Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

selam bende pendik merkez ilköğretim okulundayım evet okul bjk lokaline çok yakın sahilden ulaşım çok mantıklı oraya

İşte Pendik Lisesi :

Pendik lisesinde gireceklerin bence ya tren istasyonunun orda yada okulun alt tarafındaki 100.yıl parkında buluşması daha mantıklı gibi siz ne dersiniz?

bir tane lise 150msg.:cherry:
hepinize başarılar arkadaşlar da?
motorla giderseniz polisin lise önunde size bir karsılama yapma ihtimali nedir?:cherry:
dikkat yani :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw takip edemedim neler oldu buldunuzmu okulları :)

BJK sosyal tesisini sabah oturup çayımızı isteyen kahvaltısını yapsın diye teklif ettim zaten pendikte girenlerin okulları en uzagı on dakika araçlı olanlarla beraber gidilir. hem sınav oncesi tanışma ve moral motivasyon yaparız

a2 ehLiyeti yüsünden motordan 3.de geçmiştm ezberLedm artık soruLarı bakmam daha=)

vipseyahat' Alıntı:
Pendik Lisesi MT Listesi

1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-goya
5-Tycoon
6-Gabe
7-Darkeagle
8-Bud
9-Tifosi12

Listeye dahil olmak isteyenler lütfen belirtsinler.. En son bir nokta belirler orda buluşuruz

10- ataper

arkadaşlar daha önceki sınavlarda trafik polisleri bir hayli fazlaymış ortalıkta...
bu sefer de aynı şey olacak hiç kaçışı yok.
sınava sakın ha motorla gitmeyin!!!
son 10 gündür zaten yine motor bağlıyorlar sürekli!

darkeagle' Alıntı:
BJK sosyal tesisini sabah oturup çayımızı isteyen kahvaltısını yapsın diye teklif ettim zaten pendikte girenlerin okulları en uzagı on dakika araçlı olanlarla beraber gidilir. hem sınav oncesi tanışma ve moral motivasyon yaparız

bi fenerli olsamda.. :)
ordayım darkeagle sabah 9:30

Khutuck' Alıntı:
İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK

Ben de aynı okulda sınava giricekmişim, ben kadıköy'den arabayla gidicem. Okulu gördüysen açık adresini verebilir misin? Bir de pazar günü, beraber gidebiliriz. Forumdaki herkes için de söylüyorum..

vipseyahat' Alıntı:
Evet arkadaşlar gerçekten korktuğum başıma geldi ve maltepeden yine işime gelirken 1. köprü girişinde hemde 2 noktada uygulamaya yakalandım. Neyseki allah şükür hallettim ama kendi kendime söz verdim ehliyet alana kadar tekrar motor yok. Başkomserimin demesine göre temmuz sonuna kadar çok sıkı uygulama varmış herkes dikkat etsin. Bence motorlarınızı biraz dinlendirin şurda 1 ay kaldı zaten ehliyeti almamıza.....

Okumayan kalmasın!!! ::unsure::

Huckle' Alıntı:
Ben de aynı okulda sınava giricekmişim, ben kadıköy'den arabayla gidicem. Okulu gördüysen açık adresini verebilir misin? Bir de pazar günü, beraber gidebiliriz. Forumdaki herkes için de söylüyorum..
Ben de bulamadım yerini. Ama sınava giderken Kadıköy'den beni de alırsan müteşekkir kalırım :) Özelden mesajlaşırız.

fırfır nerdesin

selma bende pendik merkezilköğretim okulundayım,fırfır aynı yerdeyiz.Varmı başka orda giren????

Valla durum aynı en son yarın gidip param olmadığını söyliycem ve kartımı alıcam başka yolu yok tamam ben kartı aldım diyelim ve ödemeyide yapmadım itiraz ettim bu durumda kursun bana kıllık yapma durumu varmı illaki yapıcak ama ehliyetimin gecikmesi veya başka şekilde bir yaptırımları olabilirmi ona göre hareket edicem. Biraz da korkuyorum açıkçası normalde bana kalsa direk savcılığa vericem sizi derim ama sonrası kötü olucak sürücü kursu ile papaz olmam ehliyetin gecikmesine neden olabilirmi? Nasıl bir yol izlemem lazım? Nerelere baş vuru yapmalıyım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla hocam bilmiyom da savcılığa şikayet edicem akram var filan ayaklarına yat onlar tutşur o zaman soruşturma çılacak müfeftiş gelicek diye korkarlar. Çkünkü bir kurs yolsuzluktan kapandımı verdiği ehliyetlerde iptal oluyor diye biliyorum. sıkıştır şikayette bulunurum de.
Eğer parayı verirsende o paraya karşılık makbuz iste verilen makbuz bağış makbuzu ise parayı verme önce makbuzu kestir sonra parayı ver ...
ama sakına verme derim o parayı, es gürle bağır çağır ama verme sakına alttan alma haketmedikleri kazancları almazlar... Vede şunu demen gecemicem 3 kuruş az ödüceni zannederek yazıldığın kurs 5 kuruşa gelir akıllık yapmadını da belirteyim. bazı seylerde paraya kıymak şarttır.
sanırım sabancı demişti "Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim" diye

arkadaslar bende pendik lisesi diyor ben ortakoyde oturuyorum gidecek varsa beraber gidelim...

benide ekleyin listeye..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar