Tüm FENERBAHÇELİLERE Geçmiş olsun

Light, bence febede en yakışıklı Anelka'dır, değildir diyenin alnını karışlarım :) Güzeldir, değildir konusunda da; ben ona gülmedim, yanlış anlaşılmış, ben senin 'iç uzatır' lafına güldüm :) ama görüyorum ki onu da yanlış anlamışım galiba :cherry: Bu yüzden kimse kimseyi yırtmasın, gelin birlik olalım yarın çok geç olmadan :)
Peril, evet buradan kimseyle daha yüzyüze görüşmedim (gerçi gözüm görülüyor) kısmetse pazar günü gp'deyim, umarım orada görüşürüz. Bir de ben çok laf ederim fırsatım olursa, bazen de sivridir kelimelerim, alışırsınız :cherry: Volkan'ın kaleciliğini şahsen çok beğeniyorum, ama bana noolur yakışıklı demeyin :thumright:

black-red, her zaman en yakışıklı futbolcular Galatsaray'dadır. Haksız değilsin yani :cherry: Hatta kızlar konusunda da şöyle bir söz vardır, Galatasaray'lılar bililer 'güzel kızlar Galatasaray'lıdır, Galatasaray'lı olmayan güzel kızlar ya o kadar güzel değillerdir yada güzelliklerinin farkında değilllerdir'. Bu da böyle biline :)

Shamyl, bencede hep güzel mankenleri gs li futbolcularla çıkıyor

acaba feneri bırakıpta gs yemi geçsem :silent:

SHAMYL, o kadar guzel yazmissin ki :cat: , bunun ustune soylenecek hicbir soz olamaz bence :thumleft:

CBR1000RR, feneri birakip gs ye gecmek mi dedin?? :cat: iste dogru yol icin ilk adim :) aramiza hosgeldin diyelim mi SHAMYL?

CBR1000RR, tuttuğun takımı bırakıp da başka bir takım desteklemeni hiç tavsiye etmem, dönek derler sonra :cherry: Ama manken meraklısıysan ve futbolcuysan, neden olmasın :pl:
black-red, ............................(ben bile söyleyemedim :) )

black-red, hooop hooop tuttuğum takımı değiştirmiyorum

ben fenerlide değilim BEŞİKTAŞLIYIM fenerde oynamayı düşünüyordum

gs demi oynasam dedim öle yani

black-red, demeyelim bence, döneklerle işim olmaz :farao: En iyi arkadaşlarım febelidir :)

arkadaşlar fenerbahçenin en yakışıklı 2 tane futbolcusu var

1 - Ümit Özat
2- Selçuk Şahin

Shamyl, merak etme ben doğduğumda bjk liydim mezarıma girerkende bjk li olacam emin ol dönekleri kimse sevmiyor

teklifiniz için teşekkürler

CBR1000RR, eğer böyle büyük takımlarda oynamak senin isteğine bağlıysa :cherry: Febede oyna, en iyi parayı onlar veriyor :thumleft: ama yarın aziz yıldırım tarafından kovulmayı veya taraftardan dayak yemeyi de göze al :farao:

e ben de bakalim donecek mi :bounce: dedim ama donmedi .. doneklerle isimiz olmaz SHAMYL katiliyorum ama CBR1000RR la isimiz olur cunku o donmedi :) :cat: CBR1000RR seni takimina bagliligindan dolayi kutluyorum :rendeer: e takimini birakmayan arkadasini da birakmaz, boyle kisiden iyi de arkadas olur dimi SHAMYL.. ben kacmak :salut: zorundayim size iyi sohbetler arkadaslar :king: daha sonra katilirim belki yine sevgiler..

Shamyl, tam adamına yazdın hee emin ol dayak yemektende korkmam ama fenerde oynamaktan senin yüzünden vaz geçtim :queen:

black-red teşekürler :rendeer:

black-red, ever cbr'la çok işimiz var :cherry: Konuya yaklaşımından dolayı seni tebrik ederken, en güzel günler en güzel geceler seninle olsun, allaha ısmarladıkblack-red :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takım şizofrenimidir nedir :pr:
ilk yarı akıl almaz bir oyun
ikinci yarı mersin idman yurdu gibi oyna :pr: :pr:
salak volkan
:pr:

Süper Moderatör (BBRR)
aslan fenerbahçem ya bir almanla hemde ii bir alamanla berabere kalıyo ve bunu kendi değil rakipleri büyük başarısızlık kabul ediyo bakın arkadaşlar adamların gözünde ne dev olmuşuz
AZİZ YILDIRIM kral FENERBAHÇEM şampiyon

BBRR, takdir edilecek yönleri var ama o volkan olmasaydı ve golleri kaçırmasaydınız walla çok sevenecektim bide o değil adamlarda harbi salaklar oynayamadılar yoksa sizde çok yerdiniz yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar