Tüm Galatasaray Sohbetleri

0lur böyle vakaalar Türk Polisi yakalar :queen: :cherry: :cherry:

Tüm Galatasaray 'lı arkadaşları tebrik ederim.. :rendeer: :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fenerbahçeli maganda taraftarlar suadiye de 9 yaşında bir cocugın kafsını kaldırımlara vurarak dövdü herkese gonder herkes anlasın nasıl taraftar olunurmuş.

bişi yazarsam ban yiycem
hayvanoğluhayvanlar

Fenerbahçeli maganda taraftarlar suadiye de 9 yaşında bir cocugın kafsını kaldırımlara vurarak dövdü herkese gonder herkes anlasın nasıl taraftar olunurmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
fenerbahceyi yenmeden şampiyon peh :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Galatasaray'imizin Sampiyonluğu Hayirli Olsun

galatasaray 2005-2006 yılı turkcell süper liği sampiyonu olmuştur.galatasarayımıza hayırlı olmasını dilerim.sampiyonlar liğinde'de basarılar dilerim.fenerbahceli arkadaşlarada geçmiş olsun:queen:

20:45'de randevumuz vardi ama Fener 16 dakkika gecekdi, ayipdir yav.

Denizli cok super bir mac oynadi, oyuncularini tesekur ve tebrik ederim. Taraftar biraz abarti bence ama neyse olan olmus, yav denizlide tuvalet kagidi birakmadilar adamlar...

Farz etigim gibi oynadi Denizli, Daum'in en buyuk hatasi Anelkayi icerde tutmasi. Anelka yine o kalabalik icinde birseyler yapardi ve bence burda Daum'in cok buyuk hatalari vardi. Adam gozunun onunde olanlari goruyor ve yaptigi hic birsey yok. Nobre kayip, Alex hic orali degil, Aphia'nin oyun tarzi degil. Aphia kosar ve sert vurur, kalabalik arasinda oynamasi Nobre ve Anelka'nin isi. Dedigim gibi Anelka o kalabalikda yine birseyler yapardi ama Daum icerde tutdu. Cok ve cok buyuk teknik hatalar vardi, bukadar kritik (ve aslinda Fener icin kolay) bir macda bukadar buyuk hatalara artik yuh diyorum.

Kardes takimizi Besiktasida kutluyorum, iki kardes takim iki kupa.

Cimbom benim kalbimde zaten sampiyondu, bu yonetim ve bu kadro ile ligin sonuna kadar idaamizi surdurebildik, ben 2. raziydim ama 1. getirdiler aslanlar.

Yorumlari sonra yapariz, simdi cok yorgunum. Eindhoven'i goreceksiniz, hertaraf sari kirmizi bayrakla dolu. 1999 aklima geliyor.

Gunun en komik olayi, bizim evde Besiktasli, Trabzonlu, Cimbomlu hep toplandik mac seyrediyoruz (Fenerliler gelmedi davet etmisdim, gelmedikleri ama iyi oldu yoksa evi yikarladi). Neyse ikinci yaridi Kayseri/Cimbom ve Besiktas/Trabzon maclarini iptal ettik surekli Denizli/Fener izliyoruz. Millet evin icinde heycandan oluyordu azkalsin. Kenan amcamda surekli ha soyle oldu, ha boyle oldu diye milleti kalb krizinden olduruyum diye ugrasiyor, neyse Denizli bastirmaya basladi ilk sut, birisi nefes darligina vardi, ikinci sut ve "GOOOOOOOOOOOOL" diye bagirdik.

Hollandali komusda birden kapimi caldirdi, aha cok ses yaptik dedim, mehersem adam Dunya Kupasi basladi sanmisda bana hangi kanalda veriyor ben bulamadim diyerekten gelmis. :pr:

Son olarak sunu soylemek istiyorum, takimlarimizi vyea taraftarimizi asagilayici veya kucultucu seyler soylemiyelim. Bugun tebrik gunu, yenen ve yenilen gentlemen'ce davransin.

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
Re re re, Ra ra ra, GASSARAY GASSARAY CİM BOM BOM
:flower: :flower: :flower: :flower:

::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::
ŞAAAAAMPİİYOOON ŞAAAAAMPİİYOOON

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şampiyonu canı gönülden kutluyorum.CİM BOM===AVRUPA FATİHİ

ya şampiyon oldun tamam da moto sohbette başlık ne alaka :silent:

Eski açık sarı deseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Saaaarııııııı ........

bir beşiktaşlı olarak bende galatasarayı ve tüm galatasaraylıları hak edilmiş(!)şampiyonluklarından ötürü canı gönülden kutluyorum :rendeer:

ELLE KOLLA DEĞİL BİLEKLE--PARAYLA PULLA DEĞİL YÜREKLE

Canımsın cimbobum..........ligi erken kapatanlara kapak olsun buda bundan böyle sözüm meclisten dışarı.

bir beşiktaşlı olarak, ben de galatasarayı tebrik ediyorum. inanın beşiktaş şampiyon olmuş kadar sevindim:mrgreen:
hakedilmiş bir şampiyonluktu, tebrikler:cat:

ylmzzz' Alıntı:
ya şampiyon oldun tamam da moto sohbette başlık ne alaka :silent:
Sence konu dışına mı açılmalıydı.
Kıskançlık kokusu alıyorum.:)

Ylmzzz'cığın lütfen darılma sadece şakaydı.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar