Tüm Galatasaray Sohbetleri

Shrieker' Alıntı:
Bu sidik yarışına yazacağım son mesaj.Sen ne yaptında beni yargılıyorsun?

Burdaki olaylarin coguna karsiyim, burasa benim memleketim degil o yuzden terk ediyorum, niye ugrasacam kardesim?

Neyse Turk hukumeti ile ve turkiyede olan olaylar ile buyuk sorunlarim yok, bu nedenle siyasi konusunda buyuk calismalarim olmadi. Burda yuksek lisans (masters) okudum ve burda, amerikada, japonyada veya dubaida buyuk sirketlere calisarak iyi para kazanabilirim.

Ben bunu yapmak istemiyorum. Turkiyede kendi is yerimi acacagim, hatda resmi olarak actdim bile. Boylece hem kendime yasam saglamak, hem turkiye teknoloji bilgisini artiririm hemde ekonomiye katkim olur.

Ileride nasib olursa bir body salonu acmak istiyorum ve buyute buyute Spor ve Kultur merkezine kadar gitmek istiyorum.

Benim planlarim bu.

Neyse sana sunu soruyum, en son yurt disina nezaman ciktin?

Bravo arkadaşlar birbirinize ne de güzel girmişsiniz.
Evet saykoshey hocam bu ülke ne yazıkki futbolla yatıp kalkıyor. Ve shrieker artık sindirin GALATASARAY alnının akıyla şampiyon oldu ve başkanınızın fanatik tavırları nedeniyle oluşan tepki, futbolcularınızın isrteksizliği sizi 2. etti. Başkanınız istifa etti FB için yeni bir dönem açıldı umarım hayırlı olur (tabiki özellikle Avrupada).Buarada son yıllarda Avrupada yoktuk, bir babayiğit de bizim ve ülkesi için puan toplayamadı ki direk katılalım kupaya neyse iş yine bize düştü!!!:mrgreen:

Geçtiğimiz günlerde UEFA kupasının 6. yıl dönümünü kutladık tüm GS'lileri takımlarına destek olmaya GS Store'lara hücum etmeye davet ediyoruuuum.
::alkiis:: ::biggrinn ::alkiis:: ::biggrinn ::alkiis::
::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool::

URL=http://imageshack.us]
imag00113ef.jpg
[/URL]

Bir Baba Hindi Herkes Haddini Bildi :)

(Kafaya dikkat acep kime benzedim.)

gönüllerin şampıyonu galatasaray liginde şampıyonu oldu galatasaray bu şampıyonlugu gerçekten haketti 140 milyon& lık fenerbahçe haluk ulusoy gelenekadar hakemler tarafından kollanan fenerbahçe (10 puan rahat havadan)sadece bi alex i galatasarayın yedek kulubesini satın alabilecek fenerbahçe kendisini kral ilan edip biz tek başımıza götürürüz kulüpler birligi filan istemeyiz diyen fenerbahçe futbolcularına bile zor paralarını ödeyen galatasaraya zaten haketmedigi şampıyonlugu kaptırmış oldu kardeş takım beşiktaşada kupayı kaybettiler ilahi adalet yerini buldu ama ben hep söylüyorun fenerbahçenin dünya çapındaki en büyük başarısı galatasarayı yenmek bu transferler filan hep onun için yoksa galatasarayı yendikten sonra şampıyon olsada olur olmasada olur galatasaray gibi büyük bi takımı yenmek fenerbahçelileri şampıyon olmuş kadar sevindiriyor gerisi boş onlar için:mrgreen: :mrgreen:

30 Ağustos Perşembe, Galatasaray - NK Slaven Belupo

Merhabalar, Yarın akşam eski açıktan maçı izleyecek arkadaşlar varsa buluşup birlikte seyredebiliriz, anadolu yakasından gidecek varsa beraberde gidebiliriz.

günübirlik atlayıp gelicem valla ama 1 gün için yorgunluk çekmek zor geliyor...

valla yaa. yazık oldu gene ama inanırımki bizzde moral eksikliği var. onca olandan yaşadıklarımızdan sonra galip gelseydik az da olsa iyi olcaktı ama napalım. fener ne yaparsa artık :)

slm arkadaşlar :) burayı yeni buldum çok iyi oldu hem motorcu hem gs li arkadaşlar olması iyi maçlara beber gideriz İNŞALLAH

G.Saray-F.Bahçe maçları eskiden bayram gibiydi

G.Saray-F.Bahçe maçları eskiden bayram gibiydi

Günümüzde sürekli kavga içerisinde bulunan F.Bahçe ile G.Saray kulüpleri, 1951'e kadar bayramlar organize edip dostluklarını pekiştiriyordu.

gs-fb-nostalji.jpg

Fenerbahçe-Galatasaray Bayramı olarak adlandırılan bu özel günlerde çeşitli etkinlikler düzenleniyordu. Pazar günü karşı karşıya gelecek iki ezeli rakip arasındaki bu güzel organizasyon fikri, 1910'lu yılların başında dönemin F.Bahçe Başkanı Hamit Hüsnü Kayacan ile G.Saray Başkanı Ali Sami Yen tarafından benimsendi ve 25 Mayıs 1913'ten itibaren uygulanmaya başladı.

Genelde havaların sıcak olduğu mayıs ve haziran aylarında düzenlenen F.Bahçe-G.Saray Bayramı'nda her iki takımın kaptanları önce Atatürk büstüne çelenk koyuyordu. Ardından tüm branşlardaki sporcular geçit törenine katılıyordu. Bir gün süren ve mini bir olimpiyata benzeyen bu organizasyon, atletizm takımlarının yarışmalarıyla başlıyordu. Balkan Bayrak Yarışı şeklinde yapılan yarışlarda ilk atletler 800, ikinciler 400, üçüncüler 200 ve sonuncular da 100 metre koşuyordu. Atletizm yarışlarının ardından futbol karşılaşmasına geçiliyordu. Taraftarlar bugünkü gibi ayrı ayrı değil, birlikte oturuyordu ve hiç kavga çıkmıyordu. Hatta, bu maçlara ilgi o kadar çok oluyordu ki seyirciler saha çizgilerinin dibine kadar doluyordu. Futbolcular ve taraftarlar bu kadar içli-dışlı olmasına rağmen yine de bir olay çıkmıyordu.

'Mazileri centilmenlikle dolu'

1951 yılına kadar kendi aralarında bayram düzenleyen F.Bahçe ile G.Saray'ın bir asra yaklaşan mazileri, birçok centilmenlik örneğiyle dolu. İsterseniz, bunlardan bazılarını şöyle sıralayalım:

F.Bahçe Başkaptanı Galip Kulaksızoğlu, Galatasaraylılara, ''Oberle kardeşler hasta, Hasan da sakatlanmış. Sizi karşımızda eksik kadroyla görmek istemiyoruz. Dilerseniz maçı erteleyelim.'' diye haber göndererek mücadelenin ertelenebileceğini iletti.

Spor tarihçilerine göre, ezeli rekabetin yeni başladığı dönemlerde G.Baray ile F.Bahçe sporcuları ortak kiraladıkları bir evde kalıyorlar ve beraber ava çıkıyorlardı. İki takım sporcuları geceleri bir araya gelerek sohbet ediyorlardı. Yine bir gece sohbetin koyulaştığı sırada G.Saray'dan Ali Sami Yen, Fenerbahçelileri, "Said, yarın bizimle maçınız var. Git yat ve dinlen." diye uyardı.

17 Kasım 1922'de Kadıköy'de yine ezeli rakiplerin maçı vardı. Karşılaşma öncesinde yağan yağmur sahayı göl haline getirmişti. Galip Kulaksızoğlu, Galatasaray Kulübü'ne telefon ederek, "Saha çok kötü, maçı isterseniz erteleyelim." dedi. Ancak G.Saray maçı oynamayı kabul etti.
Naci Yedigün
25 Nisan 2008, Cuma

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=681058

Bütün Galatasaraylı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum iyi oynayıp hak eden kazansın.

Akşamki Fener maç harikaydı,

Bodrumda şahane bi kutlama yaptık

şampiyonluk maçında görüşmek üzere

27 nisan 2008 SAAT:20.45 lig lideri GALATASARAY

Son düzenleme:
süper bi maç oldu ya 2 saat boyunca kutlama yaptık arkadaşlarla motorla konvoy felan harika oldu 2 hafta sonrada şampiyonluğumuzu kutlayacağımız için süper olcak:cherry::cherry:

Evet arkadaşlar hepinizi kutlarım iyi oynadınız ve kazandınız :cat:

Bir fenerli olarak galatasaraylı arkadaşlarımı yürekten kutluyorum..:rendeer:

Hak eden kazanmıştır...:cat:

Galatasaray camiasına sevgiler..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar