Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

ehliyet sorunu

selam motorcu kardeşlerim 14 ekim cumartesi günü yapılan A2 ehliyet sınavına başvurdum . B sınıfı ehliyetim var ama beni tutp tekrar b sınıfı ehliyet sınavına vermişler ve maalesef sınavda 20 soruna yerine 40 soru (motor)çözmek zorunda kaldım sizce sınavım gçerli sayılırmı yok sa bi dahaki sınavı mı beklemk zorundayım... :salut:

a2 ehliyet sınavım iptal olurmu

arkadaşlar 14 ekimde a2 sınavına girdim. b sınıfım olmasın rağmen beni tekrar b sınıfı sınavına soktular . sadece sınava motordan(40 soru) girdim sizce sınavım iptal olur mu yoksa geçrli sayarlar mı?:salut:..................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece motordan girdiysen nasıl B sınıfı sınavı oluyor onu anlamadım.A2 ehliyeti alabilmek için B ehliyetin olsa dahi motor sınavını vermek zorundasın zaten,herhangi bir sorun yok.

14 Ekim'de yapilan ehliyet sinavi

Arkadaslar, 14 Ekimdeki (teorik) sinav sonuclari ne zaman aciklaniyor, ikinci (pratik) sinav ne zaman olacak? Araya bayram tatili de giriyor. Bilgisi olan var mi?:silent:

bende a2 den b ye fark ıcın gırdım. hala beklıyoruz 28 ekim diyolar açıklanma tarıhı ıcın. yanı 1 haftası var.

sonuclr ne zmn belli oluoms? bide uyqulama snvı ortalama hanki tarihte oluo arkadaslr bilen war mı..?

ehliyet

slm iyi bayramlar öncelikle .arkadaşlar bende yeni ehliyet almayı düşünüyorum ehliyetim e sınıfı geçiş yapcam 300 ytl kurs istiyor sizler kaça maal ettiniz yardımcı olursanız sevinirim bu arada samsundan yazıyorum

Ehliyet hakkında acıl yardım

ben su anda ehlıyet kursuna yazıldım motor kullanmasını bılıyorum motorsıklet suruus egıtım kursuna katılmak zorundamıyım????

Hayır katılmak zorunda değilsin, zaten yazılırken sana sormadılarmı kullanabiliyormusun diye?
Egitimli egitimsiz fiyatları farklı olur bunu öğren ve egitim almıyorsan kurs ücretinin yeniden düzenlemsini iste.

Eskiden cevap hayır idi. Sonra zorunluluk falan gelecek dediler. Şu an durum nedir, bilmiyorum? Hem niye katılmıyorsun ki? Zaten topu topu 3-5 saat ders verecekler.

zorunlumu yanı sımdı

neyse saolun hadı ıyı geceler

Öyle bir kurs veriyorlarsa katıl tabiki ama ben alırken ne eğitim ne birşey.Öyle bir zorunluluğun yok. Malesef diyorum ama.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar