin 600 kilometrelik güzergahta devlet yok muydu acaba" diye sordu.

Devlet Bahçeli'nin yorumu şöyle: "Dikkatimizi çeken bir konu üzerinde durmak istiyorum. Gemlik'te, daha evvelden de AB'nin bazı belgelerinde vurgulanan, Abdullah Öcalan denilen haine genel af ve PKK örgütünün siyasallaşması ve yasallaşması için yeni bir eylem koymak amacıyla Gemlik'i tercih ederek, Van'dan, Diyarbakır'dan yola çıkan insanları bir düşününüz. Van'la Bursa'nın arası bin 609 kilometredir. Diyarbakır'la Bursa'nın arası da bin 243 kilometredir. Otobüslerle, posterlerle, sloganlarla yollara çıkan otobüs konvoyları, bu kadar yolu geldikten sonra Bursa girişi kabul ettiğimiz İnegöl ilçesinde durdurulmak isteniyor ve ortaya koydukları eylemin yasal olmadığı söyleniyor. Bin 600 kilometreye yaklaşan bir güzergah üzerinde devlet yok muydu acaba? Van'dan hareket edilmeden önce, Diyarbakır'dan hareket edilmeden önce bu hareket önlenemez miydi?"

Bozüyük'teki olaylar... MHP lideri, Bahçeli, Bozüyük'teki olayları da şöyle değerlendirdi: "İnegöl'den geri döndürülen bazı PKK militanlarının otobüsleri, Bozüyük'te kurtuluş bayramının kutlandığı bir sırada 2 otobüsün arıza yapması bahanesiyle aşağı inip malum davranışlarını ve pankartlarını sergileyip, Bozüyük halkına güç gösterisinde bulunmak istemişlerdir. Ve dönüşlerinde de Van ve Diyarbakır'da tekrar eylem koymuşlardır. Bozüyük Belediye Başkanı MHP'lidir. Fakat Belediye Başkanımız Ahmet Bey, Kaymakam ve Bozüyük Müftüsünün köylerden bayram nedeniyle Bozüyük'e gelen vatandaşlarımızı sakinleştirici konuşmalar yapmıştır. Fakat bazı çevreler bu gibi konularla etnik çatışmadan bahsederek, bu tür çatışmaların yaygınlaşmasını sanki arzu ediyor. Buraya dikkat etmek lazım."

Ülkücülere talimat, halka çağrı! PKK'lıların geri döndüğü saatlerde Van ve Diyarbakır il teşkilatlarının kapatıldığına dikkat çeken Bahçeli şu bilgiyi verdi: "İl Başkanlarına buradan kesin talimat verilmiştir. Herhangi bir provakatif saldırı karşısında hiçbir karşı cevap verilmemesi istenmiştir. Buradan herkese seslenmek istiyorum. Bu büyük oyuna Türkiye'yi düşürmemeliyiz. Etnik tuzak içerisinde kardeş kavgasına fırsat verdirmemeliyiz. Milliyetçi Hareket ve Ülkücü gençlik, hiçbir şart altında bu büyük oyunun bir aktörü haline getirilmeyecektir. Buna müsaade edilmeyecektir"

6-7 Eylül ve medya; Bahçeli, 6-7 Eylül olaylarının basında geçmişte olmadığı kadar geniş yer almasını da eleştirerek şunları söyledi: "Neyin hatırlatması yapılıyor böyle? Durup dururken bunun böyle tekrarlanması neyi hatırlatarak, nelere yol gösteriyor? Bunların hiçbiri, bir ülke sevdasıyla yapılmış şeyler değil. Çocuklara kalkışma denemelerinin yaptırıldığı bir dönemde, 6-7 Eylül olaylarıyla bazı yağmalara da yol göstermek, hangi ölçüde ülkeyi sevmektir. Gazetelerde tefrika halinde çıkıyor. Nasıl olmuş, ne olmuş vesaire. Bunun ne faydası var. Türkiye'de hep güzeli hatırlatmakta fayda var. Milletçe benimsenmemiş, tarih içerisinde sorgulanmış bir olayı tekrar gündeme getirmek, bazı eylemler için bir hatırlatma değilse nedir? Medyanın da sorumlu davranması gerekir. Bir şeyler var. Böyle santim santim bazı projeler devreye sokuluyor. Hiçbir şey tesadüf deği."

************************************************************************************************

Arkadaşlar, bu tür olaylarda en çabuk tepki veren bir partinin ve kuruluşun lideri olan Sayın Devlet Bahçeli, Ordumuzun Değerli Komutanları, Devlet Büyüklerimiz ve Emniyet Güçlerimiz bile "GAZA GELMEYİN, SAĞDUYULU OLUN. BU OYUNA ALET OLMAYIN" diye bas bas bağırıyor. Lütfen dinleyelim onları, şu günlerde tek yapılmak istenen ülkeyi karıştırmak. Çok eskilere gitmeye gerek yok, Madımak olayı, Gazi Mahallesi olayı çok eski değil. Lütfen...

Yahu kimse elinde sopalarla kavga etmeye gitmiyorki. Ama bu ülkeyi bölmek istemeyen ve buna izin vermeyecek insanlarda var bu memlekette. Bu pislikler her yerde bir araya gelip sözde güç gösterisi yapıyor. Biz de sağ duyu gösterisi yapalım. Kolluk kuvvetlerini göreve çağıralım. Biz bu pisliklerin bu şeklideki davranışlarına müsaade edilmesine, abullah itinin posterleriyle memleketimde dolaşıp özgür kalmasını istemelerine devletin ve hükümetin seyirci kalmasını protesto ediyoruz. Bu hükümete kırmızı çizgilerin halk tarafından çizildiğini ve öyle AB den bilmem ne tarihi alacam diye gözünü kırpmadan ezemeyeceğini anlatmak lazım. Şimdiye kadar hep seyrettik ve seyrediyoruz. Ve madımakla felan olayı karıştırmamak lazım. Zaten bu tip salakların kargaşa çıkarmasını önlemesi için hükümete, devlete, AB ye ve dünyaya sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu ülkede biz de varız. Devlet halkına kulak vermeli. Meydanlarda yurumeyip sessiz bir toplum olursak dayatmalar aynen devam edecek. Meydanları doldurmak demokratik hakkımız. Biz halkız. Biz TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin neferleriyiz.

Buluşmaya gelmek isterdim ama size buradan destek oluyorum Ne mutlu Türküm diyene!!! :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaslar 20.15 e kadar beklemedeyiz
09 Eylul Cuma saat 19,30 dan itibaren
kadıköy evlendirme dairesi yanı
Belediye baskanlıgı binası karsısındaki otoparkta..

su anitibariyle katılımcı listesi için teyit mesajları istiyoruz. acil....
bekliyoruz...bayrakları unutmayın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

Motordelisi'ne yazdım çok tepki aldı.
izin aldınız mı falan dediler ne izini ben anlamadım...
bilen varsa açıklasın...

bölge karakoluna gidip yer saat ve olay hakkında bilgi vermek grekiyor galiba. Böylece yapılan işlem yasal oluyor ve polis tarafından coplanmıyosun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar