donniedarko' Alıntı:selam arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda bugün nihayet A-2 ehliyetime kavuştum ve artık strese girmeden gönlümce gezecegim. bu arada ehliyeti almak üzere gittiğim bostancı'daki trafik tescil amirliğinin girişinde kim olduğunu anlamadığım biri ''ehliyet için geldiysen karşıdan dosya al'' ben de saf bi şekilde he tamam o zaman deyip tarif ettiği yere doğru yöneldim gayriihtiyari ama bir de baktım ki danışmanlık şirketinin bürosuna girmek üzereyim ve son anda geri döndüm. neyse şubeye başvurumu yaptım ve ehliyetimi aldım kimseye komisyon ödemeden. eğer B ehliyetiniz varsa dosya almanıza gerek yok sadece şoförler esnaf odasından 1 ytl karşılığı form alıp dolduruyorsunuz, sonra emniyetteki maliye veznesine 55 ytl ve ehliyet için de polise 30 ytl masraf ödüyorsunuz. bunun dışında tek kuruş harcamanıza gerek yok. bir ayrıtı daha, eğer b ehliyetiniz başka bir şubeden alındıysa oraya yazı yazılıyor ve cevabı ertesi gün alınıyor.
GÖKTAX' Alıntı:Hayırlı olsun.
Ne komisyonu kardeşim bu adamlar emniyete de mi sızmış. Devletin memuru var git ona paşapaşa yaptır işini.