Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

kötü kaşınıyodu demi...iç kısımlar...elinde ulaşmıyo...kalem malem soksanda fayda etmez...:p

annelerin örgü sislerini tavsiye ederim bu konuda bide benim alcıya alındıgında kol balon gibiydi snrda o inince alcı bollastı oynamaya basladı daha cok kasındı fln allah gostermesn bidaha yani..

annelerin örgü sislerini tavsiye ederim bu konuda bide benim alcıya alındıgında kol balon gibiydi snrda o inince alcı bollastı oynamaya basladı daha cok kasındı fln allah gostermesn bidaha yani..

kötü ya...geçmiş olsun artık...iyi sınava kadarda alçıdan kurtuldun...

cok sukur abi sınava kdr tekrar biyerimize bsy yapmazsk alalım ehliyetimizide artık yanımdan yunus gecerken artcı kafayı 90derece cevirip ters ters bakarken bende ona aynısını yapıyım:p

Dostlar sınav İÇERENKÖYDE olacakmış...Cumartesi muhtemelen sabah 8.30 da...ama 12.30 da olabilirmiş...saygılar...

yav ehliyete değişcek ama sadece a2 yazılcak ya...ehliyeti verip üzerine işlememi yapılır yoksa E-a2 yazılıp yenisimi verilir tabi bilemiyom

bide benim E var...üzerine a2 yazılıp geri verilmicekmi...yoksa ehliyetim tamamen değişcekmi...

yarmagülüm benim bildiğim kadarıyla yeniliyolar ehliyeti...yoksa sende pcv'den çıkartır yanına A2 yazarsın demi ondan kolayımı var...:p

abi şimdi ben Cumartesi 5 e kadar çalışıyom...arazi olma şansım yok...çünküm yerime kimse yok...dediki Gelişim...ya 8.30...ya ...12.30 yeri perşembe cuma belli olur....en azından bi kayfaltı yaparık beraber..burdan haberleşelim...

Dostlar sınav İÇERENKÖYDE olacakmış...Cumartesi muhtemelen sabah 8.30 da...ama 12.30 da olabilirmiş...saygılar...

olm hem çalışıyom izin alamam diyon hemde saatleri yazıyon...kaçta gidecen erkenden gitme he zaten 10'dan önce başlamazlar sınava...olmazsa birlikte gidelim kanka biliyon c.tesileri kısa bir süreliğine free'yim ben...:bounce:

yarmagülüm benim bildiğim kadarıyla yeniliyolar ehliyeti...yoksa sende pcv'den çıkartır yanına A2 yazarsın demi ondan kolayımı var...:p

valla düşündüm onu...sonra sahteclikten başım ağrımasın dedim...bi ara bilgisyardan hazırladığım a2 yazısını yapıştırayım dedim yüzeyden çıkıyo hemen...olmadı...

olm hem çalışıyom izin alamam diyon hemde saatleri yazıyon...kaçta gidecen erkenden gitme he zaten 10'dan önce başlamazlar sınava...olmazsa birlikte gidelim kanka biliyon c.tesileri kısa bir süreliğine free'yim ben...:bounce:

çalışıyom izin alamam...geyik işlerle bana geliyonuz Yalova diye tabiki izin alamam...diyemem bile...ehliyet alcaz yaş 30 buna izin alamazsak artık heç çalışmayalım...işin gücün yokmu olm...ne etcen orda...git kayfaltını yap evinde otur gez toz...hemen bitsin kurtulak diye çırpınıyoz zaten...bana koçlukmu yapcan orda...:pbide senle uğraşmayım oralarda...

..................................................

benim sınav arifpaşa i.ö.o'nda kayışdagı yolunda saat 11 gibi gel dediler bana varmı başka orda olcak??

abi bnm sık gezdigim yerler oralar en fazla 4-5 km falandr yani:)

yani illa herşeyi anlatacan dimi...:pale::phadi sana sınavda başarılar...gitmesende bişey olmuyo galiba...bide bakmışın gitmeden geçmişin...araya kaynamışın...:p

Bu keko Alp nerden biliyo acaba buraları...:pale:

çalışıyom izin alamam...geyik işlerle bana geliyonuz Yalova diye tabiki izin alamam...diyemem bile... ehliyet alcaz yaş 30 buna izin alamazsak artık heç çalışmayalım...işin gücün yokmu olm...ne etcen orda...git kayfaltını yap evinde otur gez toz...hemen bitsin kurtulak diye çırpınıyoz zaten...bana koçlukmu yapcan orda...bide senle uğraşmayım oralarda...

lan yarma aynı gün 6.000 bakımına girmicezmi zaten...ne yarım akıllı adamsın...:cherry: sınavdan sonra işyerine birdaha gitmiceksen direk oraya geçeriz kanka...anadınmı...:wiinkk:

arkadaşlar, maslak tarafında ( villa pera ya kayıtlıyım ) direksiyon sınavının yerini ve kısaca nasıl ulaşabileceğimi açıklayabilirseniz sevinirim..teşekkürler..

slm arkadaşlar girdik sınava çıktık çok kısa sürdü valla dubaların arasında 8 çizdik bitti toplamda 15 sn. filan sürdü :cherry: inş. artık sıra geldi ehliyete bugün yeni korumalıklar filan aldım kask mont :) sizlerin nasıl geçti ben kayışdağı arifpaşa da girdim

Ben Ayazağda girdim galiba, yol kenarında :) Sürüs testi senin uzun sürmüş, benim 10s filan sürdü herhalde.

Hayır girdik çıktık, bişey vermediler bize, ne yapacağız şimdi? Ne zaman ve nereden alacağız ehliyeti? Anlamadım ben...

Son düzenleme:
Ben Ayazağda girdim galiba, yok kenarında :) Sürüs testi senin uzun sürmüş, benim 10s filan sürdü herhalde.

Hayır girdik çıktık, bişey vermediler bize, ne yapacağız şimdi? Ne zaman ve nereden alacağız ehliyeti? Anlamadım ben...

sürücü kursun ayarlıycak onların hepsini sertifikan gelicek onunla trafiğe gidip ehliyetini alıcaksın bildiğim kadarıyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar