Ok. Bende merak ettim nasıl olacak diye. Ararım artık onları her gün ben 
slm arkadaşlar girdik sınava çıktık çok kısa sürdü valla dubaların arasında 8 çizdik bitti toplamda 15 sn. filan sürdü :cherry: inş. artık sıra geldi ehliyete bugün yeni korumalıklar filan aldım kask montsizlerin nasıl geçti ben kayışdağı arifpaşa da girdim
üzücü gerçekten çok merak ettim şimdi ben kaç aldım bi sorayım hemen :silent:
90 almışım ben geçmişim çok sevinçliyim![]()
bizi kontrol edenler arızaydı kesin yaw.kasıtlı bıraktılar beni.pazartesi milli eğitime şikayet edicem şahit olurmusun bana???
gümüş600f;760262' Alıntı:arkadaşlar bende yarın arifpaşada giricem sınava saat 12 de başlıyomuş kaça kadar sürüyo alfabe sırasına göre gidiyosa ismim ömer olduğu için sonlara doğru olucam saat 3 te çok önemli işim var bugün girenler bilgi verirse nsevinirim ne kadar sürer sınav
bu arada yıllardır 600 lük makine kullanıyorum kazanamazsam çok komik olur![]()
gecmıs olsun nasıl ıs anlamadım valla.bende orda girdim ama hiç sevindirici bi haber almadım.çünkü 64 puanla kalmışım.ve bana koyan şey hiç hata yapmadığım halde 36 puanımın neden kırıldığını bilememem.kurs 1 saat sonra ara neden kırmışlar söyleyelim dedi ve bende merakla bekliyorum.
arkadaşlar kim bu puanı verenler?bence motosiklet ehliyetleri bile yoktur.puan verilirken görenler olmuş ve hakkını yediler dendi.evet kim bunlar ve nedir bu haksızlık.benle birlikte mhrrmkpnr nick li arkadaşımızda giriyordu ve o canlı olarak gördü nasıl kullandığımı.2 kere kullandırdılar ve 2 sindede hiçbir hata yapmadım.
şimdi sizden ricam bu haksızlık karşısında bana yardımcı olmanız.ben en kısa zamanda bu insanları gerekli yerlere şikayet etmek istiyorum ama nereye gidip nasıl şikayet edeceğimi bilmiyorum.lütfen yardım edin.bu kadarmı basit hatasız bir insanı bırakmak.kursun söylediğine göre üç kişi kalmış ama emin olun katılan kişilerin %90 ından iyi olduğuma kalıbımı basarım.ne hakla bırakıyolar ve insanı ehliyet almaktan soğutuyolarr:
r:
r:
bakkalköydemi sınava girdiniz, kartalda böyle bişey yok, dubalar bile yok, kalmak hiç yok, zaten sınav bile yok denebilecek nitelikte
içerenköy'de giren var mı acaba? yorumlar alsak birazcık...
tabi dostum her zaman :cat:
ozrace'in sınavına bizzat sahitim cok sasırdım bnde yaa gayet guzel ilk turu attı hocalar gormemiş bakmamıs 2turu at dediler ondada 2. dubaya yakın gecti ama degmedi bile dönerkende gayet içerden aldı o motoru ceviremz yani herkes o anda ki girenlerin %80ide ceviremedi bn dahil olmak uzere ama bırakmıslar arkadaşı yaa cok buyuk bi haksızlık bu yazıkki oraya o insanları koyup bze sınav yaptırıolar bitanesi bile motorun m'snden anlamıo bide kendileri bnseler brk tamamlamayı 3. dubaya gidemezler
bakkalköydemi sınava girdiniz, kartalda böyle bişey yok, dubalar bile yok, kalmak hiç yok, zaten sınav bile yok denebilecek nitelikte