tüm[MT]ailesi'ni beklerim

Ogünüm,
Nezamandır görüşemedik özledik valla,
En son senin gitarının sesini gecenin 03:00 'ünde ateş başında duymuştum,
Bir müddet uzak kaldım forumdan ama tekrar geri döndüm,
En kısa zamanda görüşelim derim,
Mekana ziyarette adettendir,
İşin içine eğlence girince organizasyonu bayanlar yapar diyorum ben,
ya babacım sorma haklısın bende özledim sizleri inanın o kadar güzel kişilikler varki aramızda bunlardan biride sensin :rendeer: bayanlar bizi sevmiyor demekki:mrgreen: el atan yok :mrgreen:

şahsen tanışamadık ama cuma toplantısında, sesinde yazdıkların gibiyse gelmeye değer bence.ben pazar günü gelirim.hadi hareketlendirelim istanbul mt'yi.kaldırın bakalım bi yerlerinizi canlı müzik dinlemeye gidiyoruz,hem istek parça yapma şansımızda var :)
valla beklerim bu arada ortak noktamızda var sanırım basketbol:wiinkk: tanıştığımızda çıkar meydana bende eski basketbolcuyum şimdide zaman zaman yardımcı ant. yapıyorum müzikten arta kalan zamanlarımda :) bu arada istek şarkıların lafımı olur:) beklerim ...

Son düzenleme:
yer mekan çok güsel abicim.senin orda olman yeter zaten :cat:zamanı ayarla ama pazar olmasın yaf:D

Size iyi eğlenceler dilerim:cat:
mekan güzel fiyatlar uygun birde dostlar olunca çok sıcak olacağına eminim

ama malesef o tarih için çook önceden verilmiş sözüm var:pale:

belki bir hafta arası bir iki dost uğrarız

Size iyi eğlenceler dilerim:cat:
mekan güzel fiyatlar uygun birde dostlar olunca çok sıcak olacağına eminim

ama malesef o tarih için çook önceden verilmiş sözüm var:pale:

belki bir hafta arası bir iki dost uğrarız
soner'cim valla bize neşe katıyorsun sensiz olmaz başka tarihe alırız :) mesela haftaya çarşamba toplanırız:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun iyi çalışmalar dilerim

sizleri çok bekledim ! canlar sağolsun gelen arkadaşlarım'da oldu kardeş sitelerden varolsunlar gelen'de gelmeyende sağolsun!
artık yayla cafe yok sabah 8.00 sularında yanmış kül olmuştur can kaybı yoktur çok üzgünüm sevgilerimle........

ogün çok üzüldüm geçmiş olsunnn. can kaybı olmaması sevindiriciii. umarım eski haline getirebilirsiniz:pale:

ogün çok üzüldüm geçmiş olsunnn. can kaybı olmaması sevindiriciii. umarım eski haline getirebilirsiniz:pale:
inşallah en kısa zamanda yeniden eski günlerimize döneriz! fotoğrafları çekerken çok gözyaşı döktüm gerçekten çok acı ilgine teşekkür ederim......

Haydaa :(
Yazık olmuş valla mekana Ogün...
Hayırdır nasıl olmuş ? Bilgin var mı olay hakkında ?

gecmis olsun hocam ya..
cok uzuldum gercekten..

insallah tez zamanda eski guzel haline - hatta daha iyisine- doner diyelim..

Shakulin

hande elektrik kaçağı diyorlar valla yıkıldık ya!:silent: kaç kişi ekmek yiyiyor'du patronlarım varya melek gibiler sana özel gece düzenleyelim dediler arkadaşların gelir işte single'nı bizim şirketten çıkaralım dediler! benim için güzel şeyler düşünüyorlardı hatta ben o kadar rahattım ki oradan başka yerde çalışıp boş günlerimi bile doldurma ihtiyacını hissetmiyordum ama şimdi yok bakalım inşallah akraba eş dost gücüyle en kısa sürede yapacaklar! iğne kurtaramamışlar ya ses düzeni olsun herşey bitmiş ya çok üzücü rabbim kimseye vermesin ilginize teşekkür ederim sağolun .....

hande elektrik kaçağı diyorlar valla yıkıldık ya!:silent: kaç kişi ekmek yiyiyor'du patronlarım varya melek gibiler sana özel gece düzenleyelim dediler arkadaşların gelir işte single'nı bizim şirketten çıkaralım dediler! benim için güzel şeyler düşünüyorlardı hatta ben o kadar rahattım ki oradan başka yerde çalışıp boş günlerimi bile doldurma ihtiyacını hissetmiyordum ama şimdi yok bakalım inşallah akraba eş dost gücüyle en kısa sürede yapacaklar! iğne kurtaramamışlar ya ses düzeni olsun herşey bitmiş ya çok üzücü rabbim kimseye vermesin ilginize teşekkür ederim sağolun .....

Hay allah yaa :(
İnan çok üzüldüm...
Sigortası vardır umarım mekanın..

isyeriniz hayırlı olsun ferah ve nezih bir ortama benziyo fotograflardan
insallah bir gün geliriz

Geçmiş olsun.Dilerim en kısa zamanda eskisindende güzel bir halde görürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar