Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

Selamlar,
Bütün iş aslında Pendik Tren İstasyonunu bulmakta:) Orayı bulduktan sonra 72 kare adım sağ ya da sol yapıp okulları bulabilirmişiz galiba :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shyama' Alıntı:
Selamlar,
Bütün iş aslında Pendik Tren İstasyonunu bulmakta:) Orayı bulduktan sonra 72 kare adım sağ ya da sol yapıp okulları bulabilirmişiz galiba :wiinkk:

nasıl olcakmış anlamadımki :)

Falla ben de pendikde giriyomuşum daha hangi okul öğrenmedim gerçi :pr: Nasıl gideceğim ise tam bir muamma :) Nasıl gidicez hakkaten ya :silent:

O zaman hande sen bizi tren istasyonuna kadar götür sonra sora sora bağdatı buluruz heralde :p

Son düzenleme:
İlçesi PENDİK
Bina Adı KAYNARCA ŞEVKET SABANCI LİSESİ
Bina Adresi FEVZİ ÇAKMAK MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO:36 PENDİK

ben ve babam pendik te giriyoruz sınava... ben rauf denktaş lisesi babam (yazık) orhan sinan hamzaoğlu İ.Ö de sınava girecek. artık sora sora bulacaz. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koyulacivert' Alıntı:
ben ve babam pendik te giriyoruz sınava... ben rauf denktaş lisesi babam (yazık) orhan sinan hamzaoğlu İ.Ö de sınava girecek. artık sora sora bulacaz. :cherry:

babanın sınava girecegi okulu beraber soralım :)

serkan79' Alıntı:
babanın sınava girecegi okulu beraber soralım :)

demek benım pederle aynı okulda sınava giriyosun:) iyi işte kopya çekersiniz :p abi biz kozyatağında oturuyoruz yakındaysan gidelim :cat: :wiinkk: değilmişsin :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
koyulacivert' Alıntı:
demek benım pederle aynı okulda sınava giriyosun:) iyi işte kopya çekersiniz :p abi biz kozyatağında oturuyoruz yakındaysan gidelim :cat: :wiinkk: değilmişsin :)))

valla ben bahcelievlerde oturuyom ne alaka dicen ama kurs beleş olunca böle oluyo :)

handeee' Alıntı:
bende kaLamıshta oturuorm=)

o zaman motorla gideceksek yenisahrada ki shell (reklam oldu ama) önünde buluşalım. ama en iyisi tren e binmek çünkü hem ucuz hemde herkes için iyi bir yer olan pendik tren istasyonunda inme sansına sahipiz. ben bunun için göztepe tren istasyonunu öneriyorum. :cat: sizce ne yapalım :silent:
Saygılar...

ohooo sen iice uzaktasn nası oLck=)

ya farketmes bnm için ama tren oLayıda harbi mantıkLı vea 1 kişi gtsn trenLe annatır dierLrine=))))

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bakırköy e gelin burdan gidelim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar