Tüm Galatasaray Sohbetleri

Tüm GALATASARAY'lı arkadaşlarımı tebrik ederim::coool:: 17.Şampiyonlunuz hayırlı olsun::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Sen Cok yasa GalataSaray =>

Ben Kısada olsa Bolu Caddelerinde Motorumla Konvoya katılma şansını yakaladım. Gerçekten Büyüleyici Bir atmosfer...

melihgskupa4xuqd7.jpg

post135113322518002rwfe7.gif

@arslanfb
Bir Fenarbahçelinin Bizi Tebrik etmesi Çok Sevindirici =>
Teşekkürler...

Son düzenleme:
arkadaşlar galatasaray şampiyon olması ben şöyle özetliyorum

para her zaman saadet getirmiyor

tebrikler cimbom'um

koyu bir galatasaraylı olarak tüm camiayı kutluyorum . 1 senedır bu şampiyonluğu bekliyorum ama Sinan abinin vefatı dolayısıyla şampiyonluğun sevincini yaşayamıyorum ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle tebrik ederim Gs'yi...Fakat ölümüne BJK :bounce:

ddh

aslanlar sahada trübünler ayakta 90 dakika tafatar arkanda sarı kırmızıyla sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda

çıldırın çıldırın çimbom Için çıldırın

TEŞEKKÜRLER GALATASARAY

CHAMPION GALATASARAY

Aslanım dun kukredı yine
Dün Antalya Güllük'ü fethettık.

shrek resimler için teşekkürler arkadaşım...:wiinkk:

hadi arkadaşlar bu kadarmıyız çoşturalım şu topiği, her seferinde taraftar sayılarıyla övünen fenevlilere iyi bir cevap verelim hadi ne duruyosunuz...:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
para yok..
borç çok..
süper yıldız yok(hakan şükür hariç)..
ama bu işi çok iyi bilen başkanınız ve ekip ruhunu yakalamış bir takımınız var.
bir beşiktaşlı olarak canı gönülden tebrik ediyorum son iki yılın şampiyonunu:cat:

paranın herşey olmadığını bir defa daha gösterdi Cimbomum, bu şampiyonluğu haketmiştik ...

Aşkınla Olduk Derbeder, Bu sevgi Bir Ömre Bedelll
Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter.

Allah"a Şükür Tek takımım Fenerbahçe, Kendi takımım şampiyon değilse başkası beni ilgilendirmez. Bu jimlastik spor nedendir kuyruk acısındanmıdır nedir gsyi desteklemeside şaşırtıcı. Anlamadığım benim takımım şampiyon olmadıktan sonra banane başkasından.

Motosikleti
Dl650vstorm
Aşkınla Olduk Derbeder, Bu sevgi Bir Ömre Bedelll
Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter.

Allah"a Şükür Tek takımım Fenerbahçe, Kendi takımım şampiyon değilse başkası beni ilgilendirmez. Bu jimlastik spor nedendir kuyruk acısındanmıdır nedir gsyi desteklemeside şaşırtıcı. Anlamadığım benim takımım şampiyon olmadıktan sonra banane başkasından.

fener şampiyon olsun onu da tebrik ederiz ..bu sene avrupa da bizi en iyi şekilde temsil ettiniz ve ben gurur duydum fenebahçeden.hatta bizim amcaoğluna söz vermiştim avrupa şampiyonu olursanız fener forması giyip sokağa çıkıcam diye.yeminle yapacaktım bir beşiktaşlı olarak.:)

para yok..
borç çok..
süper yıldız yok(hakan şükür hariç)..
ama bu işi çok iyi bilen başkanınız ve ekip ruhunu yakalamış bir takımınız var.
bir beşiktaşlı olarak canı gönülden tebrik ediyorum son iki yılın şampiyonunu:cat:

hacı gecen sene fener champıon oldu

gercekten takım oyunu oynadık son 6+ hafta inanılmaz bir performans..orta saham inanılmaz oynuyor defanst servet emre sabri hakan balta inanılmaz top oynadınız...yabancıya gerek yo sadece bir kaliteli golcü yeter bu takıma...tesekkürler galatasarayım...bize yasattıkların için ama biz seni şampiyon olmadığındada seviyoruz seveceğiz...tesekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar