TTX01 Elektrikli SuperSport 200 km/h Hız

Önceden bir çok elektrikli yeni motosiklet modellerini BURADA ayrıca ŞURADA ve BURADA tanıtmıştık. Şimdi ise işler iyice kızışmaya ve elektrikli motosiklet piyasası gün geçtikçe kızışmaya başladı. Bunlardan sonuncusu ise TTX firması tarafından Suzuki GSX-R şasisi kullanılarak ve 2 elektrikli motorun ürettiği 86 bg. lik güç ile 3.5 sn de 96km/h hıza çıkmakta olan TTX01 modelini tanıttı. Motosikletin son sürati ise 200km/h. TTX firma yöneticisi Hussain ,2010 yılında TTX02 modeli ile üretilm yapılabileceğini belirtiyor. Fiyatının ise 30.000 $USD civarında olacağı belirtiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şarj kaç saat gider_?:D

hiç gerek yok bence bu kadar paraya en kral super sport alınır hemde şarj etme problemi falan ters durumlar:)

saçma sapan şeyler bunlar zaten yeteri kadar model var burda bide bunlarla akıl karıştırmayın ya ne yani benzinlikte durup prizemi takacaz motoru

ses olmadan hıc bısı anlamam ben yahu hosuma gıtmez maksat 200 le gıtmek degılkı...

Ne kadar çabalarlarsa çabalasında gelecek elektrikli ve güneş enerjili araçlarla dolacak...

buna benzer bı motosıklet yapılmıştı sanırım,
2005 yılındaydı galıba:S

dırect hıdrojen ile çalışıyordu ve tık sesi çıkmıyordu,

ses efekti eklenecekti çok sessiz diye,

motorun özellıgı bırazda olsa sesinin çıkmasıdır,

bu şekılde ben hızlı gelıyorum edasına sahip olabılıyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 kg'dan hafif değildir bu alet Bir harley alırım 30.000$'lık yakıtını da düşünmem ve daha fazlasını alırım.

++ Bunun bir prototip olduğu kabul edilirse, Daha büyük araçlarla elektrikli motorların yaygınlaşacağına inanıyorum.En son motorsikletler hava temizliğinde düşünülmelidir. (malzeme ve geliştirmeler sonucu)

Son düzenleme:
Bu tür çalışmalar insanların canları sıkıldığı için yapılmıyor. Dünyada petrol gittikçe tükeniyor. Dünya bu tür alternatif çözümleri çoktan beridir düşünüyor.
Bu kadar dar bakmayın. Bu ne gereksiz bir çalışma ne de saçma.

Benzinin litresi bugünün parasıyla 10 liraya çıkarsa almayı düşünürüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar