hiç merak etme ogüne kadar 200 ü geçer.:cherry:handeee' Alıntı:135 oLmasn o=pPp
vipseyahat' Alıntı:Pendik Lisesi MT Listesi
1-vipseyahat
2-handee
3-BOZ79
4-goya
5-Tycoon
6-Gabe
7-Darkeagle
8-Bud
9-Tifosi12
Listeye dahil olmak isteyenler lütfen belirtsinler.. En son bir nokta belirler orda buluşuruz
darkeagle' Alıntı:BJK sosyal tesisini sabah oturup çayımızı isteyen kahvaltısını yapsın diye teklif ettim zaten pendikte girenlerin okulları en uzagı on dakika araçlı olanlarla beraber gidilir. hem sınav oncesi tanışma ve moral motivasyon yaparız
Khutuck' Alıntı:İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK
vipseyahat' Alıntı:Evet arkadaşlar gerçekten korktuğum başıma geldi ve maltepeden yine işime gelirken 1. köprü girişinde hemde 2 noktada uygulamaya yakalandım. Neyseki allah şükür hallettim ama kendi kendime söz verdim ehliyet alana kadar tekrar motor yok. Başkomserimin demesine göre temmuz sonuna kadar çok sıkı uygulama varmış herkes dikkat etsin. Bence motorlarınızı biraz dinlendirin şurda 1 ay kaldı zaten ehliyeti almamıza.....
Her takım kardeş çünkü motor sevdası bir.Gece' Alıntı:bi fenerli olsamda..![]()
ordayım darkeagle sabah 9:30
Ben de bulamadım yerini. Ama sınava giderken Kadıköy'den beni de alırsan müteşekkir kalırımHuckle' Alıntı:Ben de aynı okulda sınava giricekmişim, ben kadıköy'den arabayla gidicem. Okulu gördüysen açık adresini verebilir misin? Bir de pazar günü, beraber gidebiliriz. Forumdaki herkes için de söylüyorum..