Tüm Galatasaray Sohbetleri

coq video mukkemmel:mrgreen::mrgreen: işyerinde onumde müsteri vardı bi yandanda senin videoyu izlerken galatasaraya weee demesiye kahkahayı patlattım

şampiyonluğumuz hayırlı olsun millet :)

du bakalım fenerin durumuna düşmeyelim.daha sampiyon sayılmayız.oftası bi gecelim.motoru alıcam sampiyonluk turuna cıkıcam::haapppy:
fenerin durumuda perişan be kardesim son dakika golleri iyyor hep yazık::uzgunum: 9 puan ileride olur gene sampiyonlu kaybeder gider denizliyle berabere kalır gene sampiyonluu kaybeder şimdide galatasaraya kaybeder gene sampiyonluk gider.son dakikaların takımı fener:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son mactan sonra sampıyonluk turu atalımmı motorlarla :mrgreen:

Maça gelme imkanım olsa Oftaş maçına gelcem ama pazar nöbetim var ya,böle şans mı olur,neyse bizde bodrum da kutlarız artık.

hayırlısıyla oftaşı da kazasız geçip ŞAMPİYON olacağız...

TEK BÜYÜK GALATASARAY.......UA BODRUM TAYFA

biz de cimbom un yanında olacağız elbette.
şölen havasında kutlayacağız...

ewet beyler bayanlar yokmu tura cıkıcak

2007-2008 Sezonu Şampiyonu Galatasaray'ımıza Tebrikler Buraya !

gs2008sampiyonumg4.jpg
gsmansetsampiyonson1wl2.jpg

Galatasarayımız şampiyonluk için sahaya çıktığı Turkcell Süper Lig'in son hafta mücadelesinde, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yenerek, 17. şampiyonluğunu ilan etti. Ligin son haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren Galatasarayımız OFTAŞ'ı yenerek, zorlu geçen maratonu ipi göğüsleyerek bitirdi. Maçın gollerini 36. dakikada Hakan Şükür ve 45+1. dakikada Hakan Balta kaydetti. Bu sonuçla Galatasarayımız ligi 79 puanla şampiyon olarak tamamladı.

ŞAMPİYON GALATASARAY

Arkadaşlar takımımızla ilgili Şampiyonluk mesajlarımızı buradan paylaşalım...

Tebrikler CİM BOM BOM'um....:rendeer::rendeer::rendeer:

KISKANANLAR ÇATLASIN...

Şampiyonluk mesajları

Galatasarayımız, Gençlerbirliği OFTAŞ'ı 2-0 mağlup ederek 2007-08 sezonunda Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı. Karşılaşmanın ardından Galatasaraylılar şu şekilde konuştu:
CEVAT GÜLER
"Bizi destekleyen herkese çok teşekkürler. Galibiyetle, kendi sahamızda seyircimizle kutlamak istiyorduk. Ne mutlu ki bizi destekleyen insanlar bu günü gördü"

AYKUT
"Adnan Polat bana daha önce bir söz vermişti, o zaman başkan değildi. Sürekli arkamda olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk sadece Galatasaray'ın değil aynı zamanda Türkiye'nin de şampiyonluğudur. Kimse Türkiye'de futbolcu yok demesin, son haftalarda Türk oyuncularla mücadele ettik bu karşılaşmaya da 11 Türk oyuncuyla oynadık"

HAKAN ŞÜKÜR
"Bu seneye ait inancım, şampiyon olmaktı. Benim istemem kadar genç arkadaşlarımın da istemesi gerekirdi. Onlar da çok nüyük emek sarf ettiler. Zaman zaman parasız kaldık, bazı güçler tarafından moralsiz bırakıldık ve Fenerbahçe gibi çok büyük bir rakip vardı. Sivasspor gösterdiği performansla bu yarışa heyecan kattı. Başkanımız, yöneticimiz oynayıp oynamayacağıma karar verecek. Burada olur mu bilmiyorum ama futbol oynamaya devam edeceğim. Türkiye'de oynarsam tabi ki bu Galatasaray olacak. Çok mutluyum şu an, 8. şampiyonluktan dolayı alışılmışlık da var."

Ümit Karan
"Çok mutluyuz. Bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok olumsuzluklar yaşamamıza rağmen çok güzel bir seneyi geride bıraktık"

ARDA
"Bizi destekleyen herkese bizim için dua edenlere çok teşekkürler. Güzel bir lig oldu, 18 takım da çok iyi mücadele etti. Düşen takımlara allah kolaylık versin"

HASAN ŞAŞ
"Çok mutluyuz. Bir daha çok sıkıntılı bir şampiyonluk yaşamak istemiyoruz. Son 6 hafta teknik direktörsüz kaldık ve oyuncularla beraber başarmaya çalıştık"

BARIŞ
"İlk senemde şampiyon olduk, ne söyleyebileceğimi bilemiyorum, süper bir atmosfer var, sezon boyunca çok iyi oynadık. Sonunda 6 puanla şampiyon olduk"

VOLKAN
"Çok heyecanlıyım. Tüm Galatasaray camiasına armağan ediyoruz, umarım herkes bunun tadını çıkartır"

Kaynak: Webaslan.com

Son düzenleme:
iş yıldız meselesi değil her 3 yıldızlı takım takım olsaydı herkes takım olurdu onemli olan paralara kıyıp adam toplamak değil elindeki parayı iyi değerlendirip fırtınalar estirmek bunu yapabilen tek takım ise

GALATASARAY

tebrikler cimbom

Tüm futbolcuların ve teknik heyetin önünde saygı ile eğiliyorum :rendeer:

Tebrikler:rendeer: Hadi bakalım aldık şampiyonluğun tadını tekrar.. Kim tutar bizi artık:p

..........SAAT 20:45. ŞAMPİYONGALATASARAY..........

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Şampiyonluk Sıralaması
GALATASARAY 17
Fenerbahçe 17
Beşiktaş 12
Trabzon 6

2007-2008 GALATASARAY
2006-2007 Fenerbahçe
2005-2006 Galatasaray
2004-2005 Fenerbahçe
2003-2004 Fenerbahçe
2002-2003 Beşiktaş
2001-2002 Galatasaray
2000-2001 Fenerbahçe
1999-2000 Galatasaray
1998-1999 Galatasaray
1997-1998 Galatasaray
1996-1997 Galatasaray
1995-1996 Fenerbahçe
1994-1995 Beşiktaş
1993-1994 Galatasaray
1992-1993 Galatasaray
1991-1992 Beşiktaş
1990-1991 Beşiktaş
1989-1990 Beşiktaş
1988-1989 Fenerbahçe
1987-1988 Galatasaray
1986-1987 Galatasaray

Son düzenleme:
fenerliyim ama tebrik ederimmmmm ne diyim..bu arada herkeze selamlar bende aranıza yeni katıldım!!!

ya dısarı cıkıp motorla turlayacam caddede konvoy var ama
1)hava cok soguk
2)hastayım
3)benzin yok:salut:

:mrgreen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
galatasarayın haklı galibiyetini ve emek verip kazandığı şampiyonluğunu candan kutlarım,tebrikler cimbom:cat::thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn

fatih kardeş boşwer içen arabaya gidiyo allah korusun kaza filan olur motorla çıkma hem boşwer!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar