truva motor destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..şu sıralar epeydır bır motosıklet arayısı ıcındeyım taktır edecegınıs gıbı hem kalıtelı hemde ekonomık olsun ıstıyorum ancak bugun ''truva''isimli bir motor markasına denk geldım ve chopper olmasına ragmen yazan fiyat 3 mılyara yakındı ben bu tarz bır motorun neden bu kadar dusuk oldugunu anlayamadım bu marka ve motorlarıyla ılgılı bılgı erebılırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler arkadaşlar..:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2007 9300 de siyah Honda Cbf 150 varvar ciddi düşünürsen.

cnm tesekkur ederım de hem sıfır bakıorum bıde bu motor hakkında bılgın varmı acaba truva?cook merak ettım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cnm tesekkur ederım de hem sıfır bakıorum bıde bu motor hakkında bılgın varmı acaba truva?cook merak ettım?

truva felan hikaye bazıları kızıo ama ramzey,kanuni asla tavsiye etmem arkadaşım Yamaha , Honda olsun her yaşa herkeze hitap eden motosikletleri var scootermı dusunuyorsun?

yok vıteslı dusunuyorum da normalde gelecek aya fln honda cbr 125 repsol dusunuodumm ama bu truvanın chopperını gorunce o fıyata ezberım bozuldu dedım bı sorıyım arastırıyım.. ama tabı buyuk ıhtımalle haklısındır ben pek anlamadıgım ıcın..

çok teşekkür ederim ilg,lendiğin için hemen bakıyorum kafama takılan bısey olursa rahatsız ederım ama senı tekrar sagol:rendeer:

Kirke truva dedigin motor cin mali bir motosiklet sadece o degil
truva,masai,seyhan 250,celik,mondial 250,keeway super shadow 250 ve daha mulaka vardır yaklaşık ayni fiyatlarda.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/11262-truva-tr-250-4-a.html

truva hakkinda bilgiler var istersen buradan incele.
xeros sanırım senınde motorun bu saydıgın markalardan bırı oyle degılmı?pekı sence truva olanların performansı nasıl ben normalde honda dusunuodum ama su 150 lılık chopper cok hosuma gıttı:queen: belkı dıerıde hostur ama pc den bakınca o da ha gusel geldı ama tabı dıs gorunusun yanında performansta onemlı verdıgın lınkte aradım bulamadım bunla ılgılı bısey burda bana en yakın sanırım ıcerenkoyde varmıs bu motorlarıun temını alım ıslemlerı fln kolay mı pekı bu konuda bılgın varmı?

Son düzenleme:
eger ilgileniyorsan motorsiklet modelleri altindan
diger modellerede bakabilirsin

keway 250 supershadow
masai grand eagle 250
regal Raptor 250 Dadyw
ve baskalrıda mutlaka vardır

bende masai kullaniyorum yaklasik 1 sene oldu ve kendi adima memnunum.

zaten dıosun hepsı cın performanslarıda hemen hemen aynı cıvarlarda dolasıyodur cok gusel ya cok sevdımm:mrgreen: sanırım bıras erken heveslenıyorum motor ıcın ama:pale: alsam alsam 1 ay sonra alıcam rezerve mı yaptırsam nee:p saka bı yana dedıgın modellerıde arastırıcam ...truvamı ıstıorumm....:salut:

aynı duygulari bende yasamistim, hayirlisi olsun istedigine kavusursun isallah :)

ilk önce bütçeni ayarla.daha sonra tercihlerini aza indirge.zaten sitede bir çok mpodel hakkında ayrıntılı bilgi bulunuyor.tercihlerin arasında kullanıcıların yorumları zaten büyük önem taşıyor.
şahsen ben Regal raptoru regal konusunu baştan sona okuyarak karar verdim ve şimdi çok memnunum.
sonuçta aceleci olma.aceleci olman yanlış motor tercihinde bulunmana neden olup seni soğutabilirç
en yakın zamanda motoruna kavuşman dileklerimle

ARKADASLAR HEPINISE TESEKKUR EDERIM COOK:rendeer: TABIKIDE KULLANICILARI COK ONEMLI BI BAKALIM GIDIP GORELIM ONDAN SONRA BEN SIZZZI BOL BOL SORU YAGMURUNA TUTARIMM :p

Arkadaslar Bide Su Regal Motorlari Gorebilecegim Bi Link Varmi Yaa?

Son düzenleme:
bostancida lunaparkin isiklarin orda bir yer var orada bazi motorlara bakabilirsin aralarinda mondial var dorada var ben masai de gormustum bir seferinde. canlı canlı bak bence. ayrica truva eskiden minibus caddesinde vardi goztepeyi gectikten sonra kadıkoye dogru tam emin degilim.
bence oncelikle internetten bi arastir sonra gidip yerlerinde incele.

birde bostancidan suadiye giden yolda minbus yolu degilde cadde tarafından paraleli olan yol uzerinde bir yer var ragal raptor ve keeway var galiba oradada gidip inceleyebilirsin

arastirmaya basladıktan sonra hepsini bulacaksın.

buda benim motorun linki
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-motosiklet-grand-eagle-250-ve-digerleri.html

bostancida lunaparkin isiklarin orda bir yer var orada bazi motorlara bakabilirsin aralarinda mondial var dorada var ben masai de gormustum bir seferinde. canlı canlı bak bence. ayrica truva eskiden minibus caddesinde vardi goztepeyi gectikten sonra kadıkoye dogru tam emin degilim.
bence oncelikle internetten bi arastir sonra gidip yerlerinde incele.

birde bostancidan suadiye giden yolda minbus yolu degilde cadde tarafından paraleli olan yol uzerinde bir yer var ragal raptor ve keeway var galiba oradada gidip inceleyebilirsin

arastirmaya basladıktan sonra hepsini bulacaksın.

buda benim motorun linki
http://www.motosiklet.net/forum/mot...-motosiklet-grand-eagle-250-ve-digerleri.html
MOTORUN COK GUSEL KAZASIZ BELASIZ KULLAN INSALLAH:) BEN SATEN BOSTANCIDA OTURUYORUM DA BURDA YOLLAR FLN KAZA CALISMASINDAN BIRBIRINE GIRDI EPEYDIR ORAYI GOREMIORUM KAPANMIS OLMA IHTIMALI VARMI ACABA?CUNKU AKLIMDA BI GORSEM GIDICEM DE ONUN ICINDE OZZEL OLARAK GITMEDIM HIC BU ARADA SEN NE TARAFTASIN? ARASTIRDIM BIDE BANA YAKIN OLARAK ICERENKOY CARREFOUR DA MI VARMIS NE AMA BILGIN VARMI OKONUDA SANIRIM BILIOSUN BURALARI?

motosiklet modelleri bölümünde Regal Raptor bölümü var.370.000 küsur hit almış bi başlık hemen gözüne çarpar zaten.ben 3500km deyim.çok ufak tefek problemler yaşadım.

buradan ulaşabilirsin

buda benim açtığım bir başlık Regal hakkındaki bakım işlemlerinden bahsetmiştim.

onada buradan
ulaşbilirsin umarım yardımcı olur

biliyorum tabi su anda kucukyalidayim ama oncesinde 4 sene bostancidaydim.
lunaparkin oradaki yer hala acik olmali ama calismadan dolayi goremiyo olabilirsin yuruyus mesafesinde isen yayan olarak gecerken bir bak derim oradada regal ve keeway var sanirim.
diger soyledigim yerede bakabilirsin suadiye ye giden yolda bostanciya yakin.
carrefourda ramzey var sanirim yolun duserse oradaki motorlarada bak.

tesekkur ederım hemen bakıyorumm :queen:

biliyorum tabi su anda kucukyalidayim ama oncesinde 4 sene bostancidaydim.
lunaparkin oradaki yer hala acik olmali ama calismadan dolayi goremiyo olabilirsin yuruyus mesafesinde isen yayan olarak gecerken bir bak derim oradada regal ve keeway var sanirim.
diger soyledigim yerede bakabilirsin suadiye ye giden yolda bostanciya yakin.
carrefourda ramzey var sanirim yolun duserse oradaki motorlarada bak.

aa ne gusel yakınlardan bırını buldummm:queen: cok sevındımde ben carefour da hıc gormedım ole bı yer yaa kac senedır gıdıyorum neresınde bu ramzey orda truva fln da varmı keeway yada?:cat:

motosiklet modelleri bölümünde Regal Raptor bölümü var.370.000 küsur hit almış bi başlık hemen gözüne çarpar zaten.ben 3500km deyim.çok ufak tefek problemler yaşadım.

buradan ulaşabilirsin

buda benim açtığım bir başlık Regal hakkındaki bakım işlemlerinden bahsetmiştim.

onada buradan
ulaşbilirsin umarım yardımcı olur

reptor 250 dadyw coooook gusel hasta oldumm ama sımdı ben bı bayn olarak motorun herseyını goz onunde bulundurdugum gıbı benım ıcın bıde agırlık sorunu varr:pale: sence nasıl kullanmam zor olurmu dersın boyle bı motoru?

Son düzenleme:
ben hem regalde hem benim masaide hemde keeway superlight 150 de bayan kullanici gordum onlar kullanabildiklerine gore sende kullanabilirsin :) .
tabi hersey sana bagli kendine guveniyorsan neden olmasin, agirlik olarak ta cok sorun olmayacaklardir cunku agirliktan daha fazla denge onemli.
Carrefourda 2 kapi da (ortadaki kapı) dısarda ramzey standı var dısarda oldugu icin farketmemis olabilirsin, ancak regal yada keewy yok orda.
bu 2 sini gormek icin bostanci kliniginin oradaki isılardan suadiyeye dogru yaklasık 300 400 metre yurursen solda goreceksin.
motorlari incele zaten 1 2 ay suren var karar vermen kolaylasacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar