Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam motorcu kardeşlerim 14 ekim cumartesi günü yapılan A2 ehliyet sınavına başvurdum . B sınıfı ehliyetim var ama beni tutp tekrar b sınıfı ehliyet sınavına vermişler ve maalesef sınavda 20 soruna yerine 40 soru (motor)çözmek zorunda kaldım sizce sınavım gçerli sayılırmı yok sa bi dahaki sınavı mı beklemk zorundayım... :salut:
arkadaşlar 14 ekimde a2 sınavına girdim. b sınıfım olmasın rağmen beni tekrar b sınıfı sınavına soktular . sadece sınava motordan(40 soru) girdim sizce sınavım iptal olur mu yoksa geçrli sayarlar mı?:salut:..................
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece motordan girdiysen nasıl B sınıfı sınavı oluyor onu anlamadım.A2 ehliyeti alabilmek için B ehliyetin olsa dahi motor sınavını vermek zorundasın zaten,herhangi bir sorun yok.
Arkadaslar, 14 Ekimdeki (teorik) sinav sonuclari ne zaman aciklaniyor, ikinci (pratik) sinav ne zaman olacak? Araya bayram tatili de giriyor. Bilgisi olan var mi?:silent:
slm iyi bayramlar öncelikle .arkadaşlar bende yeni ehliyet almayı düşünüyorum ehliyetim e sınıfı geçiş yapcam 300 ytl kurs istiyor sizler kaça maal ettiniz yardımcı olursanız sevinirim bu arada samsundan yazıyorum
Hayır katılmak zorunda değilsin, zaten yazılırken sana sormadılarmı kullanabiliyormusun diye?
Egitimli egitimsiz fiyatları farklı olur bunu öğren ve egitim almıyorsan kurs ücretinin yeniden düzenlemsini iste.
Eskiden cevap hayır idi. Sonra zorunluluk falan gelecek dediler. Şu an durum nedir, bilmiyorum? Hem niye katılmıyorsun ki? Zaten topu topu 3-5 saat ders verecekler.