Tüm FENERBAHÇELİLERE Geçmiş olsun

repsol, aksini iddaa edenmi var.

bundan sonrası geyik sınıfına giriyooooo

Shamyl' Alıntı:
federal, Volkan için bence de iyi oldu, çok havalanmıştı, cool havalardan çıkar artık umarım, futbol kaldırmaz öyle havaları :farao:
aynen katılıyorum sana. zaten arnavutluk maçında da yapmıştı benzer bişey. aslında şampiyonlar ligi tecrübelilerin yeri bence tecrübe kazanma yeri değil. bu maçlarda rüştünün oynaması lazım dı.yönetim yanlış yapıyo...

purifier, rüştü de paslandı küflendi yaw.... al birini vur ötekine

Ben şahsen galatasaray lıyım ama fener i tebrik ederim 2 kere malup duruma düştü ama maçı kurtardı :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

dün gece talihsiz bir geceydi. kötü oynadık, FENERBAHCEM cok daha iyi oyun cıkarabilecek ve cıkarmıs bir takım. herkes volkana yükleniyo. tamam büyük bi hata yaptı ama nobre'nin ilk yarı kacırdıgı 2 net pozisyon var. yanlıs anlasılmasın ben bütün oyuncularımızın arkasındayım. ama faturanın volkana kesilmesinden rahatsız oldum. bugün ve dün gece mac sonrası tüm tv kanallarında volkan suclanıyo. ... http://wicket.sitemynet.com/volkan.gif resme tıklayın volkanın size bi mesaji var. :thumleft: :thumleft: :thumleft:

bu gece umarım besiktas iyi bir skorla bizi güldürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar