tüm[MT]ailesi'ni beklerim

üzüldüm arkadaşım :( İlk burayı bize tanıttığın zaman bile gelmeyi çok istemiştim fakat kısmet olmadı motorum yokdu.Şimdide motorum var ama yandı kül oldu diyorsun :( Umarım en yakın zamanda toparlarsınız orayı.Kundaklama falan olabilirmi?:silent:

üzüldüm arkadaşım :( İlk burayı bize tanıttığın zaman bile gelmeyi çok istemiştim fakat kısmet olmadı motorum yokdu.Şimdide motorum var ama yandı kül oldu diyorsun :( Umarım en yakın zamanda toparlarsınız orayı.Kundaklama falan olabilirmi?:silent:
valla konuşuluyor böyle bir ihtimal ama valla ne diyeyim allah bilir! ama emin olun sigortası yoktu ilginize teşekkür ederim............açılışta inşallah görüşürüz yeni haliyle mekanda.......

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

ben gelmiştim oraya ogün çok yazık olmuş, emekleriniz boşa gitmiş, büyük geçmiş olsun, can kaybı olmayışı sevindirici, kolay değil allah kimsenin başına vermesin ,çabuk toparlanırsınız inşallah

sağol ümmet abi sen biliyorsun yeri valla resimlere baktıysan şok olmuşsundur canım abim sağol varol sevgilerimi yolluyorum..........

sizleri çok bekledim ! canlar sağolsun gelen arkadaşlarım'da oldu kardeş sitelerden varolsunlar gelen'de gelmeyende sağolsun!
artık yayla cafe yok sabah 8.00 sularında yanmış kül olmuştur can kaybı yoktur çok üzgünüm sevgilerimle........

Son düzenleme:

sizleri çok bekledim ! canlar sağolsun gelen arkadaşlarım'da oldu kardeş sitelerden varolsunlar gelen'de gelmeyende sağolsun!
artık yayla cafe yok sabah 8.00 sularında yanmış kül olmuştur can kaybı yoktur çok üzgünüm sevgilerimle........
yayla cafe yapıldı cuma günün'den itibaren canlı müzik ben pazar günü oradayım hafta içi programı şu an belli değil ama pazar çar. kesin yayla cafe 'deyim bakın sağolsun garson arkadaşların ve eş dostun emekleriyle kısa sürede ne hale geldi herkezi beklerim

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun,
fırsat bulduğum zaman gelmek isterim.güzel bir yer, güzel bir insan.
yeterli bahaneyi yaratmış olduk.şimdi sıra zamanda...:)

valla onur duyarım gözlerim hep aradı sizleri hepte arayacak ve bekleyeceğim çünkü sizler'de güzel sizlerde özel ve motosiklet'cisiniz yetmezmi......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar