Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

bende daha almadımm oto ehlyeti aldım sazan gibi sanki kullanıomm şimdi fark verip dierini alcamm inşaallah

demek 17 yasındaki üyeler 3 kişi imiş. ben ,,speed,, mojinator aklımda değil:)yanlış yazdım.
ama ben nisan 22 liyim. ayıcık.. senden önce alacam emi.çatla:))

ben d varım daha 17 klubünde, haber resmindeki fotoğraf bende çıkmıyor, hatta sayfada haber metni dışındaki herşeye hata veriyor

slm. Bende B ehliyeti var, A2 almak için tekrar sınavlara girmek zorundamıyım. Ya da derslere girmeden direk sınava girebilirmiyim :pr:

Ya şimdi bu yıl vitesli motor ehliyeti alıo muyum yoksa alamıo muyum :( :) :( :) :( :) :)()))()()()(()()) ya güliim mi ağliim mi ya

leader81' Alıntı:
slm. Bende B ehliyeti var, A2 almak için tekrar sınavlara girmek zorundamıyım. Ya da derslere girmeden direk sınava girebilirmiyim :pr:

B ehliyetin varsa, yine sınavalara giriyorsun tabi, ama sadece 50 soruluk bir bölümden giriyorsun, yani daha önceden girdiğin trafik, ilkyardım ve motordan girmiyorsun.
Derslere girmek gibi bir zorunluluğun yok tabi, sana kalmış birşey, ben geçerim diyorsan, ama girmende yarar var tabi.

Ya galiba 50 soruda diildi 25 soruydu, bende geçen sene aldım, unuttum :sunny:

10 dakkalık bir sınav yani. Çok iyi ya. :farao: Motor alınca insan attığı benzin parasına acımaz en azından, çünkü zevk alıyor. Arabadan hiç zevk almıyordum, birde otomatik vitesliydi sattığım araba.

G

Guest

ehliyet

arkadaşlar a2 ehliyete yazıldım,inşallah temmuz sonu gibi ehliyetime kavuşacağım kısmetse...çok mesut ve bahtiyarım :mrgreen:

hele bi bayıl bütün paraları da sonra görürüz mesut ve bahtiyarı :mrgreen: :jocolor: :jocolor: :jocolor:

aynı dert bendede var ama ne yapalım ödeyeceğiz motorumuz var ehliyetimiz yok yollardayız ehehehe :bounce: :bounce:

Soygun düzenine hoşgeldiniz.Ama yinede hayırlı olsun.Öyle yada böyle ehliyetsiz motorcu kalmamalı. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar