Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Ehliyetin yoksa once B sinifi ehliyet al.Butun asamalari (motor+ilk yardim+ trafik ve direksiyon sinavi) tamamladiktan Emniyete giderek surucu belgeni al.

A2 icin sadece motor ve direksiyon sinavina girmek kaliyor.

B ehliyet icin Toplam 520 ytl (surucu belgesi icin yapilacak tum harcamalar dahil)

B ehliyetin var ise A2 ehliyet icin : Ben Ulusta bir kac yere baktim .220 ytl ile 300 ytl arasi kurs + direksiyon egitim ucreti

Yine de sen Ankara ' da diger yerlere de bir bak, dolas , pazarlik yap.

Ama dikkat et guvenilir bir yer olsun.
:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: bende varım aranızda.almayı dusunuyom.cunku eskısehırde gordugum kadar polis amcalar buyuk kucuk ayırmaksızın topluyolar walla. bı ara bısıkletlere bıle ehlıyet sormuslardı.sonra vazgectıler.ama motorları hala sıkı takıpte tutuyolar. :queen:

EHLIYET KURSUM KAMPANYA BASLATMIS...

2 gün önce katildigim kurs, kampanya baslatmis. ehliyet isteyen arkadaslara duyurulur.
(ele baska, bana baska fiyat ha? ben simdi yakaniza yapismazmiyim :) )

iste brosürde yazanlar...

ETİK SÜRÜCÜ KURSU & MOTOSİKLET OKULUNDAN KAMPANYA

27 ağustos sınavı için 28 temmuz 2005 tarihine kadar uygulanacak fiyatlardır.kontenjanımız sınırlıdır.

a2 ehliyet 150 ytl.( sürüş eğitimi hariç)

ziraat bankası harcı fiyata dahil olup sizin adınıza biz yatırıyoruz.

ayrıca savcılık belgenizi ücretsiz olarak sizin adınıza alıyoruz.

anlaşmalı hastanemizde sağlık raporunu 35 ytl ye alabilirsiniz.

bu fiyatlar sertifika teslim fiyatlarıdır.

kontenjanımız sınırlı olduğu için toplu başvuru kabul edemiyoruz.
toplu başvurular için başka dost kurumlar üzerinden yardımcı
olabiliriz.

motosiklet kullanmayı bilmeyenler için tam profesyonel eğitim kadromuzdan saat ücretli eğitim alabilirsiniz.

saat ücreti 125-250 cc motorlarla 25 ytl 600 cc motorla 35 ytl dir.

ödemelerinizi kredi kartıyla yapabilirsiniz. ayrıca garanti,yapı kredi ve finansbank kredi kartlarına 3 taksit yapılır.

eğitimler trafiğe kapalı alanda birebir rendevu sitemiyle verilir.tüm güvenlik koruma kıyafetler ve ekipmanlar tarafımızdan ücretsiz sağlanır.

eğitim motorlarımız : yamaha ,honda ve ducati marka motosikletledir.

http://www.ehliyetiniz.com/moto/index.htm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürüş eğitimi dahil fiyatı da keske verselerdii..

ac telefonu konus. net adreside var. email at falan.
ben egitim dahil 350 kayme. kredi tek slip. ama bi konusucam tekrar.

Benimde İzmir de Sürücü kursunda çalışan arkadaşım var oda bu ay sonu gibi çıkacak dedi yeni yasa için bence biraz daha bekliyelim derim..

Benimde yokmuş Ama kullandıgım zaman eksikligini fark etmiyorum. :queen: :flower:

Walla benim de ehliyetim yok ama ben hiç sorun yaşamadım çünkü benim bir motorum da yok sanırım sebep bu :mrgreen:

benim de yok, b var, ehliyeti olan varmı diye topic açılsa bu kadar rağbet görmezdi herhalde :queen:

abilerim hepinize saygı ve sevgiler

ben 1990 eylül ayı doğumluyum ne zaman ehliyeti alabilirim bunu sorayım bu 1
2. si ise ben 4-5 senedir motor kullanıcısıyım vede normal olarak ehliyetim yok :pale: ama polise yakalanmadım değil 5 sene içinde 1 kere olarak ciddi polise yakalandım altıma kaçıracaktım :p ama polisler başka zaman olsa durdurmazda arkamda bizim sınıftan güzel bi kız vardı geziyorduk köşeden bi çıktılar bana dur dediler ben hemen kızı yolladım sonra bizim komşu geldi kurtatdı ama 2 gün falan klorka korka binim motora...

ama yani yaşım tutsa hemen gidip ilk işim ehliyet almak olurrr... ama işte yaşlşşşş burdan annemle babama sesleniyorum beni neden az daha önce yapmadınız :)

2 sene sonra 17 yaşında bastıktan sonra aLabiLirsin daha var bayaa oLsun su gibi geçiyor zaman zaten :flower:

Bende 90lıyım ama ehliyet şart biz büyüdüğümüzde kanunlar belki değişir. :farao:

YARIN KADIKOY ISKELEDE EHLIYET ICIN BULUSUYORUZ

Arkadaslar 27.07.05 Carsamba saat 19.30 da Kadikoy iskelede bulusuyoruz ve gidip ehliyet icin basvuru yapiyoruz yaninizda nufus kagidinizi getirin. Olanlar 9 adet fotografta getirebilir yoksa daha sonra birakir. Bir miktar parada alalim (fiyati konusacagimiz icin daha tam belli deil ama hepsini bir anda vermek gerekmiyor zaten 100-120 arasi olacak) yada kredi karti... :cherry:

Gorusmek uzere....

ikametgah, sağlık raporu ve sabıka kaydına ilk etapta gerek yok mu ??

Zaten asagida yazdigim fiyat B ehliyeti olanlar icin digerleri icinde siki pazarlik yapilacak yarin :)

Sadece nifusla kaidimizi yaptiralim sonra herkes bireysel olarak evraklarini tamamliycak.

Ama arkadaslar artik sona yaklastik!! Bu hafta son!! Yoksa kisa kalirsiniz!! :( Bende geliyorum bende bende diyenler 20- 25 kisiyi bulmustu herkese tek tek ulasamasakta yarin orda bulusacagiz... Lutfen geliniz, orada hazir bulununuz...

Sevgiyle ve saygiyla...

Ilgilenen cevap yazanlar:

erdi
Mel-a-ku
seethru
deamon
cromathicaberation
tolga1974 ve esi
kocaday
hilti
ebay
MrHyde
morrigan
Mendizabel
dimitraki
fatihcelik
optik1907

hala ilgilenenler ve listede adi yazmayanlarda tabiiki....
Site disindan da arkadaslariniz varsa haber verin, bende 3 bes kisi de oyle var :)

Yarin aksam bu isi temizleyelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar