Tüm FENERBAHÇELİLERE Geçmiş olsun

CBR1000RR :king: , bu arada sen futbolmu oynuyorsun gercekten :silent: ve oynuyorsan nerede oynuyorsun? hani simdi netten cikicam ama sonra bakar merakimi gideririm eger cevaplarsan sevinirim

black-red, şuan oynamıyorum oynuyordum beylerbeyinde kızların salak volkana ilgisini görünce futbol aşkı tekrar kendini gösterdi

sevgiler :rendeer:

bu hareket volkan açısından iyi oldu, tecrübe kazandı, şimdi zıpçıktı gibi oynamaz...

BBRR, haklısın, bence febe iyi yolda, avrupa kupalarında 2 yıldır tek temsilcimiz, ben destekliyorum. Buraya gelinmesi bile güzel, şalke boş takım değil :thumleft: Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ile ilgili son yorumlarına katılmıyorum :farao:
federal, bence saçı varken(ösebyo) daha bir YAKIŞIKLI! :mrgreen:
CBR1000RR, 50000 kişinin önünde oynamak kolay değil :bounce:

Shamyl, emin ol hitap edeceğim kitlenin boyutu önemli değil ben oyunuma bakarım yapmadığım şey değilde izleyen sayısı çok tabi

Süper Moderatör (BBRR)
ii kaleciler çok salak goller yer zaten ii kalecide böyle olunur arkadaşlar yedek kalecisi milli takımın kalesini koruyan bir takım hakkında konuşuyonuz dikkatinizi çekerim stadı en büyük iki rakibinin toplamından daha fazla seyirci alabilen bir takım işallah seyrantepeyide alıp antremanları orda yapacaz :cherry: para var huzur var :cherry: fakir fukara takımlarla ne konuşuyozki adamların başkanı itiraf etmişl ya bizi her konuda geçtiler diye birinci ağızdan itiraf
siz ne diyonuz ben anlıyamadım :cherry:

federal, hadi beee :pl:

yanlızmı kaldım şimdi yoksa hep yanlızmıydım :silent:

federal, Volkan için bence de iyi oldu, çok havalanmıştı, cool havalardan çıkar artık umarım, futbol kaldırmaz öyle havaları :farao:

evet bızım mılletın hastalıgıdır zaten, hemen bır yerlerımız kalkar, sonra da indirirler, ne oldugunu anlamazsın...

itirafta buluniyim ben fenerbahçeliyim :queen:

şaka biyana inanın fener çabaladı ama umutların yıkıldığı an volkanın artislik anıdır o malum hatayı yapmasaydı sıralamada 1. olurdunuz

BBRR, yüksekten düşüş çok sert olur, GS bunu yaşıyor. FEBE'de umarım o kadar yükseğe çıkar birgün :) Tarih tekerrürden ibarettir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ben GALATASARAYLIYIM fenerin maçını pür dikkat tuvalete bile gitmeden seyrettim zaten türkiyede alkış alabilecek 2 takım var türkiye liginin tadı tuzu biberi herşeyi fenerbahçe ve galatasaray akşamki maçta fenerbahçe biraz tutuktu açıkcası volkanın yediği gol tamamen şanssızlık başka bişey değil her kalecinin başına gelebilecek bir an bence o golü hediye ettik schalke ye neyse mücadele vardı yenen göle cevap verebilmesini bildi enazından fenerbahçe şu an bulunduğu durum en çok desteği hak ettiği andır bence beşiktaş tan umut yok galatasaray kupalara veda etti adımızı duyurabilecek tek takım şu an için fenerbahçe avrupada başarıya ihtiyacımız var fenerinde bizim desteğimize bu başarıyı elde edebileceğimiz tek şansımız fener şu an lütfen destekleyelim akşamki maçın rövanşı dahada önemli şimdi :cat:

EgeKnn, sağduyunun sesi :cat: :flower: :rendeer:

Bence tadında kalsın. Bundan sonrası geyik makarası :)

helal sana egeknn...
beyler şunu unutmayalım bayrağımızı taşıyan her unsur bizimdir ve desteklemekte bizim görevimiz köstek olmak hainlere yaraşır......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:joker: beni şımartıyosunuz çocuklar :cherry:

Görüldüğü üzere artık kimse, tartışma, kavga, sürtüşme istemiyor. Olumlu olanı herkes destekliyor. Halk bunlara doydu gibi geliyor bana, bu da güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar